Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (71)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui bluekidoo

Banc

Stau la bar in localul meu preferat... deodata intra pe usa cea mai
frumoasa femeie pe care am vazut-o vreodata.... Ma gandesc cum sa intru cu ea in vorba si comand o sticla de sampanie.Trimit chelnerul la masa ei, cu sticla si un biletel daca doreste sa bem impreuna. Ea citeste biletelul si
imi zambeste (ce frumoasa e !) scrie ceva si imi trimite mesajul ei prin chelner.
Pe bilet sta scris: "Onorate Domn, daca as bea cu dvs. din aceasta ticla,
ar trebui ca in garajul dvs. sa existe cel putin un Mercedes, pe contul dvs.
cel putin un milion, in pantalonii dvs. ar trebui sa fie 17 cm , iar o vila
in Insulele Canare ar fi deasemenea de dorit."
Citesc...hmm ! OK, si, ca un om educat si de caracter, ii scriu inapoi putin suparat:
"Stimata Doamna, in garajul meu se afla un Ferrari, un Porsche si un
Mercedes, pe fiecare din cele 10 conturi bancare ale mele se gasesc cate doua milioane de dolari , am case de vacanta in Bali , Florida si Elvetia...insa niciodata, nici pentru cea mai frumoasa femeie din lume nu mi-as taia 4 cm ! Va rog, deci, sa-mi returnati sticla ! "

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Cool!!!!

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 7 -a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellanik

Citat:
citat din mesajul lui LAlexandra

mai, eu odata nu va inteleg de ce se da la bebei medicamente asa ca preventiv si apoi nu inteleg de ce nu vreti sa va intepati copilasii. Sa nu fie cu suparare, dar eu am avut probleme cu Alessa, i-au luat sange din vena de vreo 5 ori pe putin, insa asta a fost cea mai mica grija a mea. Important sa fie analizele bune, ca intepaturile alea trec...dar bolile grave...
Asta e parerea mea...Asa ca daca aveti dubii, faceti analizele si apoi luati decizia de a da sau nu medicamente.

Fata io nu-nteleg ce nu intelegi tu si ce e asa d egreu d einteles.se stie ca dupa 6 luni rezerva de fier a bebelusilor se diminueaza .Si asta se intampla la toti fie ca sunt alaptati la san sau cu formula(poate la formula nu e asa nu ma bag).tzazat mea nu mai da cu metale grele asa ca trebuie sa previn carentele.Care e faza cu asta?Io dau copilului homeopat si nici gand sa fie in surplus .Nu intep copilul de 6 luni nici daca ma impusti.Vrei sa mor cu el acolo?Pai urla si plus ca traumele ...Poate io-s exagerata dar sunt simpatica asa ....ai grija data viitoare cum te exprimi ca azi sunt draguta si simpatica!!!

Citat:
Cine intreba de vit D3, AI GRIJA ca in Romania se da altceva, timp de 2 ani, dar in alte tari, ca si in Italia se da vit D3 timp de 3 luni, iar in alte tari defel. Ideea e sa nu cumva sa ii dai si sa se inchida fontanela...asa am inteles eu. Cand am fost acasa am ajuns la urgente, nu era ceva grav, dar vroiam eu sa fiu linistita. Nu va spun cum m-a tratat aia, ca doctorita nu ii pot spune, si imi spunea ca eu nu am habar cat se da vit D3, ca peste tot se da 2 ani...eiii, nu-i asa, aici, cum am mai zis se da 3 luni. Ca apoi poate mai recomanda pediatra, asta o fi altceva, dar atat se da din spital.

despre medicina din Italia da-mi voie sa am rezerve.Ma refer la generalitati nu la chirurgie sau ceva mai deosebit.Am lucrat 6 luni in Italia ca babysitter si printre altele am avut grija de o pers in varsta ceva vreme stand cu ea in spital.In afara de faptul ca sunt atenti .....profesional....am rezerve.Vitamina D3 ajuta la fixarea Ca in organism si asta cred ca stiai deja .Atat face nu mai mult.Nu face ravagii decat ma rog in caz de supradozare pe termen lung.Cu toate ca traim intr--o tara inapoiata din multe puncte de vedere,unde salariile nu-s in euro...cu toate astea oamenii (majoritatea) sunt bine pregatiti si stiu meserie.Eu in Italia am vazut multi copii oarecum cu probleme din cauzza ca parintii nu stiau cum sa-i ingrijeasca din cauza ca medicul era varza.deci sa avem pardon!!!Nu mai fii asa categorica ca nu ai de ce!!!Pam pam!!

