Fluturasi de martie-aprilie 2011 (48)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Neata

Miki, am vazut si eu bebelina

Lauriciu, felicitari pt baietel. Asteptam numele

Multumesc fetelr pentru raspunsurile referitoare la cadita. Mi-am cam facut o idee. Si mie imi trebuie ceva care sa nu oocupe prea mult spatiu, ca in primele 2 luni o sa stau la socri in living si e destul de incarcat si asa. pe de alta parte, vreau sa fie si destul de comod. Cred ca o sa iau o cadita cu suport. Dar mai e timp destul.

Si ideea cu wrap-ul este f buna. Ma uitasem si eu la ele. Imi aduc aminte ca la nepotica mea, cel mai comod imi era sa o scot in port bebe din acela de se tine ca rucsacul in fata. Bine, asta dupa ce mai crescuse putin. Imi era foarte comod.

12
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bb_yasmi eu mananc pireul cu gratar sau snitele fara sos. asa ca nici eu nu stiu.

S-a intamplat minunea mult asteptata21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

atunci raman la sosul meu de rosii... ma gandeam ca poate stitit vreo specialitate ceva.....strumfule nici tu???

mamica fericita de printesa si baietzoi 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

andreea....dar e facuta cu maioneza cu ou crud.... mai vrei???

fetele ce sos merge la piure cu gratar/snitel inafara de sosul de rosii??? am vrut sa fac salata dar nu mai mai rosii...

Da, ca si mie mama sau sor=mea la fel imi fac maioneza, tot cu ou crud! De asta nu am tinut cont.Asa ca mai vreau, credeai ca scapi asa usor, fara sa imi dai?????

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 20+

Mergi la inceput

ca vb data trecuta de mancat, si ii recomandati la dea sa manance cat mai des...eiii la mine nu functioneaza asta....daca mananc putin si des imediat pun pe mine....asa ca prefer 3 mese pe zi si daca se poate cu nimic intre mese.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Citat:

fetele ce sos merge la piure cu gratar/snitel inafara de sosul de rosii??? am vrut sa fac salata dar nu mai mai rosii...

Da, ca si mie mama sau sor=mea la fel imi fac maioneza, tot cu ou crud! De asta nu am tinut cont.Asa ca mai vreau, credeai ca scapi asa usor, fara sa imi dai?????

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 20+

atunci te servesc cu mare, mare drag!!!! ce numai eu sa ma ingras??

Mergi la inceput

Miki si tu esti o mama eroina, ce sa mai! Sunt sigura ca bebelina va fi foarte cuminte, ca sa compenseze ce a facut Vladutz.

Am vazut si poza, ce frumoasaaaaaaa e. Abia astept peste 2 sapt sa vin si eu sa ma mandresc cu pruncul meu!

Apropo astazi implinim 5 luni de la nunta si tot azi bebe face fix 20 de saptamani, deci tot 5 luni, chiar daca ele au inceput de sapt trecuta, motiv pentru care , vom sarbatori eu si sotul meu si voi bea putina sampanie dulce de fructe

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Citat:

atunci te servesc cu mare, mare drag!!!! ce numai eu sa ma ingras??

Tocmai , ca tu nu pui nimic pe tine! Multumesc! Vin eu cu rosiile, ca imi place sa pun o feliuta de rosie pe deasupra la vinete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Ceau

Koko bine ai venit !!!
Fetele care ati fost la eco,ma bucur mult ca bebici vostri sint bine.Si eu am fost vinerea trecuta si asa m-am emotionat cand am vazut bebele de parca as fi pt.prima data gravi.
Eu o astept pe mami sa vina
pe la noi deoarece sint programata coafor ,apoi merg cu o prietena in oras la cumparaturi .
pup burticile,o zi faina

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Pfff, si mie imi plac vinetele tot asa, cu o felie de rosie deasupra. Si icrele le mananc la fel (si pe paine prajita). Cand ies la plimbare iau si eu niste vinete, poate fac maine.

Andreea, aniversare placuta!

Noi pe 4 oct am implinit 2 ani de la casatorie . Din pacate sotu' n-a fost acasa, dar vine joia viitoare si ne aniversam in week-end-ul viitor. Am planuit si o sedinta de shopping, ca tare mult a trecut de la ultima.

Vad ca la noi incepe sa iasa soarele . Planuiesc o plimbare pe la pranz. Pana atunci ma duc sa bag o masina de rufe.

Yasmi, eu la piure, prefer sosul de rosii. Tai o jumatate de ceapa fideluta, o calesc putin si apoi pun rosii, sau pasta de tomate, condimentez cu diverse si aia e. Nu prea manac piureul fara sos. A, si imi mai place cu ceva castraveti murati pe langa...

12+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput