Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***262***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

ANAAN, si Vladimir e fascinat de baie/WC/bideu si ce mai e pe acolo.

Da cate ori are ocazia spala WC-ul cu peria, da drumu' la apa in bideu si se balaceste (la noi bideul e de fapt chiuveta lui Vladimir), daca nu gaseste peria de WC face rost de altceva pe care sa il arunce in vas (inclusiv suluri de hartie igienica)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Va multumesc tuturor pt urari!
Andiaroro, sunt bulversata rau si parca ma incalzeste la suflet sa aud ca au mai fost si altii in situatia mea. Pur si simplu nu ma simt in stare sa mai am un copil, nu stiu ce e cu mine.
Ilinca, locuim in acelasi oras cu socrii doar ca sunt f egoisti, socrul mai mult. Mai are un nepot pe care nu-l cunoaste, al cumnatei mele. Isi vad de viata lor, ne suna la aniversari, si asta de putin timp, si in rest... liniste, nu ne deranjeaza, nu-i deranjam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Tot am vrut sa va intreb: cand copiii vostri fac rosu in gat, le dati intotdeauna antibiotic? Ce tratament le dati? Noua intotdeauna ne scrie medicul antibiotic si stiu ca nu e bine sa sarim asa usor cu antibiotice. Intotdeauna face temperatura, in rest nu mucisori, nu tuse, nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Pikka bine ai venit!Alina felicitari pentru baietel!Am vazut pozele din parc dar cam putine.Annan 1 decembrie cade miercuri.Pe Theo l-am pus in patut la nani, vad ca nu prea are somn, se tot invarte.Eu am observat la el ca intre somul de dupa amiaza si cel de seara trebuie sa treaca min 6 ore ca sa poata adormi.Asa ca daca se culca tarziu dupa amiaza nu il las sa doarma foarte mult, astazi s-a culcat la 2 si la 4 l-am trezit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Maya felicitari pt sarcina!Eu nu i-am dat antibiotic la rosu in gat, acum depinde de gravitatea situatiei.I-am dat tantum verde, nurofen.Am observat ca se prescrie antibiotic daca are si temperatura.Depinde mult de doctor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Dyana, si cu nenea Mihaitza???

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA in septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

Pikka bine ai venit!

Aditapop, multa sanatate, bine ca ati scapat de spital

Olga, ce bine le-ai surpins pe denisamada si pe monvas la "borcanul cu miere" alias eclere

Dyana, arata super briosele, musai trebuiesc incercate

Azi m-a suparat maica-mea. O cam agitase Iulia si la un moment dat am auzit cuvantul bau bau. Am crezut ca imi iese fum pe urechi. I-am explicat ca nu vreau sau un copil fricos de cine stie ce fantasmagorie iar ea mi-a replicat : da nu trebuie sa ii fie frica de nimic? Explica-i!!! Si uite asa acum realizez de ce imi era frica si de umbra mea cand eram junioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

Hellooooooooooooo!!!! Nu e nimeni pe aici?????

Ce e cu voi va petreceti???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Citat:
citat din mesajul lui pikka

Buna,
Va urmaresc de ceva vreme si mi-ati devenit f dragi, desi initial mi se parea tare greu sa tin pasul cu povestirile voastre!
Am o fetita dragalasa de un an si jumatate care de 2 zile merge la cresa....

Bine ai venit

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_05

Hellooooooooooooo!!!! Nu e nimeni pe aici?????

Ce e cu voi va petreceti???

Cami mami fericita de Iulia Elena (25.05.2009)

prezent

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Mergi la inceput