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

nu stiu de unde ai tras ideea ca sunt categorica, nu am spus ca astia sunt sfinti, raspundeam la o intrebare pusa de fete. si am si scris ca ma grabesc si nu am timp sa detaliez.
...sa mor de stiu medicina, dar Fierul si Calciul sunt hemeopate?, intreb sincer ca nu stiu

...si fara suparare, te rog, sa nu refulezi asupra mea...ca nu am scris nimic nici de salarii, nici de pregatire...nici de tari, nici de civilizatie...

am scris doar de o doctorita de la urgente, in care daca as descrie tot episodul (eu am scris doar o mica parte din comportamentul ei superdestept)...te-ai intreba ce cauta acolo?

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

La multe lunite!iepurasilor:Alexandru (de Dianami) , Vlad Alexandru (de catus76_ro) , Alex Cristian (de cristinicuta), Adelina (de Stanucel)

OANA, User-ul OanaI a primit: 10 litri vin, 9 kilograme carne, 19 bucati paine, 21 bucati ou. Azi au fost mai darniciVazut pozici, lasat comentarii acolo. Ce bine sta in caruciorul de cumparaturi... Brianei nu i-a placut cand am incercat sa o pun, s-a pus pe plans..

ELLA, vazut si ciobanelulfoarte expresiv bb Geo..

Meniul de azi:
- para+mar+branzica calcica
- piure legume ( conopida,broccoli,gogosar, rosie, morcov, telina, patrunjel)+o lingurita ulei masline, azi fara carnita
- iaurt cu mamaliguta.

GABY, da' ce chef tragem cand om avea toti dintii! Pana atunci, cafele si rabdacol!
Eu nu mi-am facut niciodata vaccin antigripal si nici anul asta nu-mi fac..

STANUCEL, te invidiez pentru noaptea bine dormita! Eu daca nu-l primeam nu aveam de gand sa dau bani pe premergator...si asa, la cat il folosesc...

NIKI, mica Maria sa-i treaca supararea!Macar acum a fost maraita din cauza vaccinuluiAm mai zis eu, nu stiu ce-au copiii astia, cum cresc, n-au somnRabdacol, mami, si tie

Ma duc sa-mi pun mancarea la foc ca imediat se trezeste si raman flamanda azi, eu,(nu ca n-as avea de unde sa slabesc!) ca a ei e gata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

alex, ella, pe mine sincer nu ma intereseaza nici salariile, nici civilizatia si nici nu imi fac probleme daca sa inteleg sau nu cine isi inteapa copii, cine ii duce la gradinita, cine.i lasa cu bunica etc, singurul lucru e exprimarea, sa nu sune a judecata, nu de alta, dar poate in locul alteia de l.as vede galben, rosu l.as duce si eu la analize, daca as simti ca eceva in neregula l.as duce clar si l.as intepa de 5 ori, de aia nu pot sa n.o inteleg pe cealalta, eu nu mi.as lasa copilul cu mama, mama si.ar da viata pt orice copil, daramite pt ai mei, dar considera ca fara voia ei ar putea fi neatenta, din cauza varstei, asta nu inseamna ca alta care.si lasa copilul cu mama e incostienta, deci fiecare caz e particular si nu trebuie inteles de nimeni

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Fetele, urla hormonii in voi? Haideti sa ne spunem parerile fara replici dure.
Mi-am adus aminte ca mai aveam cateva poze pe alt aparat si le-am pus si pe alea.

Roxi,Ramy

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI

Mergi la inceput

imi cer scuze atunci de exprimare, sa-mi fie invatatura de minte si mai bine sa nu raspund pe fuga, ca vad ca se isca prea multe discutii.

Fetele(si nici macar nu mai stiu care, ca asa pe fuga am reusit sa citesc ceva si sa scriu) spuneau daca mai dam careva fier si calciu, si spuneau ca le-ar face analize, dar nu vor sa il intepe (parca Stanucel spuneai).

In fine, nu are sens sa ma enervez.
Sincer, ajung la concluzia ca mai bine nu mai raspund la intrebari, ca atunci e totul bine si frumos.

Mergi la inceput

Stanucel, ti-am pus o poza cu premergatorul pe cont.
e de la Brevi. eu il folosesc, momentan, ca sa stea sa se joace, ca are si centru de activitati, si imi place ca are si sistem de siguranta sa nu cada, inclusiv daca ajunge la scari, si mai are si functie de balansoar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Alexandra din pacate forumul nu reda mereu tonul vocii noastre si de aceea e bine sa gasim o exprimare care sa nu sune dur. Valabil si pentru Ella care zau ca sunt convinsa ca a zis cu iz de gluma.
Ai dreptate ca e bine sa nu scriem pe fuga. Eu am mai spus cred. din cauza exprimarii online era sa ma despart de sotul meu inainte de a ne casatori. El glumea, eu nu am prins ideea si m-am suparat.
Cred ca ai vazut ca toate fetele ti-am simtit lipsa cat nu ai avut net, asa ca domoleste hormonii si hai si scrie aici cat ai timp.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

alex nu te supara si mie mi.au scapat aiurea de multe ori din graba sau fara sa.mi dau seama, chiar cu ami! apropo unde e ami?

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Hi,

sper sa nu cad si eu in dizgratie: in Germania se da D3 sub forma de Vigantoletten sau Fluoretten pana cel putin la 2 ani apoi decide pediatrul daca e nevoie de mai mult sau nu dupa copil. Problema care se dezbate aici des e care din astea doua preparate sa se dea, Vigantolettele au numai D3 iar celelalte au si Flor inautru , dar multi medici dentisti spun ca doar fluorul oral ajuta, in orice caz e interzis sa se foloseasca pasta de dinti cu flor si Fluoretten in acelasi timp ca e prea mare concentratia de flor apoi... sper ca se intelege ceva din ce am scris. Unii mai zic ca Fluorettele dau si crame la bebelusii mici, la Magnus i-am dat Fluoretten la Ingrid am inceput cu Fluoretten 1 saptamana apoi dupa o discutie cu moasa am hotarat ca vreau totusi Vigantoletten. Pastilulele astea sunt mici si se dizolva instantaneu in gura, inainte le puneam cu putina apa in lingurita acuma ii dau lui Ingrid efectiv in gura si le suge/sfarama cu mare placere.... tot asa si cu homeopatele, Osanit sau Chamomilla i le dau direct in gurita, ii plac mult si nu s-a innecat deloc cu ele.

In alta ordine de idei, ieri i-am facut vaccinul de gripa lui Magnus prima portie, dupa o luna o capata pe a doua; noi am hotarat asta, aici a fost problema ca nu toate casele de asigurari platesc vaccinul de gripa, a noastra da, oricum avem la ambii copii facute asigurari suplimentare de sanatate (sunt importante daca ajungi prin spital, pentru corectia dentitiei mai tarziu, pentru protejarea dintilor de lapte si sa fii vazut in spital de doctorul sef, poate e interesant asta de stiut de celelalte fete din Germania...). Am intrebat si de mine daca pot sa-mi fac vaccinul antigripa deoarece alaptez si a cam dat din cap... nu se prea face, la gravide da, chiar se pune un accent mare anul asta, dar la femeile care alapteaza cica mai bine nu.

Despre fier, asa mi s-a zis si mie, de la 6 luni scade procentul de fier din organismul bebeilor asa ca le trebuie carne si am mai aflat ca si ovazul are mult fier, si da, unii zic ca nu, altii zic ca da, contine gluten.

Si despre gluten tocmai am citit intr-o revista buna de copii ca dupa ultimele teste si cercetari facute e bine ca in jur de 6 luni sa se mai dea si mancarica la bebelusi care contine gluten ca s-a descoperit ca acest lucru functioneaza ca un vaccin si sunt sanse f bune ca sa nu fac incompatibilitate mai tarziu, in perioada de adolescenta la gluten.

Astea au toate ce aveam de zis, dar fiecare face cum hotaraste, am scris ce stiu sau am aflat si eu.... O zi buna tuturor.

Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)

Mergi la inceput