Burtici de nov-dec2010 - FELICITARI LIDIA_P(130)
Raspunsuri - Pagina 2
lore76 spune:
buna seara la toate fetele
moshulik bine ai revenit printre noi, sa-ti traiasca bebelina sa fie sanatoasa si voi sa va bucurati de ea toata viata
sugubina multa sanatte si sa reveniti acasa cat mai repede in aceeasi formula de 3 in 1
ana ai ajuns, nu ne dai si noua de stire...
dana esti pusa pe cumparaturi serioase!!!
doura frumoasa rau de tot cadita, e ca in povestile cu printese, mi-a placut mult de tot
ratusca, letzy (sper sa fi retinut bine) nu va mai speriati de ceza riana ca nu e deloc rau (eu stiu din auzite )dar incerc sa va imbarbatez, pt ca peste cateva saptamani o sa fiu eu in locul vostru
acum inca nu am intrat in stresul de dinaintea evenimentului si d-aia sunt mai relaxata decat voi
eu am picioarele triple, mainile amortite rauuuuu, mi-m facut glicemia azi si o am 107 iar tensiunea e buna daca mi-o ia altcineva (la medlife), iar daca mi-o iau eu acasa oscileaza f mult si e si mare
nu mai inteleg nimic (ori aparatul da gres ori eu nu o iau corect)si sunt si ingrijorata din cauza lor (tensiune + glicemie)
sper sa nu mi se intample ceva rau pt ca acasa sunt singurica iar dr meu e la congres toata saptamana
Lore 30 + &
lore76 spune:
si mai vroiam sa va zic ceva dar ......
tocmai am terminat bucatareala, am facut o ciorbita de pui acra fara sare si o tocanita de cartofi cu multa ceapa si ardei capia , tot fara prea multa sare si de la atata miros, nici nu-mi mai este pofta
mi-am luat acum iar tensiunea si e 13 cu 8, iar acum vreo 15 min era 14,4 cu 8,5 - cum naiba ca, chiar ca nu mai inteleg nimic
cine poate sa ma lumineze ca o iau razna de tot
Lore 30 + &
douradoudou spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lore76 si mai vroiam sa va zic ceva dar ...... tocmai am terminat bucatareala, am facut o ciorbita de pui acra fara sare si o tocanita de cartofi cu multa ceapa si ardei capia , tot fara prea multa sare si de la atata miros, nici nu-mi mai este pofta mi-am luat acum iar tensiunea si e 13 cu 8, iar acum vreo 15 min era 14,4 cu 8,5 - cum naiba ca, chiar ca nu mai inteleg nimic cine poate sa ma lumineze ca o iau razna de tot Lore 30 + & |
lore dupa stat in picioare si efort sau miscare tensiunea este mai mare..trebuie sa stai cel putin 10 minute linistita ..pe scaun sau in pat si dupa aceea ia-ti tensiunea..
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 35+ cu
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carm3nutza e activat, ca am mai primit PM-uri 35+ |
imposibil, uita-te la mine apare cu rosu PM in postul meu, deasupra patratelului unde scriu. Asa apare la toate fetele. La tine nu apare asa ca nu putem da click pe PM sa iti trimitem mesaj. E inactivat.
Fetelor, voi vedeti vreun PM carmenutza, ca zice ca a mai primit PM ???????????Cum?
Eva & Luca (08.09.2008) acum 29+ cu Noah (30. 12. 2010)
BraveGirl spune:
Eva, acum am inteles...tu pui salteluta in cadita. eu am folosit-o pt cada mare, si era un stres pt mine si o distractie pt sot si Arianna Noi stam la casa, si bebe va dormi la etaj, cu usa inchisa si cu galagie mare, deci am nevoie de monitor. Si cum nu pot ajunge tot timpul in sec 1 la el, prefer sa fie videofon, sa si vad dc e urgenta sau nu.
Fetele care vreti parola, dati-mi PM si eu va trimit parola. Mi-e greu sa ma intorc la mesaje ca sa dau PM
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 36+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
carm3nutza spune:
Acum ar trebui sa apara PM-ul. dar nu inteleg cum am mai primit mesaje inainte. strange
35+
ana_o spune:
De-o jumatate de ora am ajuns. Sunt in recuperari, Doura esti o scumpa, multumesc de PM, nu nasc fara voi... Va citesc si sper sa am timp si de un raspuns. Dupa un bol de castane, bebele meu face pilates...
Bun venit acasa ALEXA, o asteptam si pe ursuleata in barlog! Multa sanatate!
Felicitari burticilor care au schimbat semnatura si va scriu dupa ce citesc, ca sunt in urma...
Ah, sper ca e bine Sugubina, m-a sunat si Symo(pup mult Symo) sa vada dc sunt bine si mi-a dat vestea ca s-a internat... Of, multa sanatate si sper ca e bine.
Deci, ma repet, NU NASC FARA VOI!
Ana
37+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva saptamani...