Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***262***
Raspunsuri - Pagina 20
Anaan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bianca2503 ANAAN, eu de cand sunt singurica sunt cam horny asa ca nu prea am in minte teme dragutele, daca ma intelegi. |
Imi pare rau, n-am luat in calcul elementul
. Da' oricum, horny sau no horny, vad ca imediat ai venit cu niste propuneri
, asa ca, gagici, pick one si treceti la povesti!Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Anaan spune:
| citat din mesajul lui olishka Cred ca nu ii place spanacul...Oricum nici mie nu prea imi place sa-l gatesc, ma enerveaza ca iei ditamai pungoiu de frunze, te chinui sa le speli, pe fiecare in parte si iese o mana de spanac pe care fii-tu ti-o scuipa intre ochi ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
mihaelacg spune:
bianca, sa/ti fie de bine cu unghiile "noi".
olga, reusesti sa mai "dregi" spanacul. mai pune in el carnita de pui ca/i place la david, putina smantana, ou sa il lege si cascaval ras deasupra si baga/l la cuptor.
annan, da tu te/ai cam invatat la somn cu andrei. ai mai comis/o odata, destul de recent. ma insel?
Anaan spune:
Pikka, vazut pozele...ce fetita frumoasa ai tu acolo!

Sa pui macar o poza si cu tine, sa te cunoastem. Voi de unde sunteti?
Anaan spune:
| citat din mesajul lui mihaelacg annan, da tu te/ai cam invatat la somn cu andrei. ai mai comis/o odata, destul de recent. ma insel? Maria |
Doamna cu inventarul, iertare! Trebuie sa tineti dumneavoastra minte chiar tot, tot?!Pai, ce sa fac, daca barbatu' e dus in lume si de treburi n-am chef?! Macar tenul sa-mi arate bine, asa ca ma odihnesc, putin, asa, printre picaturi
Anaan spune:
Pikka, acum am vazut ca locuiesti in Bistrita. Pe Inapreda o cunosti?
mihaelacg spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Anaan
te ubecs fug ca am niste chestii la cuptor. revin pikka bine ai venit. am admirat si eu frumusete de fata, si ce inele are in/pe Doamna cu inventarul, iertare! Trebuie sa tineti dumneavoastra minte chiar tot, tot?!Pai, ce sa fac, daca barbatu' e dus in lume si de treburi n-am chef?! Macar tenul sa-mi arate bine, asa ca ma odihnesc, putin, asa, printre picaturi Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Anaan spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui mihaelacg
Maria |
Sentimentul este reciproc

Anaan spune:
A aparut, insa doar si-a bagat putin nasul si iar ne-a abandonat