Abdomen extraplat (47)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Elena mie mi-a masurat cu un aparat pe care am pus mainile ca pe volan (avea metal pe manere) si am stat cu picioarele departate si cu el inclinat putin si indreptat catre piept. Intr-un fel ma gandesc si eu sa nu fie vreo facatorie. Mi-a facut si calculul si costa 442 ron. Acum nu stiu daca suma asta e pe luna sau e pe 3 luni. Cu sportul am incercat si am vazut ca merge, iar cu pastile si alte minuni ba.

........................................................................

"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti."- Marin Preda
"Sky is the limit!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Nu este nici o prefacatorie aparatul cu care a masurat doctorita.
Mi se pare doar putin ciudat Herballife-ul, asta din cate stiu este prin reprezentanti, ca si Avonul.

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Mda, e cusuta cu ata alba asta
Bine ca nu ti-a luat si bani sa te minta frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Ok, atunci poti sa imi explici te rog ce e ala si cum functioneaza?

Mergi la inceput

Apropo de Herballife cica e o mare companie, care are la baza un nene care e premiat cu un Nobel si care colaboreaza cu NASA(asa a zis doctorita). Hmmm cam pompos suna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Iulix esti constienta ca shakeul acela este in loc de o masa sau doua? deci trebuie sa te abtii de la mancare!
asta inseamna ca daca ai manca mai putin/sanatos si ai bea sucuri naturale ai avea aceleasi efecte:-)plus sport ca sa te tonifici

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Va rog sa-l ajutati pe ALEX! http://dianalaura.wblog.ro/.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui Elena_R

Ok, atunci poti sa imi explici te rog ce e ala si cum functioneaza?

este un curent electric ce trece prin corp prin niste electrozi situati la nivelul talpilor si a mainilor, se masoara astfel tesutul adipos din corp. la spitale se foloseste.

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Am citi comentariile legate de Herballife si sunt impartite. Nu stiu ce sa cred...
Deus stiu ca shakeul e inlocuitor de mese, dar deja sunt in dubii. Mai bine mananc mai putin, pun mana sa fac sport si imi cheltui banii pe altceva.

........................................................................

"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti."- Marin Preda
"Sky is the limit!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

hello girls
si fasi fetili
io azi zis pas la sporticel caci sunt ca si batuta dupa sapt asta de munta ... plus ca am facut un cos in ureche de nici nu pot sa dorm pe urechea aia ..naspa treaba
iulix,cu pastilute minune , cu herbalife , care am inteles ca e destul de "priceput" in efect yoyo , apai fata draga , io nu-s de acord
gadeste-te asa , de fapt noua , celor care ne ingrasam usor , sau care scapam in "rele" , cum scap io purcica in lucerna (adica in dulce) , ziceam ca ne trebuie un alt stil de viata , nu "bobite" care sa te slabeasca si cand ai scos bobita si shake ce bagi in loc?o cioco?
ete, asculta la baba ,du-te la sala , la mine merge excelent sa ma duc acolo in cadru organizat, sa trag de mine chiar daca simt ca nu mai pot, sa execut corect niste exercitii , si apoi cand voi fi destul de constiincioasa voi lucra si acasa ; gandeste-te ca nu se poate sa nu slabesti ..daca mananci cum mananci acum dar bagi sport clar slabesti , DAR DACA , mai tii si o taruca de dieta , sa vezi balerina ce te faci ...zau ca meriti
si cand vei auzi complimente pt faptul ca ai slabit , sa vezi cum iti taie orice chef de dulce ..pe bune , chiar nu glumesc

ia acum , dupa ce m-am dat mare cu teoria mea de om batran , cu tabieturi, sa va intreb ce faceti voi cu spalatul pe cap dupa sala..ca io transpir ca purcelusul si am ajuns sa ma spal pe cap dupa fiecare ora de step aerobic...ceaa ce nu bun (ca oricum am parul gras de fel)

deus mama si io is matinala dar orele tale sunt asa miciiii... primul post la 5 dimi ..lasa ca intri tu in program de relax sa vezi ce te iau la intrebari de miscari la aerobics...pana ajung si io la cocot..ca l-am luat asa pe dupa visin pe al meu ...mergem sa ne jucam de-a papusicile la teatru, in sfori ... parca parca zicea ca m-am dus de tot cu capul..pana a inteles ca nu e chiar simplu..cand a vazut si poze cu voi pe sus pe panou , mi-a zis ca ma duce pana acolo da' lui nu cred ca ii place...mare sportiv asta al meu ..are catare la deget de la butonul telecomenzii

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

MTHFR C677T genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shakti spune:

buna seara,

eu va citesc de f multa vreme dar n-am postat niciodata, e drept ca fac parte mai mult din categoria extra-rotundelor decat a extraplatelor, dar cu sport sper sa se rezolve si asta :))

am intrat ca sa iti spun, iulix, sa nu iei herbalife in nici un caz. am o prietena care a luat cand avea vreo 20 si un pic de ani, a slabit intr-adevar, dar cum n-a mai luat, s-a ingrasat la loc si acum, pe la 30 si un pic, a ajuns sa aiba 90-100 kg la 1.60cm si nu reuseste sa slabeasca in nici un fel (sau cel putin asa spune). parerea mea e ca si-a dat complet organismul peste cap cu herbalife.

din experienta mea (si am slabit si eu la un moment dat aproape 30kg), alimentatia sanatoasa / echilibrata si mai ales sportul sunt sfinte. chiar nu ai nevoie de nimic altceva :). succes :)

Mergi la inceput