Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***262***
Raspunsuri - Pagina 26
Ilinca_M. spune:
Haaahaaa, Miha, ce tare esti: si ce, noi nu suntem date?:)))
Tufato, io m-am prins demult ca-i dat, doar in toate pozele Olgai apare cu zvarluga aia blonda langa el, tocmai ca io-i admiram "ca cuplu", bardon de cacufuneala. Sunt foarte potriviti si fizic si din toate pozele reiese ca nu numai fizic
Olishka e o zana, ca de obicei. Si sotzul, un zan![]()
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata
Ilinca_M. spune:
Ce capitol lung!!!
Anaan, io stiam ca-i "futelnitza":))
Sa va zic si io cu o colega de geogra de la liceul anterior. Preda tot felu' de zone cu tot felul de paduri, la o clasa de baieti mai incetinuci. Ea, toata energie (redau aproximativ, ca nu stiu exact lectia:))):
"aici in partea de N avem padure de conifere"
elevii:"de care?"
ea:"conifere. In zona X avem padure de conifere iar in y de foioase"
Si tot asa cu coniferele si foioasele, astia tot ramanand in urma cu informatia. La alta intrebare:"de care" se trezeste ea tunand clar, cumvorbea de obicei:"de coioase!!"
17 luni
Manole forever
Sovata
Anaan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Anaan, io stiam ca-i "futelnitza":)) mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 17 luni Manole forever Sovata |
Io nu stiam nicicum; destul ca a stiut copilul ala cat sa o bage in boale pe saraca profa
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Anaan spune:
Buna dimineata!
Mada, ce-i cu programul ala nocturn, tufata?! Si mai aveai si chef de facut eclere
Cred ca asta va fi tata capitolelor, ca Novus e tot o petrecere
, Monnvas e cam chiulangioaica in ultimul timp, Adrisimo nu prea intra in week-end...
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Ilinca_M. spune:
Ha, Bianca, am gasit link direct spre CIZMELE MOV :))))
17 luni
Manole forever
Sovata
Bianca2503 spune:
Neata!
M-am trezit ca purcica la 9. Mi-a spus mama ca Vladimir s-a trezit la 5.30 iar acum a tras pe dreapta.
ILINCA, tare m-am redistrat cu cizmele mov. Conform textului am cautat pozele de exemlificare ins anu le-am gasit. Le mai ai?
Ilinca_M. spune:
Haha, ia uitati ce-am mai gasit rasfoind capitolul: ce premonitie la Olishka!
Bianca, pusesem poze in picasa la albumul comun, cred ca le-am si sters de atunci...dar se vad in pozele de la Sovata in albumul Olishkai, mult mai jerpelite decat acum doi ani, desigur:)))
17 luni
Manole forever
Sovata
mihaelacg spune:
neata tufete.
cred ca am inceput ziua putin cu stangul.
maria a tusit azi noapte de vreo 4-5 ori si dimineata odata. as zice ca-i tuse productiva.asa ca ratam petrecerea copiilor si cred ca eu voi rata si botezul pt ca nu o duc pe maria asa la nana .sper sa-l conving pe al meu sa mearga macar el la botez ca banii oricum ii dau. asta e
faza e ca MF nu raspunde la telefon.alte simptome nu are dar parca as vrea s-o iau din pripa.
ilinca ziceai ceva de sirop de iedera? merge pt tusea productiva?
eu am in casa ketof si rinathiol.
eu nu i-as da nimic, dar mi-e frica sa nu se complice treaba.i-am dat sa suga de 4 ori pana dimineata.
petrean spune:
neatzaaaaaa..am inviat si eu dupa o nashpa sinuzita....
acum sunt ok(sper eu)
Mihaela..prospanul este de faptambroxol..este pt tuse seaca. Rinathiolul este pt tuse productiva, ketoful este antialergic..bun pt tuse
Comorile noastre
olishka spune:
Buna dimineata!!!
Ilinca am inceput f bine ziua, datorita cizmulitelor tale
http://picasaweb.google.com/olgagireada/GhioceiiLaSovata?authkey=Gv1sRgCN732oyovsug6QE#5523927201554100386
Si multumesc pentru postarea cu premonitia
Uitasem complet de ea.
Miha multi pupici pentru caprioara sa se faca bine.
Nu ai o prietena fara copil care sa vina sa stea cu Mariuca? Ar fi pacat sa ratati petrecerea 
Olga, mamica lui David iepurasul