Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***262***

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Vai, trebuie sa va zic o faza haioasa de azi-noapte.
Cand ne-am dus la culcare Phiphi ocupase latura pe care doarme de obicei huzband, asa ca ne-am inghesuit amandoi pe-o parte; dar noaptea Phiphi tot migrand spre noi si eu trezindu-ma, m-am dus in partea ocupata de huzband de obicei, Sophiphi ramanand in mijloc cu tata'so acolo unde de obicei dorm io. Asta dormea dus cu o mana sub cap si cotul spre Sophiphi. Ei si la un moment dat incepe sa se foiasca fata, ma uit la ea, pregatita sa-i dau sa suga, dar ea se-ntoarce pe-o parte cu curu' la mine, convinsa ca se-ntoarce spre mine si incepe sa suga cotul lui taica-so:))). Ma chinuiam s-o intorc spre mine, dar ea cu ochii inchisi, nu si nu, ea stia ca acolo e "marfa" si tot sugea pe cotu' lui taica-so (normal ca dormea dus:))) si din cand in cand se oprea nemultumita (oare de ce?:))), scancea, protesta si iar se apuca cu ravna. Abia am convins-o intr-un final sa se intoarca spre mine:))). Asa ca apoi am reluat locurile, sa n-o mai derutam:)))

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Cand ne-am dus la culcare Phiphi ocupase latura pe care doarme de obicei huzband, asa ca ne-am inghesuit amandoi pe-o parte; dar noaptea Phiphi tot migrand spre noi si eu trezindu-ma, m-am dus in partea ocupata de huzband de obicei, Sophiphi ramanand in mijloc cu tata'so acolo unde de obicei dorm io. Asta dormea dus cu o mana sub cap si cotul spre Sophiphi. Ei si la un moment dat incepe sa se foiasca fata, ma uit la ea, pregatita sa-i dau sa suga, dar ea se-ntoarce pe-o parte cu curu' la mine, convinsa ca se-ntoarce spre mine si incepe sa suga cotul lui taica-so:))). Ma chinuiam s-o intorc spre mine, dar ea cu ochii inchisi, nu si nu, ea stia ca acolo e "marfa" si tot sugea pe cotu' lui taica-so (normal ca dormea dus:))) si din cand in cand se oprea nemultumita (oare de ce?:))), scancea, protesta si iar se apuca cu ravna. Abia am convins-o intr-un final sa se intoarca spre mine:))). Asa ca apoi am reluat locurile, sa n-o mai derutam:)))

17 luni
Manole forever
Sovata

Foarte tare faza!!!

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Hai ca vin si eu sa mai lungim capitolul , cu un buna dimineata si de la mine, desi e cam tarziu

Eu sun racita varza, am corzile vocale ca si inexistente si asta sigur mi se trage de la escapada la Roma , abia azi pot spune ca sunt ceva mai bine. M-am uitat putin in urma si am ceva de recuperat. A seara am primit in sfatsit si pozele de la nunta unde am fost nasi si am stat putin in dimineata asta sa le sortez, asa ca daca tot am ramas datoare cu ceva poze am pus cateva pe picasa http://picasaweb.google.com/102230870434817716794/NasiDeCununie#.

Va pup , ma duc sa mai iau ceva siropuri ca nu stiu ce sa mai bag sa-mi revina vocea si incerc sa recuperez ce ati scris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Wooow, saby!! Jos palaria! Aici cred ca ar merge emoticonul asta:

17 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Saby eu am admirat de asta noapte pozele si taaaare mult mi-a placut de voi Si finii vostri sunt tare simpatici. Se vede ca v-ati distrat la nunta. Felicitari!!!

Nu ai cumva laringita? multi sa te faci bine cat mai repede!!!

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

17 luni
Manole forever
Sovata

Sa nu mai duci alta data fata in eroare, stai unde iti este locul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

Saby, ai fost tare frumoasa nasa

Olga, am vazut pozele de la nunta lui "ochi albastrii", frumosi sunteti, cred ca tu si Cristi cam faceti "atmosfera" la chef, nunti. Va potriviti tare bine!

Mergi la inceput

Hai ca am reusit sa citesc asa pe diagonala si am ras teribil de pataniile voastre mai fetelor. Bianca rules cu tocul tau .

Ilinca de ce dezorientati fata , foarte tare, saraca Sophiphi ce o mai fi incercat ea sa suga si nu venea nimic, dar sotul nimic, nu simtea nimic?

Olga am vazut si eu pozele voastre si tare mi-au mai placut, imi pare ca voi la chefuri sunteti asa cam ca noi, pe aceiasi lungime de unda, cred ca ar trebui sa organizam o seara in club sa vedem ce iese . Cat despre laringita nu stiu ce sa zic, e posibil sa fi luat de la o prietena care era cam la fel ca mine cand am fost la Roma si al ei prieten la fel, deci cred ca era ceva viral, sper sa nu ia si Maia, eu oricum am inceput sa stau ca masca la gura .

Fetele multumesc mult de complimente , dar sa stiti ca face si machiajul foarte mult cat si fotograful care a prelucrat pozele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Nu pot sa cred ca inca scriu la acest capitol. Intram in istoria DC cu cel mai ling capitol?

Ca si Maria, si Rares tuseste. Se vede ca respira aer estic amandoi. A inceput de ieri si azi mai cu putere. Este productiva dar tot nu m apricep ce sa ii dau. I/am cumparat Plantusin dar stiu ca e apa de ploaie. I/am facut si ceai de nuca siceapa. Alt simptom nimic.
Pot sa incep iar discutia despre doctori? Stiti ca nu am nr tel sa il sun sa il intreb ce sa ii dau. Si maine si eu si Cata lucram dimineata *ca si dr) deci tocmai marti dupa amiaza pot ajunge la el. Cred ca pana atunci ii trece tusea. Deci...is io nebuna? Vedeti de ce as avea nevoie de un nr de tel al medicului. Caci parca nu e chiar urgenta (tusea) sa merg la spital.
Pana una alta ce sa ii dau?

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Nu pot sa cred ca inca scriu la acest capitol. Intram in istoria DC cu cel mai ling capitol?

Ca si Maria, si Rares tuseste. Se vede ca respira aer estic amandoi. A inceput de ieri si azi mai cu putere. Este productiva dar tot nu m apricep ce sa ii dau. I/am cumparat Plantusin dar stiu ca e apa de ploaie. I/am facut si ceai de nuca siceapa. Alt simptom nimic.
Pot sa incep iar discutia despre doctori? Stiti ca nu am nr tel sa il sun sa il intreb ce sa ii dau. Si maine si eu si Cata lucram dimineata *ca si dr) deci tocmai marti dupa amiaza pot ajunge la el. Cred ca pana atunci ii trece tusea. Deci...is io nebuna? Vedeti de ce as avea nevoie de un nr de tel al medicului. Caci parca nu e chiar urgenta (tusea) sa merg la spital.
Pana una alta ce sa ii dau?

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Eu i-am dat Maiei cand tusea Stodal, acum nu stiu daca la voi are efect, sti ca e siropul acela homeopat, si nu la toata lumea are rezultate, dar poti incerca, ma gandesc ca rau nu are cum sa-i faca.
Pupam Raru sa-i treaca tusea.

Mergi la inceput