Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***262***
Raspunsuri - Pagina 28
mihaelacg spune:
saby
super poze.imi place cum ai fost aranjata. si rochia superba.frumosi nasi. si mirii.sa va fie de bine. dar lipseste cu desavarsire un personaj. pe maya chiar ai tinut-o ascunsa? v-a fost frica sa nu va eclipseze?
ilinca tare faza. biata sophiphica. ea nu-si vroia decat dreptul![]()
olga, am ramas acasa.nu-mi vine s-o las cu nimeni. ma gandesc sa nu se intample ceva rau, desi ea e bine. a mai tusit odata. l-am trimis pe tati singur. i-am zis sa-si faca de cap ca n-o sa mai pupe ocazie de-asta.
petrean
am si eu o rinita alergica prinsa din zbor acum vreo 4 ani. cam stiu prin ce treci.sanatate multa.
saby spune:
Mihaela pe Maia nu am luat-o pt. ca in ziua aia a plouat si nu vroiam sa o tin prea mult pe afara asa ca am lasat-o cu soacra, desi tare asi fi vrut sa fie si ea macar la sedinta foto.
Poate totusi nu e nimic grav cu tusea Mariei, pup
, Mariuca frumusica sa se faca bine.
Floric spune:
Anterior (cand era cocutza) i/am mai dat Eurespal si Stodal. Dar tare mi/a fost uimirea ca nici unul sa nu aiba vreun efect asteptat.
De la Eurespal dormea cate 5 ore neintors iar de la Stodal la taiat o kkre de nu stiam ce are copilul. De la Stodal nu am observat vreo ameliorare caci nu i/am mai dat din cauza efectelor nedorite.
De la Eurespal de asemenea nu am simtit nimic.
Oricum, multumesc tare mult. Mai asteptam sfaturi.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Floric spune:
nu ma culc pana nu ajungem la pagina 30.![]()
Ei, asta cica am psotat in ultimele 60 de sec si nu ma lasa.
Bine hai sa va distrez un pic.
Dupa ce am venit azi din piata, l/am dezbracat pe Rare si am zis sa ii dau si scutecul jos. CAnd il desfac parca mi se parea ca putza ar "zice ceva" eu zic poate ca s/a iritat ca i/am pus mana sau i/am dat scutecul jos. Pana sa strig sa aduca cineva oala un jet uda in voie urmatoarele: patul, perna mea, pilota, hainele copchilului...Nu am putut sa mai fac nimic doar am asteptat sa termine si acum astept sa se usuce patul ca sa pun si eu capul sa dorm. El (copchilu) evident ca doarme cu maia in celalat dormitor (in pat uscat).
Poze Raru
Poze noi
Ilinca_M. spune:
Haha, Floric...greu sa fii mama de baiat
. La siropuri nu ma bag ca nu stiu decat de Prospan. Si eu va zic drept ca nu prea pot deosebi tusea "seaca" de cea "productiva" nici cand tusesc eu
. Aia seaca e mai comuna si mai frecventa, nu? Productiva e cand iti si haraie niste secretii p'acolo, iti "coc", cum ar veni?...
Cat despre huzband, vorba aia:l-a durut in cot
(are un somn de-ala adanc, bushtenesc, de om cu constiintza impacata:)))). S-a distrat si el cand i-am povestit.
Mno, mai aveti povesti haioase? Care nu si-a facut norma?![]()
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata
Floric spune:
intrebare intrebatoare (mai ales pentru Bogdana ca stiu ca ea e "mama Omida" in tratamente naturiste) Ai facut vreodata sirop din ridiche neagra? Cum se face? Se da la copii sub 2 ani? Dozaj:? Tot ce ar trebui sa stim? Si mai ales pentru ce fel de tuse e bun (vb Ilincai ca mi-e greu sa diferentiez tusea seaca de ceca productiva caci la un kmoment dat cea seaca se transforma in productie mucoasa)
Poze Raru
Poze noi
dyana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaan Dyana, ce frumoase sunt pozele noi! ![]() ![]() Mutzu e baietel mare de-acum! Mi-au placut grozav broscutele alea lipite in baie, de unde le-ai luat?Mult de tot mi-a placut si pisica, rareori vezi pisici complet albe...foarte frumoasa! Ma duc in mail sa-ti votez zambetul. Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
saru.mana

mitzucul este scos din Dambovita, adica la propriu din garla

; un idiot fara pic de suflet a aruncat-o cand abia facuse ochisori sa o o moarein Dambovita si ea s-a prins de piciorul podului la Izvor (statie metrou) si un nene cu suflet a coborat si a luat-o din apa si a bagat-o in prima cladire.... adica in caminul medicinei unde stateam eu cu surioara; cand am plecat la servici era sa calc pe ea, statea sub o margine de scara; mi-a zis portarul ce e cu ea, am sunat instant surioara care tocmai venea acasa din garda sa ia mitucul sa-l infasoare intr-un tricou ca sa moara macar la caldura la noi in camera; surioara a venit, a luat martocul, l-a spalat putin de noroi si l-a tinut la caldurica pana am ajuns eu; am zis hai sa incercam sa-i dam putin laptic... si l-a vrut; nu stia saracuta sa pape, ca era incredibil de mica, nici blanita nu avea pe ea, era toata roz
; si dupa ce a papat un varf de capacel de laptic am tinut-o in brate la noi, ca ne era milea sa moara singurica..... si pana seara topaia prin camera

; nu ne-a venit sa credem, chiar nu ne asteptam sa traiasca.... si uite asa ne-am facut cu pisic, ca nu s-a mai pus problema sa o mai dam, am facut naveta cu ea in cosulet la campina vreo 2 ani pana cand a refuzat mami sa ne-o mai dea ca se indragostisera complet de ea, si adevarul e ca-i era muuuuuuuuult mai bine la mami decat la camin in 2 m patrati.Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA in OCTOMBRIE