MONTIGNAC (148) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 15
brindusik spune:
mno...meniu
MD: suc de porto, omleta a la..ME (bacon, ceapa verde, rosii in aceeasi tigaie cu ouale..iese ca o pizza varsata)
P: cred ca ultima portie de supa
C: poate fructe
sigur o sa fie si ceva gustari din fructe(sper sa nu dau iama in vreo praji )
acum nush ce fel de ciorba sa-mi gatesc.ma gandeam sa incerc asta cu tarhon da cu carne de vita, desi tarhonul merge mai bine cu pui..hm...
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
puisorul spune:
Cata, cu esentele am patit-o si eu cu una de vanilie. A fost comestibila dar cu gust mult prea puternic.
Maya, ziceam de tarhonul pus de mama pt iarna( cu otet si sare)
Brandu, fa linistita cu carne de vita ca iese foarte buna. Chiar saptamana trecuta a facut maica-mea dar nu a dres-o, ci doar i-a pus tarhon si otet.
Tocmai am terminat ciorba si e . Am mai facut reteta asta ca eu sunt moarta dupa chinezisme http://www.e-retete.ro/retete/pui-cu-susan. Asta si mancarea de mazare cu pui sunt pt saptamana viitoare. Mai spre seara cand apare si huzbandul de la servici fac http://www.e-retete.ro/retete/piept-de-pui-in-sos-de-lamaie-si-capere cu acest orez langa http://www.e-retete.ro/retete/orez-prajit. Asta e de faza 2 dar mie pofta de orez
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
child spune:
Buna!
PUISORUL de aia nu slabesc eu? In carte zice ca in loc de desert merge branza, de aia mancam si eu.
Eu la sarmale pun ciuperci in loc de orez, ies super-gustoase!
Tortul pufos eu nici nu-l incerc cu lamaie, de frica sa nu pun prea mult, pun putina esenta de vanilie!
Meniul de azi:
- dimineata: omleta cu ciuperci si sunca+castraveti murati+cafea jumatate/jumatate
- pranz: pizza monti+cafea decofeinizata
- la cina nu stiu inca
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
brindusik spune:
child pui castraveti murati juma juma cu cafea?
puisorule io o sa o fac exact ca pe ce de pui la fel cu iaurt si din astea da pun vita sa vedem ce o iesi.cel mai tare imi e ciuda ca nu gasesc scarita afumata sa-mi fac ciorba mea preferata
child spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brindusik child pui castraveti murati juma juma cu cafea? |
Asa s-a inteles ?
Parca am pus un "+" intre alimente, sau nu?
Cafeaua era jumatate cu cofeina jumatate decofeinizata.
Asa e cand scrii cu copilul in brate!
brindusik spune:
child ai scris bine mey cu + , glumeam doar si nici nu intelegeam juma juma acela.
simti vreo diferenta cand bei jumi juma sau e numai psihologic sa stii ca e o jumatete si cu cofeina?
mie nu prea imi place gustul de cafea, in schimb imi place cel de nes si daca beau, beau cu lapte nu cu apa, pe post de cacao cu lapte.m-am gandit si eu sa iau fara cofeina, dar mi-o spus o colega la un moment dat ca e un procedeu chimic cam ciudat pentru decofenizarea cafelei si am spus pas.sincer nici nu am cercetat singura sa vad daca e adevarat ce mi-o spus, am luat-o de buna
child spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brindusik child ai scris bine mey cu + , glumeam doar si nici nu intelegeam juma juma acela. simti vreo diferenta cand bei jumi juma sau e numai psihologic sa stii ca e o jumatete si cu cofeina? mie nu prea imi place gustul de cafea, in schimb imi place cel de nes si daca beau, beau cu lapte nu cu apa, pe post de cacao cu lapte.m-am gandit si eu sa iau fara cofeina, dar mi-o spus o colega la un moment dat ca e un procedeu chimic cam ciudat pentru decofenizarea cafelei si am spus pas.sincer nici nu am cercetat singura sa vad daca e adevarat ce mi-o spus, am luat-o de buna |
Pai, cum in sarcina am baut doar cafea decofeinizata, m-am obisnuit asa de tare ca acum imi place parca mai mult decat cea cu cofeina.
Dar pentru ca sunt cam adormita, mai beau si cu cofeina, asa, doar o lingurita.
Si e si efectul psihologic
Monnvas spune:
Buna seara!
Daca ieri am inceput bine si am terminat prost, azi am fost cuminteeee, desi am facut clatite pt baieti. Am incercat si pt mine cu fainade migdale, rezultatul a fost vag comestibil.
No, bine ca s-a intors Brindusik (si la scrise) ca de cand a plecat ea m-am ingrasat . Brindu nu, Mel nu, cine pune biciul pe mine?
Azi:
md: wasa cu cascaval la cuptor,somon fume
pranz: naut fiert (urma sa-l blenduiesc pt hummus, da' piticul rodea boabele cu asa o pofta ca am mancat si eu... gol)
c: asa-zisele clatite cu faina de migdale.
Maine mesteresc o supa crema de conopida, am hummus pt dimineata, in rest nu stiu, poate mai bag un ceva cu carnitza, ca n-am prea avut spor in ulima vreme la preparate cu carne.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
brindusik spune:
mey fetelor da ce e cu linistea asta pe aici?nu va plictiseste tacerea asta?
puisorul spune:
Cam asa se intampla de obicei in weekend, slabuta activitate.
Azi mi-am facut humus si falafel pt pachetul de saptamana viitoare. Iar la humus, cum nu mai aveam tahini ca se terminase, am pus susan si cateva picaturi de ulei de susan. A iesit demential,cel mai bun humus de pana acum . Tot timpul puneam mai mult tahini decat era nevoie si avea un gust greu si unsuros parca.
Meniu azi:
Md: omleta cu mozzarela light si carnati de caprioara, gogosar
P: ciorba de tarhon, naut prajit
C: peste prajit cu legume mexicane
Diseara vreau sa fac niste clatite poate manca si pitica mea ceva ca de doua zile bea numai lapte si mancare ioc.
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii