Burtici de nov-dec2010 - FELICITARI LIDIA_P(130)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

onniex ti-am trimis PM

Doamne ai grija si de noi 34+ Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

ana..cine s-a internat??????de sugubina stim...sper ac asta ziecai:ca symo ti-a spus de sugubina..right/???????

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Da, Alexa... de Sugubina.
Symo e cumintica(sper).
Eu nu mai pot sta, sunt franta, sper sa reusesc sa dorm, la socri a fost groaznic, cea mai agitata noapte. Mi se inchid ochii, efectiv.
Va pup si va recuperez maine. Somn usor tuturor!

Ana
37+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva saptamani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

ana..cine s-a internat??????de sugubina stim...sper ac asta ziecai:ca symo ti-a spus de sugubina..right/???????

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 35+ cu

Cum sa fie vorba despre mine???? Ramane cum am stabilit: 20.10.2010

Symo 38+ Diana Nicole
AMR 6 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinaalex spune:

Fetelor, va multumesc inca o data pentru info legat de Brevi si Bimbomarket . N-am reusit sa ajung azi pt ca am colindat vreo 6 ore dupa niste rochii si o haina mai groasa de iarna si cand mi-am dat seama cat s-a facut ceasul am fugit acasa. Sper sa ajung maine sa studiez carutzul.
Iris, foarte frumos cel ales de tine. Tu ai fetita si ai luat bleumarin, iar eu am baiat si vreau rosu.
Sugubina, sper sa-ti revii repede si sa te intorci acasa in formula 3 in 1.
Corina, eu cred ca o sa comand de pe bimbomarket, insa pe la inceputul lui noiembrie pentru ca sotul meu e plecat pana atunci si as vrea sa hotarasc impreuna cu el ce model de carutz luam. Daca nu e prea tarziu pentru tine, te anunt cu draga inima.
Adipapazi ma bucur ca ai revenit la odisee. Am tot intrebat de tine “in stanga si dreapta” si aflasem ca esti bine.
Doura, foarte dragutza caditza bebelinei tale. Eu de la summerinfant am luat videomonitorul. Respectiv asta pentru fetele interesate: http://www.amazon.co.uk/Summer-Infant-Digital-Video-Monitor/dp/B001NAATW0/ref=pd_cp_by_2. Am optat pentru el pentru ca are zoom si se poate roti camera de la distanta, din monitor.
Anya, de unde ai comandat cd-urile?
Si eu tot la Euroclinic nasc. Adica sper sa ajung pana la 37 de saptamani si sa nasc acolo. Mai e ceva timp pana atunci. Eu adeverinta am luat de la CASMB pentru ca nu sunt salariata, insa am cotizat personal pana am ramas insarcinata. In afara de adeverinta mai trebuie si trimitere de la medicul de familie?
Alexa1985, ce scumpa e fetita ta!
Moshulik, bine ati venit acasa!
M-am lungit tare mult. Ma retrag la nani. Va pup si sa aveti un somn pufos!

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

bravegirl, eu am cumparat asta http://www.amazon.com/Angelcare-Baby-Movement-Sound-Monitor/dp/B002ZB8298/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=baby-products&qid=1287084961&sr=1-2
nu-i si video, dar am considerat ca n-am nevoie. oricum am o camera video rotativa montata la ea in dormitor pe care o pot verifica pe calculator cand trebaluiesc pe la parter.

incerc de 1 ora sa adorm si nimic...in ultimele 2 nopti am dormit f putin .

Andreea, mami de baiat si 36+ cu

AMR 14 zile!

asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Moshulik, bine ai revenit ! Sa va traiasca fetita !

Raluca cu Ioanna , Georgios si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreeacc

bravegirl, eu am cumparat asta http://www.amazon.com/Angelcare-Baby-Movement-Sound-Monitor/dp/B002ZB8298/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=baby-products&qid=1287084961&sr=1-2
nu-i si video, dar am considerat ca n-am nevoie. oricum am o camera video rotativa montata la ea in dormitor pe care o pot verifica pe calculator cand trebaluiesc pe la parter.

incerc de 1 ora sa adorm si nimic...in ultimele 2 nopti am dormit f putin .

AMR 14 zile!

asa creste bebelusa

Sunt capiata de calmante.
Andreea, iubita, cum a fost cu taxele vamale, avand in vedere ca ai comandat taman din America?

35+
36 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Buna dimineata!

sunt in pat si nu ma pot ridica, am niste dureri infioratoare in dreapra sub coaste...ooff mai e putin!

asa ca voi lasa o alta ursoaica sa va invite la cafea, eu pot cel mult sa va fac cinste cu cate un no-spa.

beatrice, eu l-am comandat din uk, numai ca aseara am gasit mai repede modelul pe siteul din usa. tu ce faci, cum te mai simti?

AMR 13 zile!

asa creste bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Buna dimineatza burtici,

Fac eu cinste cu cafelutza, un mic dejun copios si suc natural pentru fetele ce nu beau cafea.
Andreea te inteleg perfect cu durerea in partea dreapta. Acum vreo luna am avut si eu aceeasi durere groaznica care m-a tinut vreo 3 saptamani. Nu puteam dormi pe patrea dreapta, nu puteam sta pe scaun... groaznic. Tu mai mergi la servici? stai mult pe scaun? mie mi-a trecut cand a avut o saptamana de cobncediu de boala si nu am mai stat asa mult pe scaun.Ahhh... si incearca cu frunza de varza. La mine a fost singurul lucru care functiona.

Moshulik ma bucur foarte mult pentru tine!!!!abia astept sa ajungem si noi sa ne tinem bebelusii in brate. Felicitari inca o data si zi daca ti-a explicat cineva cum sa pui poze caci daca nu ti-a explicat iti trimit PM.

Sugubina tinem pumnii sa fie bine. Nu are cum sa nu fie bine caci tu esti o optimista si o draguta si bebelinele tale vor sta cumintele in burtica inca cateva saptamani sa ma creasca.

Doura foarte draguta cadita, atata m-am tot uitat ieri la ea.....

32+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput