Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (71)
Raspunsuri - Pagina 16
cristina30 spune:
User-ul OanaI a primit: 16 bucati paine, 12 litri vin, 19 bucati ou
Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)
child spune:
Buna dimi!
REBIANA, IOANA29, SANZI am luat feeder-ele, acum sa-mi dati pm sau pe mess cu adresa unde sa le trimit
ROXI fontanela se masoara cu degetele, pui degetele in fontanela si constati ca are 2/2, sau 3/3, ma rog, cat este, pe orizontala si verticala.
E faina masuratoarea aia cu moneda, nici nu m-am gandit la asa ceva .
Albert a avut fontanela mare, cam 3/3, acum depinde si cat de groase sunt degetele, eu ziceam 2,5, doctorita zicea 3, dar tot pe acolo e.
Acum vad ca o idee s-a mai inchis, in special pe verticala, adica acum are 2/1,5 si ii dau doar vigantol, cam 2-3 picaturi zilnic.
Fontanela trebuie sa se inchida pana la un an jumatate.
ELLA bine ca ai scris public chestia cu fierul homeopat, ca acum vroiam sa-ti dau un buzz sa-mi descrii schema
Ma confrunt cu o constipatie naspa la Albert, le-am incercat pe toate, pere, prune, legume, iaurt, cereale integrale, milchzucher, supozitor glicerina
Mini-clisme nu am gasit.
Nu stiu ce sa-i mai dau sa aiba si el o digestie normala.
Pana acum nu am avut problema asta si doar nu suntem la inceputul diversificarii, de vreo 2 saptamani nu am adaugat nimic nou.
Meniul de azi:
- pere
- cartof cu peste (ce ar mai merge cu peste si sa nu constipe?)
- nu stiu inca, poate iaurt cu cereale sau cu branzica.
Azi mergem la a doua lectie de inot, sper Albert sa fie mai activ!
YAIA Alexia are un program fix? Cum o programezi la inot?
Eu fac o programare si apoi, in ziua in care trebuie sa mergem tot sun sa schimb orele, ca pustiul meu isi da intotdeauna programul peste cap
Iar m-am intins cat o zi de post, ma duc sa vad pozele.
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
honeybaby spune:
child - la Dona am gasit minicliasme, defapt le zici microclisme.
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
carmickey spune:
offf :((( ...eu am spus doar ca dr.mi-a recomandat fier dupa varsta de 6 luni,si am adresat o intrebare la mamicile care au bebeii trecuti de sase luni daca dau fier la copii....ce rau vedeti in asta?
eu consider ca acest forum este sa schimbam pareri,sa ne spunem pataniile bebelusilor,nici de cum sa ne suparam...
FILMULETE
POZE
mamica de Adelina 16.04.2010
wapi spune:
Din jurnalul lui Mihai:
Diversificare ziua 1: se apropie mami de mine cu un obiect in mana, mi-l baga in gurita: what the .... is this?! nu inteleg, inghit, mami imi mai da doua, trei lingurite si ma lasa in pace;
Diversificare ziua 2: iar vine mami la mine cu chestia asta, sunt costernat, nu inteleg nimic, servesc cateva lingurite, apoi imi pap lapticul .. miam.. apoi parca mai vreau din chestia aia, inghit tot ce mi-a pregatit mami, vad ca e putin surprinsa;
Diversificare ziua 3: e clar, mami si-a facut un obicei din asta, acum imi pune si ceva la gat, cica sa nu ma murdaresc. Constat ca nu e chiar asa neplacut, mai ales ca pot sa rod putin lingurita; totusi nu inteleg cum cineva care a "gatit" atat de bine sase luni, acum "gateste" in halul asta. Am papat vreo 30 ml, si apoi nu a mai intrat tot lapticul. Plus ca sunt tot portocaliu pe la gurita. Sa vedem maine ce-o mai fi...
cristina30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui wapi Din jurnalul lui Mihai: Diversificare ziua 1: se apropie mami de mine cu un obiect in mana, mi-l baga in gurita: what the .... is this?! nu inteleg, inghit, mami imi mai da doua, trei lingurite si ma lasa in pace; Diversificare ziua 2: iar vine mami la mine cu chestia asta, sunt costernat, nu inteleg nimic, servesc cateva lingurite, apoi imi pap lapticul .. miam.. apoi parca mai vreau din chestia aia, inghit tot ce mi-a pregatit mami, vad ca e putin surprinsa; Diversificare ziua 3: e clar, mami si-a facut un obicei din asta, acum imi pune si ceva la gat, cica sa nu ma murdaresc. Constat ca nu e chiar asa neplacut, mai ales ca pot sa rod putin lingurita; totusi nu inteleg cum cineva care a "gatit" atat de bine sase luni, acum "gateste" in halul asta. Am papat vreo 30 ml, si apoi nu a mai intrat tot lapticul. Plus ca sunt tot portocaliu pe la gurita. Sa vedem maine ce-o mai fi... Wapi & Mihai Theodor (20.04.2010)& Stefan Cristian (19.05.2006) |
Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)
child spune:
CRISTINA multumim de informatii, esti foarte bine documentata
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
Ramy77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui wapi Din jurnalul lui Mihai: Diversificare ziua 1: se apropie mami de mine cu un obiect in mana, mi-l baga in gurita: what the .... is this?! nu inteleg, inghit, mami imi mai da doua, trei lingurite si ma lasa in pace; Diversificare ziua 2: iar vine mami la mine cu chestia asta, sunt costernat, nu inteleg nimic, servesc cateva lingurite, apoi imi pap lapticul .. miam.. apoi parca mai vreau din chestia aia, inghit tot ce mi-a pregatit mami, vad ca e putin surprinsa; Diversificare ziua 3: e clar, mami si-a facut un obicei din asta, acum imi pune si ceva la gat, cica sa nu ma murdaresc. Constat ca nu e chiar asa neplacut, mai ales ca pot sa rod putin lingurita; totusi nu inteleg cum cineva care a "gatit" atat de bine sase luni, acum "gateste" in halul asta. Am papat vreo 30 ml, si apoi nu a mai intrat tot lapticul. Plus ca sunt tot portocaliu pe la gurita. Sa vedem maine ce-o mai fi... Wapi & Mihai Theodor (20.04.2010)& Stefan Cristian (19.05.2006) |
frumos..asteptam urmarea
wapi spune:
Asa, ca o incheiere la Ca si Fe. Se da doar in urma analizelor pentru ca e dificil de constatat carentele cu ochiul liber (exceptie cazurile de rahitism). Organismul nostru e "programat" sa asimileze ceea ce se gaseste in natura. Suplimentele se furnizeaza doar in situatii de criza pentru a ajuta organismul sa depaseasca un moment critic. Odata cu diversificarea organismul bebeilor invata sa preia din alte alimente substantele de care au nevoie. Daca le sunt oferite "pe gratis" (prin suplimente), atunci nu mai fac efortul necesar de a-l cauta acolo unde trebuie. Ca o comparatie: daca ai vazut filmul inainte de a citi o carte, greu mai ai chef sa o citesti. Evident, fiecare e liber sa aleaga.
Weekend placut!