Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***262***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pikka spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Multumim de urari

Pikka bine ai venit Din ce oras esti?

Eu sufar tare caci nu mai am telefonul meu cu care m-am obisnuit de ani buni, caci iarasi mi l-a spart Dvaid Nici macar nu il gasesc ca sa-l duc la reparat. partea nasoala este ca nu mai am numere de telefon.

Pisik nu mai am nr tau, caci mi-a luat Cristi tel care il aveam ieri dimineata si mi-a dat altul. Iarasi nu mai am niciun nr Sa stii ca am rezolvat. Poti sa vii de saptamana viitoare

Olga, mamica lui David iepurasul

Acum locuim in Bistrita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pikka spune:

Citat:
citat din mesajul lui millie

Ilinca nu cred ca am tensiunea mica,chiar ieri am fost la medicul de fam.si mi-a luat tensiunea si mi-a spus ca e buna.Nu am mai intrebat cat am ca maraia Time si nu stiam cum sa fug de acolo.Acum nici eu nu mananc chiar orice ,ca nu ami pica tot bine dar oricum e mai bine fata de cum am fost cu Time ca pana la 5 luni nu puteam manca nimic,am stat numa intinsa de rau ce ami era.
Novus frumos telefonul,sa-l stapanesti sanatoasa.Seamana cu al meu doar ca-i alt model de nokia
Era sa uit ,bine ai venit printre noi Pikka.Pune si cateva poze sa va cunoastem

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si 12+

Vreau sa pun si niste poze, dar mai trebuie sa-mi dau seama si cum
Ms de primire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

olga, cum ai facut spanacul? pe foc sau la cuptor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

PIKKA, bine ai venit!

Mai scie mesaje scurte cu ceva date despre tne si copchil ca sa scapi de moderare.

Fetelor, eu l-am lasat pe Vladimir la mama. Am fost la niste cumparaturi si apoi am venit acasa.

Acum sunt singurica cuc si... sa-mi fie bine... mi-am pus unghii. D-alea false. Sunt foarte mandra de ele si de mine cu ele. Si cel mai tare ma bucur ca pot sa scriu la tastatura cu ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Bianca bravo

Si eu am stat astazi fara fii-meu, dar am facut curatenie si mancare Si sa vedeti reactie la fii-meu cand i-am dat sa guste spanac: l-a scuipat imediat si a inceput sa-si frece limba cu maneca de la plovar

Mergi la inceput

Citat:

Bianca bravo

Si eu am stat astazi fara fii-meu, dar am facut curatenie si mancare Si sa vedeti reactie la fii-meu cand i-am dat sa guste spanac: l-a scuipat imediat si a inceput sa-si frece limba cu maneca de la plovar

Dar avea motive serioase sau nu ii place lui spanacul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Eu acum m-am trezit, am dormit trei ore cu Andrei, cred ca o sa avem o noapte ...interesanta, da macar suntem odihniti amandoi

Olga, eu sunt convinsa ca spanacul facut de tine e

Novus, e fain telefonul. Nici eu nu-s preocupata de facilitati sofisticate la telefoane; criteriile mele: sa fie rezistent ( ca eu sunt aiurita rau, asa ca trebuie sa reziste la: plonjari in apa, loviri de ciment, dinti si bale de bebe); sa aiba un meniu simplu ( din punctul asta de vedere imi place Samsungul cel mai mult) si o culoare faina; sa tina mult bateria! Foarte elevate criteriile de selectie, asa-i?!

Bianca, deci esti o doamna cu "gherute" noi...

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Miha, eu n-am facut spanac la cuptor; drept sa spun, nici nu stiam ca exista asa ceva

Tufete, hai, propuneti careva o tema de weekend; de-aia usurica, da' dragutica, ca asa am un chef de ras...Bianca, por favor, ca, daca esti sola si cu unghii noi, ideile sigur nu-ti lipsesc!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

ANAAN, eu de cand sunt singurica sunt cam horny asa ca nu prea am in minte teme dragutele, daca ma intelegi.

Pana acum au cam fost:
- poze din copilarie
- poze de la nunta
- filme
- actori

Si parca cam gata. Eu stiu ce sa zic... Sa incercam:

- cea mai haioasa faza care ni s-a intamplat
- cum ne-am cunoscut cu taticii copiilor
- prima dragoste
- lucruri pe care dorim sa le schimbam/regrete ca nu am facut ceva

Sunt cam seci temele de sus dar acum chiar ca nu imi vne nimic in minte.

O ROG PE ILINCA SA CAUTE POSTAREA IN CARE POVESTEA CUM SI-A DAT CU ULEI DE MASLINE PE CIORAPI SA O INCAPA CIZMELE MOV. Daca nu gaseste, o rog sa mai pove inca o data ca taream ras atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:

Bianca bravo

Dar avea motive serioase sau nu ii place lui spanacul?

Cred ca nu ii place spanacul...Oricum nici mie nu prea imi place sa-l gatesc, ma enerveaza ca iei ditamai pungoiu de frunze, te chinui sa le speli, pe fiecare in parte si iese o mana de spanac pe care fii-tu ti-o scuipa intre ochi

Mergi la inceput