Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***262***
Raspunsuri - Pagina 19
pikka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Multumim de urari ![]() Pikka bine ai venit Din ce oras esti?Eu sufar tare caci nu mai am telefonul meu cu care m-am obisnuit de ani buni, caci iarasi mi l-a spart Dvaid Nici macar nu il gasesc ca sa-l duc la reparat. partea nasoala este ca nu mai am numere de telefon.Pisik nu mai am nr tau, caci mi-a luat Cristi tel care il aveam ieri dimineata si mi-a dat altul. Iarasi nu mai am niciun nr Sa stii ca am rezolvat. Poti sa vii de saptamana viitoare ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Acum locuim in Bistrita.
pikka spune:
| citat din mesajul lui millie Ilinca nu cred ca am tensiunea mica,chiar ieri am fost la medicul de fam.si mi-a luat tensiunea si mi-a spus ca e buna.Nu am mai intrebat cat am ca maraia Time si nu stiam cum sa fug de acolo.Acum nici eu nu mananc chiar orice ,ca nu ami pica tot bine dar oricum e mai bine fata de cum am fost cu Time ca pana la 5 luni nu puteam manca nimic,am stat numa intinsa de rau ce ami era. Novus frumos telefonul,sa-l stapanesti sanatoasa.Seamana cu al meu doar ca-i alt model de nokia Era sa uit ,bine ai venit printre noi Pikka.Pune si cateva poze sa va cunoastem ![]() mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si 12+ |
Vreau sa pun si niste poze, dar mai trebuie sa-mi dau seama si cum
Ms de primire
Bianca2503 spune:
PIKKA, bine ai venit!
Mai scie mesaje scurte cu ceva date despre tne si copchil ca sa scapi de moderare.
Fetelor, eu l-am lasat pe Vladimir la mama. Am fost la niste cumparaturi si apoi am venit acasa.
Acum sunt singurica cuc si... sa-mi fie bine... mi-am pus unghii. D-alea false. Sunt foarte mandra de ele si de mine cu ele. Si cel mai tare ma bucur ca pot sa scriu la tastatura cu ele.
olishka spune:
Bianca bravo
Si eu am stat astazi fara fii-meu, dar am facut curatenie si mancare
Si sa vedeti reactie la fii-meu cand i-am dat sa guste spanac: l-a scuipat imediat si a inceput sa-si frece limba cu maneca de la plovar 
Olga, mamica lui David iepurasul 

Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui olishka Bianca bravo Si eu am stat astazi fara fii-meu, dar am facut curatenie si mancare Si sa vedeti reactie la fii-meu cand i-am dat sa guste spanac: l-a scuipat imediat si a inceput sa-si frece limba cu maneca de la plovar ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Dar avea motive serioase sau nu ii place lui spanacul?
Anaan spune:
Eu acum m-am trezit
, am dormit trei ore cu Andrei, cred ca o sa avem o noapte ...interesanta
, da macar suntem odihniti amandoi
Olga, eu sunt convinsa ca spanacul facut de tine e
Novus, e fain telefonul
. Nici eu nu-s preocupata de facilitati sofisticate la telefoane; criteriile mele: sa fie rezistent ( ca eu sunt aiurita rau, asa ca trebuie sa reziste la: plonjari in apa, loviri de ciment, dinti si bale de bebe); sa aiba un meniu simplu ( din punctul asta de vedere imi place Samsungul cel mai mult) si o culoare faina; sa tina mult bateria! Foarte elevate criteriile de selectie, asa-i?!
Bianca, deci esti o doamna cu "gherute" noi
...
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Anaan spune:
Miha, eu n-am facut spanac la cuptor; drept sa spun, nici nu stiam ca exista asa ceva![]()
Tufete, hai, propuneti careva o tema de weekend; de-aia usurica, da' dragutica
, ca asa am un chef de ras...Bianca, por favor, ca, daca esti sola si cu unghii noi, ideile sigur nu-ti lipsesc!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Bianca2503 spune:
ANAAN, eu de cand sunt singurica sunt cam horny asa ca nu prea am in minte teme dragutele, daca ma intelegi.
Pana acum au cam fost:
- poze din copilarie
- poze de la nunta
- filme
- actori
Si parca cam gata. Eu stiu ce sa zic... Sa incercam:
- cea mai haioasa faza care ni s-a intamplat
- cum ne-am cunoscut cu taticii copiilor
- prima dragoste
- lucruri pe care dorim sa le schimbam/regrete ca nu am facut ceva
Sunt cam seci temele de sus dar acum chiar ca nu imi vne nimic in minte.
O ROG PE ILINCA SA CAUTE POSTAREA IN CARE POVESTEA CUM SI-A DAT CU ULEI DE MASLINE PE CIORAPI SA O INCAPA CIZMELE MOV. Daca nu gaseste, o rog sa mai pove inca o data ca taream ras atunci.
olishka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
Dar avea motive serioase sau nu ii place lui spanacul? |
Cred ca nu ii place spanacul...Oricum nici mie nu prea imi place sa-l gatesc, ma enerveaza ca iei ditamai pungoiu de frunze, te chinui sa le speli, pe fiecare in parte si iese o mana de spanac pe care fii-tu ti-o scuipa intre ochi

Olga, mamica lui David iepurasul

Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si
12+