MONTIGNAC (148) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

[red] child sa-mi spui daca-ti place mamaliga de naut ca eu am incercat pe la inceputul anului si o fost un dezastru.asta cred ca e marea mea frustrare monti MAMALIGA OBISNUITA, dar merg pe principiul ca atunci cand am cate o pofta din asta pot sa mananc mamaliga normala o data la 3-4 luni

voi fetelor puteti sa mancati mamaliga de naut?eu nush de ce nu suport mirosul(ff posibil sa nu-mi fi placut ca nu am fiert-o cum trebe) dar totusi...

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

neata fetele

eu nu am avut timp nici sa mor in acest we , curatenie , cumparaturi, vizite, lectii cu copilul ... am avut atata activitate de cred ca daca aveam patru zile de we in loc de doua tot nu-mi ajungea timpul

ieri am facut peste la cuptor pe sare , si cartofi copti cu busuioc si oregano pentru baietii mei
pentru azi am pui la cuptor cu muraturi de la butoi

sper sa fiu cuminte
acuma daca a inceput sa scrie brandusik ar trebui sa incep sa slabesc .... cu ea pe aici am slabit .... hmmmmm ... ma bucur mult ca nu doar ne citesti .... si normal, normal , interesu-i de mine ....

hai ca mai vorbim

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Citat:
citat din mesajul lui brindusik

[red] child sa-mi spui daca-ti place mamaliga de naut ca eu am incercat pe la inceputul anului si o fost un dezastru.asta cred ca e marea mea frustrare monti MAMALIGA OBISNUITA, dar merg pe principiul ca atunci cand am cate o pofta din asta pot sa mananc mamaliga normala o data la 3-4 luni

voi fetelor puteti sa mancati mamaliga de naut?eu nush de ce nu suport mirosul(ff posibil sa nu-mi fi placut ca nu am fiert-o cum trebe) dar totusi...

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

cum faci mamaliga de naut ??? din faina de naut ????
eu fac un fel de pireu ... fierb nautul si apoi cu blanderul il pasirez si pun acolo niste unt, lapte si e super ..... da asta nu e mamaliga.... da e super in loc de pireu de cartofi si merge cu carne

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Ceau, fetele, buna dimineata!
Hai la raport! Eu merit sa stau in cusca, cred ca am slabit cam 100 de grame sau asa ceva, deci, Andanii, la cusca cu mine , ca acolo slabesc cel mai bine! Sa ma invat minte!

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

'neata

dau si io raportul..ca am cu ce ma lauda .....69,1 [si cred ca era si mai bine daca aseara nu o faceam de oaie]...deci mai am un pic pana la finish,,vreo 4 kile..
meniu de ieri e identic cu cel de azi..bine, la cina sper sa fie altceva ca ieri am servit nu-zic- ce ,ca sa nu va ispitesc, foooaarte nemonti
deci..md-iaurt+magiun
p-sarmale monti..concluzie -nu sunt rele,dimpotriva,sunt chiar gustoase,numai ca nu aduc a sarmale decat la modul de impaturire,in rest...linte cu carne si varza .. mai incerc cand o sa am varza murata ,colo pe la craciun ,mai repede de-atat nu se mai presteaza
c- fructe
fetele

NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalishka spune:

Bravo Maya, esti ff tare, nush cum reusesti sa slabesti asa bine, caci uite io fusei conforma conforma, cei drept o zi jumate am papat cam mult, si numa -300 gr saptamana asta , adica 69.8...pan la 60 mai e kklau...mno, decat deloc

Mie-mi place mamaliga de naut si nautul in general, insa am inteles ca trebuie consumat cu moderatie ca altfel incetineste slabitul, si mai incet de atat chiar ca m-as

Pup fetele cuminti!

Mergi la inceput

Catalishka, ce mai face papagalul? supravietuieste?

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

CATA io am facut studiu pe mine si am observat ca imi merge bine cu o masa doar fructe [si mai bine cu doua mese din cruditati,da' asta mi se intampla mai rar]...daca le bag la gustari si toate mesele sunt gatite [in diverse modalitati] mai mult bat pasul pe loc..am incercat sa mananc fructele dimineata da' imi fac o foame... si nu prea rezist pana la 12-12.30,cand iau pranzul..asa ca le-am trecut mai spre seara ..la 17-17.30 cel tarziu io mi-s cu rontaitul ..mere+ nuci sau struguri [cate un ciorchine d'ala mare odata],cat a fost sezonul prunelor bagam la ghiozdan fara numar ..nu prea ma infranez la fructe ca mi-s tare dragi si toata ziua ma gandesc la ora cand cand pot sa-mi fac de cap

+ ca io beau mult ceai cu lamaie si apa [pt. bolovanii de la rinichi]....ceai imi fac in fiecare dimineata cate un flacon de 2 l si umblu cu sticla dupa mine ...iar apa beau ca nu-mi trece setea de ceai si asta fara masura...

NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Buna fete frumoase si slabe!
Ce-ati mai scris frateee.Eu in weekend nu scriu,ca nu-s acasa si daca vin tarziu duminica,nu prea mai deschid calculatorul.Aseara la 9.30 dormeam!
Ieri am cam aburit-o cu supa de pui cu gulie si pui la ceaun cu mujdei si 2 guri de mamaliga.La soacra-mea am mancat niste muraturi,ca mi-au placut cum au iesit si vroiam si niste tocanita de ceapa cu pui,da era subtire rau si-a ingrosat-o cu niste faina,asa ca pas.
Azi asa:
un pahar de iaurt cu o felie de paine
2 after eight
2 oua fierte,branza,castravete si ridiche
ciorba de pui si mai am de ieri jumatate de piept de pui la ceaun cu niste ardei copti.
Uitasem ce era mai important - 500 gr
O saptamana fara abateri!

"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania

www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Bravo, Valentina
Si mai departe? Cine urmeaza la raport?
Azi:
La MD iaurt de casa cu vitastar
La P iar ciuperci umplute cu acelasi sos pe care nu l-am terminat ieri
La G as zice pas din toata inima, dar nu stiu. poate reusesc sa ma limitez la niste mere.
La C broccoli cu fondue de branza.
Deja mi-e foame. si am manct MD la 10pfffffgrrrrhhhh

Ninha, mami lu' Mirci
We dance round in a ring and suppose.
But The Secret - sits - in the middle - and Knows!

Mergi la inceput