FIV in Ungaria 117

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

adishor,am primit mesajul tau si maine dimi scriu tot ce mi-ai zis acolo ...acu' sunt in pat si-s moarta de oboseala si nu ma mai duc jos sa-mi iau telefonul...nici batuta...si din creierii mei nu stiu sa scriu ce mi-ai zis.

3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

adipapazi convinge copilasii sa mai stea putin in burtica sa prinda puteri!

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

buna dimineata

pentru fetele interesate de PROGESTERON INJECTABIL:
se poate comanda la Viena la Farmacia Internationale Apotheke si-l trimit cu DHL-ul.
comanda se face pe adresa de mail existenta pe site.

http://www.internationale-apotheke.at/english/index.htm

cred ca e bine sa punem pe prima pagina informatia asta.

ii multumim pentru informatie colegei de camera a adineipapazi

3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada81lina spune:

Buna fetelor,

Ma numesc Madalina. De aproape 2 ani incercam sa facem bebe. Am facut f multe analize, si in urma unui HSG, am descoperit trompa dr infundata. A urmat o operatie laparoscopic (la privat) unde mi s-a desfundat trompa-hidrosalpinx, desi ulterior toti doctorii mi-au spus ca mai bine o scoteam. Operatia a fost facuta in aprilie, anul acesta. De atunci nu am reusit sa facem bebe, am facut eco luna de luna, am facut si 2 stimulari cu closty si pregnyl pt a obtine ovulatie pe partea stanga. Am mers la doctori in Timisoara, in Bucuresti, la clinica de fertilizare Polisano din Sibiu, si in final in Ungaria.
Acum am ajuns in Budapesta la clinica Kaali, unde ni s-a propus 3 IA cu stimulare (pt a obtine ovulatie pe partea cu trompa buna), si daca nu se prinde, un FIV.
Eu m-am gandit ca IA din 2 motive nu s-ar prinde, endometru prea mic (caci se sibtiaza din cauza tratamentului hormonal) sau din cauza refacerii hidrosalpinx-ului, caci acel lichid "spala" orice posibila sarcina . De aceea mi-am zis ca o sa urmaresc atent endometrul la primele 2 IA, si daca pare ok, atunci voi face un laparo, sa-mi scot trompa dr, si voi incerca din nou alte 2 IA.
Am facut preventiv si analizele de trombofilie (astept rezultatele), deoarece aceasta sarcina o obtin cu mare efort, si sa nu mi se opreasca in evolutie, de la cine stie ce mutatie.
In mare va prezint si analizele ce le-am mai facut dealungul timpului:
Eco - totul ok, ovare, uter, ovulatie lunara, 0 chisturi
PAP - ok
Analiza col Chlamidia, Mycoplasma - OK, negative
Analiza col Ureaplasma prezenta - 2 tratamente (azitromicina - nu a trecut, Doxiciclina - urmeaza retestare)
Spermograma - f buna
Analize hormonale - perfecte
Analize sange (toxo, listeria, citomegalovirul, rubeola, sifilis, HIV, hepatite, etc, toate toate) - OK
Anticorpi antispermatici - OK, neg
Test postcoital - ok (spermatozoizi prezenti la 12 ore de la contact, si cu miscari de inaintare)
Cicluri f regulate - 24-26 zile (ovulatie z10-z12)

Sunt fete pe aici, care au obtinul sarcina dupa hidrosalpinx?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Mairis, felicitari pt fetite! Sa fiti sanatoase toate trei! Asteptam poze!
Adina, chiar ma intrebam ce faci de nu mai dai niciun semn de viata! Mai ai putin!
Pogonici, felicitari pt fetita!
Mada81lina, eu am avut hidrosalipinx bilateral si am reusit dupa scoaterea trompelor, la al doilea FIV. Eu zic ca planul tau e ok; nu as incerca prea multe inseminari pt ca hidrosalpinx-ul poate produce modificari si la nivelul endometrului (apar niste anticorpi si cresc NK-urile) care impiedica fixarea embrionului.
Bafta tuturor!

29+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Pogonici felicitari pentru alegerea facuta. Si pentru fetita care a intrat in familia voastra. Frumos nume. Sa va dea Dumnezeu multa sanatate si fericire, ca ati facut un lucru mare!

Salutari tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

fetita noastra e un dar..o minune..trimisa de la dumnezeu..si de la sfintii ei ingeri ocrotitori..pe care noi ii iubim

o mamica fericita de IOANA NECTARIA

http://lb1f.lilypie.com/a8SDp3.png

http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TRISTA45 spune:

In aceasta dimineata "unguroaica" noastra draga,ADIPAPAZI, si-a adus pe lume MINUNILE.
Bun venit ANA si IOACHIM,sa fiti sanatoasi si norocosi!
Refacere rapida fericitei mame!

cate unul pentru fiecare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Felicitari Adina! Sa fiti sanatosi toti trei!!!!

29+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

uauuuu Adi: FELICITARI! Te urmaresc din martie si uite ca s-a intamplat minunea. Doamneeee - astept vesti si poze.
samiruta cand te duci la ea, de fapt la ei, ca-s 3, saluta-i si din partea mea.

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput