Burtici de nov-dec2010 - FELICITARI LIDIA_P(130)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui kokorinusha

si eu vreau parola acolo und pot sa imi scriu si eu nr de tel si cea pt pozeeeeee

32+ cu Luca Stefan

si eu, va rogggggggggg

Andreea, mamica de Anastasia si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Buna dimineata,
Mosulik, bine ati revenit acasa!
Pupici si incurajari si pt fetele care au dureri, contractii! Ganditi-va ca mai e putin si veti uita de aceste neplaceri, bebelusii merita orice sacrificiu!
Eu am luat micul dejun si lenevesc la tv, pe la 11 plec la serviciu sa-mi iau salariul . Apoi am program de joaca cu piticul meu, i-am promis ca azi nu face nani dupa-amiaza
Aaaaaa....si poate totusi reusesc sa-mi termin bagajul pt spital ma chinui de mult.
Revin, vroiam sa mai scriu, dar nu stiu ce

Claudia 35+ si Nicholas (25.11.04)

Mergi la inceput

Olgutzika, multumesc de urari si scuze, eu asa stiam de adeverinta asta de salariat...
Vasari, multumesc si felicitari si tie .Noi mai avem de stat si de dospit putin .
Mosulik, sa ai bebe cuminte, sa doarma toata noaptea si sa pape bine.
Andreeac, eu tot incerc sa-l trag de limba cu nascutul pe dr dar degeaba. M-a chemat in sapt 36 si atunci a zis ca facem analize si mai vedem noi... iar de nascut, dupa 25 noiembrie discutam exact ce si cum. Eu nu mai inteleg nimic, dar il las in dodii lui, stie el ce face.In alta ordine de idei, am auzit de niste scoruri la el,dar mai bine iti dau PM .
Fetelor, sa stati cuminti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onniex spune:

lore76,

Depinde cu ce aparat iti iei tensiunea - cel pe care il pui la incheietura poate da erori. Cel mai sigur este cel de brat, digital (ca este mai usor de citit).
Apoi depinde si cum iti iei tensiunea. Ar trebui sa stai 15 minute linistita, sa nu o masori dupa ce ai urcat scari, etc.

Daca ai tensiunea ok la medic, poti sta linistita

Va pup pe toate, fete curajoase!
33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Lore 76, de luni doctorul tau va fi in Buc. Am eu programata eco la el

Eu in continuare stau lipita de pat, contractiile nu trec, dar cu calmante, macar au fost suportabile durerile.

Mi-e frica de nastere, dar nici asa nu mai pot. Numai si numai in casa, fara lipsa de activitate. Adipapazi, mai incurajeaza-ma!Ca tu chiar nu te-ai miscat din pat.

35+
36 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

www.salvatiuncopil.blogspot.com" target="_blank">http://www.salvatiuncopil.blogspot.com
Va rog sa ajutati cum puteti aceasta fetita care are mare nevoie de voi ! Mai sus aveti link-ul catre blog-ul care descrie trista ei poveste, iar mai jos aveti cateva numere de telefon unde puteti dona fiecare cat poate!

Donatii prin Romtelecom

09 00 90 08 50 - 2 Euro
09 00 90 08 52 - 5 Euro
09 00 90 08 54 - 10 Euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Buna dimineata!
Va invit la struguri si castane! De aseara, "bag" castane la greu, bineinteles, sunt mega balonata de la ele, dar pofta e imensa!
Mai fete dragi, pai cum nasteam eu fara voi?? Nicio sansa! Cum am ajuns la TG JIU, direct la salon, sa ma vopsesc, ca sa mai tai din must to do-uri, azi am epilat, man+ped si gata aranjatul lui mami.
Aseara, cand am intrat in dormitor, am avut marea surpriza sa gasesc patutul montat, s-a ocupat tati meu si mi-au dat lacrimile... E din lemn de cires, se asorteaza cu parchetul si cu vopseaua de pe pereti, nu stiu de ce-l vazusem eu venghe... Sutienele sunt tip bustiera, de la H&M, unul negru si unul alb, dar nu mi se par deloc moartea pasiunii, sincer. Foarte incantata sunt si de maiouri, tot alb si negru, simple si cu bretea detasabila, ca si la sutiene. Toate 4(2 sutiene, 2 maiouri), 40 euro. Super convenabil, sincer. Marimea e 80D, cam atat port si la sutienele de zi cu zi.
Bineinteles ca am uitat la Bucuresti "trusa" lui bebe pentru spital, scutecele Huggies, SebaMed, Sudocrem, Infacol, lanolina mea..., peria de par. In fine, sper sa rezolve al meu frate intr-un fel.
Destul cu ale mele, ma bucur sa aud vesti bune de la Moshulik, bun venit acasa si multa sanatate amandurora!
Pe Andreea nu am avut timp s-o vad, sper sa o fac deseara, oricum imi imaginez ca e micuta si dragalasa.
Sugubina, sa te externeze mai rpd si sa ajungi cu bine acasa. Sa ajungeti, de fapt! Chiar asa, ia sa le inveti pe colegele de salon treaba cu patunicizarea si balenizarea!
Victoria, cum sunt contractiile?
Lore, ai fost la medic pentru tensiune? Si repet si eu sfatul pe care l-ai mai primit, tensiunea sa ia numai in momente de liniste si relaxare, nu dupa ce-ai stat sa gatesti, nu dupa ce-i urcat scari etc. Oricum, cred ca putine gravidute se pot lauda cu tensiune buna si fara apa in tesuturi. Eu ma trezesc noaptea amortita si diminetile abia pot tine periuta de dinti in mana, asa umflate imi simt mainile/degetele... cu toate ca nu par umflate. In fine, scapam noi si de astea, eu asa ma incurajez.
Dana, esti o shopaholica! Dar imi plac gusturile tale si sunt sigura ca tot ce-ai cumparat, isi merita banii si oboseala. Legat de soacra... am avut si eu o "confruntare" cu a mea, miercuri seara si sunt sigura ca va evita orice fel de sfat, pe viitor. Si eu chiar aveam parerea despre ea ca e "la locul ei".
Doura, foarte frumoasa cadita cea roz, am vazut-o si e superba!
Nu stiu, vreau sa scriu multe, dar ma gandesc la un sg lucru... in urmatoarele 2 saptamani se va naste la greu in odisee. Va vine sa credeti?? Eu m-am trezit de n ori azi noapte si ma gandeam ca in scurt timp voi avea pe cineva langa mine toata viata. Ma rog, stiti ce vreau sa zic. N-o sa mai fiu doar eu, la singular, vom fi noi, ma incearca "n" ganduri. Stiu ca sunt normale, dar... Mi l-am dorit pe bebe toata viata, insa acum, ca vine, au inceput miile de ganduri.

Ana
37+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva saptamani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

ana mi-ai facut pofta de castane..dar coapte ..offf la noi inca nu sunt..cam peste 1 luna apar..ma bucur pt camera lui bb de la bunici ca a iesit cum iti place..o s avezi ca pana la urma se rezolva toate..nu-i problema ca ai uitat bagajul lui bb acasa...ii faci altul sau ti-l aduce cineva..important este ca sunteti bine..esti si tu mai relaxata , se vede dupa cum ne povestesti ..si acum asteptam sa va facem galerie

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Corina, eu am primit de la mama babymonitor Phillips. E galben si dragalas, dar fara video, ce sa fac cu el la 2 camere? Bine, ca la Tg Jiu o sa stau mai mult si poate aici mi-ar trebui, dar sunt sigura ca e suficient asta pe care il am acum.
Amelia, am citit ca ai dat sfaturi legate de job si stres! Si am zis ca scot ... pai tocmai tu, care muncesti fara intrerupere, de la inceput???? Tu dai sfaturi???? Ia sa te vad eu acasa, in pat, relaxata, linistita... atunci, da! Cand am citit postarea, parca Dana zicea ca nu e multumita de cum ajung proiectele ei, mi-am si zis, numai Amelia sa nu scrie ceva de treaba asta, ca ea a fost prima care se gandea de prin saptamana 20 ca ce vraiste va gasi peste 2 ani etc. Si cand citesc postarea Ameliei... Abia asteptam sa te "cert".
Ukume, tu cat mai ai pana intri in concediu? Stiu ca si tu stai la job pana mai tarziu...
In alta ordine de idei, tare naspa sa stai la birou, pe scaun... M-am obisnuit pe laptop, in pat si acum simt ca mi se rupe spatele. Deseara imi scot laptop-ul de la naftalina si scriu frumos din pat, ca ma omoara pozitia asta, sincer.
Va pup pe toate si incep organizarea programului pe ziua de azi. Am multe de facut, dupa ce termin cu "za big defriseisan" si cu unghiile, imi cumpar si eu vata si tifon, pentru celebrele absorbante, apoi papuci de spital si ma apuc de bagaj. V-am zis ca nu am calcat nicio hainuta? Numai scutecele si paturicile? Si mai am de spalat aparatoarele pentru patut si inca niste chestii cumparate acum cateva zile. Va invidiez(pozitiv) pe cele care ati terminat cu toate, mi se pare asa cale lunga pana sa spun si eu asta...
Va doresc o vinere frumoasa si sper sa fie plina doar cu vesti bune, de la toate burticile si mamicile!

Ana
37+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva saptamani...

Mergi la inceput

Mi-a sosit sutienul pt alaptat comandat la Astratex. Este foarte dragut si mi-am luat si chilotei in ton.Sunt la serviciu si nu pot sa probez, dar la ochi, se pare ca am nimerit marimea( corespunde cu ce stiam eu ca port ). Deci pe ziua de azi am inchis sesiunea de shoping .

Mergi la inceput