Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***262***
Raspunsuri - Pagina 18
Ilinca_M. spune:
Anaan, ce vecini "pitoresti" ai...saracan de tine
. Vecina aia va fi ca Petrica si lupu', cand chiar o sa-i dea omoru' iubitzelu' de sotz, n-o sa mai cheme nimeni politzia
Cat priveste pe aia cu snitzelele...lume neinstruita va mai fi in lume kklau, pardon de expresie...ideal ar fi sa nu trebuiasca sa ne intersectam cu asa specimene. Ca nu duc ei lipsa de companie asemanatoare
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata
Ilinca_M. spune:
Mie mi se pare super misto telefon ciclam
. Bine, la mine mov e pe primul loc, dar cand am fost eu sa-mi iau nu mai aveau samsungul mov pe care mi-l doream asa ca mi-am luat nokia albastru. Colorat sa fie!! Tufete, io cu tehnica-s baba rau. Adica la mine mobilul tre sa sune, sa pot suna si trimite mesaje si sa-l tina bateria. Habar n-am si nu ma intereseaza toate smecheriile si utilitatile, spre deosebire de huzband, care zici ca-i apucat, pana schimb io un telefon (ca moare singur:))) el schimba 10, cred (nu stiu, ca de cand il cunosc a schimbat vreo 5. Eu inainte sa nasc l-am luat pe actualul ca ajunsese sa se-nchida cand vorbeam la el mai mult de un minut:))). In fine, ideea e ca io-mi aleg telefon in functie de culoare. Si sa fie nokia sau samsung ca de astea am avut si n-am chef sa invatz un meniu nou
. Acum cand mi-am platit factura a zis tipu' de acolo ca as putea sa-mi iau un telefon nou, ca am puncte thank you. Hmmm...ceva colorat frumos ce-mi recomandati?:))))
Novus, io la muci lichizi bag protargol. Cam in 2 zile maximum ii usuca.
17 luni
Manole forever
Sovata
novus spune:
Ilinca, si io-s la fel in privinta dotarilor telefoanelor, la mine Nokia sa fie ca doar de-astea am avut, asta nou e luat tot pe puncte nu va ganditi ca am primit vreun blueberry, cred ca asa se scrie nu
?!
Am pus protargol si vad ca e ok
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Ilinca_M. spune:
Ce model e? Sa dau si eu un search pe gugu. Si huzband ma tot bate la cap ca vrea sa-mi ia un telefon misto din primul salariu:)). Io am zis ca al meu e numa bun, ca e cam de-o varsta cu Sophiphi...dar poate ma razgandesc![]()
(azi s-a culcat regulamentar ploada la ora 13, dupa o plimbare pe racoare...inca doarme, ceea ce la ea e ceva!!! As vrea ca si deseara sa incerc o parcare in timp optim, ca ieri mi-a facut figura, dupa un somn "de pranz" de la 16 la 18 nu s-a mai dat biruita pana la 23
)
17 luni
Manole forever
Sovata
olishka spune:
Multumim de urari 
Pikka bine ai venit
Din ce oras esti?
Eu sufar tare caci nu mai am telefonul meu cu care m-am obisnuit de ani buni, caci iarasi mi l-a spart Dvaid
Nici macar nu il gasesc ca sa-l duc la reparat. partea nasoala este ca nu mai am numere de telefon.
Pisik nu mai am nr tau, caci mi-a luat Cristi tel care il aveam ieri dimineata si mi-a dat altul. Iarasi nu mai am niciun nr
Sa stii ca am rezolvat. Poti sa vii de saptamana viitoare 
Olga, mamica lui David iepurasul 

novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Ce model e? Sa dau si eu un search pe gugu. Si huzband ma tot bate la cap ca vrea sa-mi ia un telefon misto din primul salariu:)). |
http://www.google.ro/images?hl=ro&q=nokia+2220+slide&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=K6G5TKP5C4HEswatkMXUDQ&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=1&ved=0CCQQsAQwAA&biw=1016&bih=570
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
olishka spune:
Novus foarte fain telefonul. Sa-l folosesti sanatoasa 
Am gatit si eu. Spanac am facut. Acum sa vad cine are curaj sa-l manance ![]()

millie spune:
Ilinca nu cred ca am tensiunea mica,chiar ieri am fost la medicul de fam.si mi-a luat tensiunea si mi-a spus ca e buna.Nu am mai intrebat cat am ca maraia Time si nu stiam cum sa fug de acolo.Acum nici eu nu mananc chiar orice ,ca nu ami pica tot bine dar oricum e mai bine fata de cum am fost cu Time ca pana la 5 luni nu puteam manca nimic,am stat numa intinsa de rau ce ami era.

mami de
Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si
12+
millie spune:
Novus noi la muci pana acum am bagat doar apa de mare
mami de
Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si
12+
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui millie Novus noi la muci pana acum am bagat doar apa de mare Olishka ,chiar mi-ai facut pofta de spanac mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si 12+ |
Te astept