FIV in Ungaria 117

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada81lina spune:

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

mada, vad ca esti din TM. Te rog, zi-mi la ce ginecolog mergi si la care te-ai operat, ca pe mine ma dispera faptul ca nu pot gasi macar unul ca lumea, la care sa pot sa merg pt chestii marunte. Multumesc.

Buna, Eu am mers la mai multi doctori si ti-as recomanda asa:
pt chestii marunte, gen monitorizare ovulatie, PAP, etc, ti-as recomanda doctorul Popa Zoran, are cabinet in Piata Unirii, imi place la el ca nu este repezit, e calm, explica e f ok
Eu laparo am facut cu Romeo Munteanu, si, desi este un doctor cu multe paciente, unde trebuie sa stai mult la rand, mi-a facut o operatie de nota 10 dupa care m-am refacut f f repede. Este f bun, dar nu l-as recomanda pt monitorizari, caci e grabit, repezit, si costa cam mult un eco de foli de nici 5 min, anuma 80 ron. Dar operatia, repet, f f ok, mi-a placut mult cum a cusut, la nici o luna, abia vedeai semnele. Acum din 3, nu se mai vede decat una.
Eu am fost operata la clinica Gynital sau President. Vreau sa ma operez din nou in curand, sa scot trompa cu probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_anam spune:

ADI felicitari si multa sanatate la toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamolnar spune:

Adina felicitari pentru cele doua minuni, refacere grabnica si sanatate multa. Sa reveniti cat mai repede acasa. Va iesi soarele si pe strada mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

sperantzo,ma bucur tare ca macar cu astfel de vesti reusim sa te scoatem din barlog.
te sun daca ne intalnim.

azi dimineata cand barbatu-meu l-a sunat pe barbatu adinei sa-i transmita felicitari si alea,alea...sotzul adinei era tare aerian,saracutzu...barbatu-meu cu galagie,veselie etc etc...si el nici nu cred ca realiza ca primeste felicitarile pentru COPIII LUI!!!
abia astept sa o vad pe mamica si pe prichindeii.

va pup...ca am treaba

3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _carmen spune:

Eu n-am mai intrat de ceva vreme pe forum, dar azi am picat la fix, sa o felicit din inima pe proaspata mamica!
Refacere usoara si bb sanatosi si cuminti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank30 spune:

Felicitari Adina!Sa va creasca copilasii mari,frumosi si sanatosi.Sa aveti parte de bucurii alaturi de ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

FELICITARI ADI!!!
SA VA TRAIASCA PUIUTII!! SA FIE SANATOSI CA FRUMOSI SIGUR SUNT

Te pup mamico si sa te refaci repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

ADIPAPAZI, felicitari pentru copilasi!

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

adipapazi felicitari!!! sa fiti fericiti cu totii!
bravo!!ti ai indeplinit visul !

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Adipapazi,felicitari si sa fiti o familie fericita!
Scorpionasi ca si mine!
E o zodie buna sa stii,eu sunt multumita!
Cu mici urcusuri de depasit,ca la toata lumea!

Mergi la inceput