Fluturasi de martie-aprilie 2011 (48)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

miki fetita seamana cu tine????

mamica fericita de printesa si baietzoi 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

miki fetita seamana cu tine????

bbyasmi, nu prea imi dau seama, cert e ca la nas seamna cu Vlad clar, adica cu tacsu' in rest, a inceput sa semene din ce in ce mai mult cu Vlad cand era in burtica dar si vlad e o combinatie..ca nici noi nu stim cu cine seamana efectiv..cu tati, ceva de la mine, ceva de la bunici, un pic de la bunicu' si tot asa..

mami de Vlad 09.04.2009 si 19+ cu

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

miki am vazut si eu pozica. ce clar se vede, ce frumoasa este

S-a intamplat minunea mult asteptata21+

Mergi la inceput

merg sa imi fac si eu salata de vinete si sa pun cartofii la fiert....dar am laptop ul cu mine

strumfule ce facI?? ce mai "coci"???

Mergi la inceput

aaaa si azi de la 17 cand o iau pe bubu de la gradi avem party baby sau nu mai stiu cum a spus ca se numeste. una din educatoare intra de luni in prenatal. am pus banuti si am cumparat lucrusoare de bebe si ne intalnim toate mamicile cu copilasii la gradi la un mic party......ce frumos!!!!!

Mergi la inceput

mandreac, roxy f frumos cavorbiti cu bb, se stabileste de acum o legatura speciala mama-fat.
mandreac, sa stii ca nici noi nu stiam ce sa-i facem lui vlad, mai ales ca nici dupa cele 6 luni in care se zice la general ca sunt colici starea lui nu s-a schimbat f mult norocul meu ca aveam o pediatra f de treaba care venea acasa cand ma vedea disperata asa si ma linistea cu f mult calm ca bb e ok, ia in greutate e perfect sanatos si eu sa nu-mi fac griji, ci doar sa stau langa el, sa-i fiu alaturi si la un moment dat asta o sa fie suficient cert e ca aproape tot timpul l-am plimbat in brate in speranta ca ii e mai bine..si ce a avut mare efect, de fapt singurul lucru care a avut efect la el a fost wrapul..nu stiu daca ati auzit de el, e ca o esarfa mare care se fixeaza pe tine si in care il tii pe bb..asa il scoteam la plimbare, asa stateam in casa cand faceam treaba, etc iar el era super linistit acolo, statea cu caputul chiar la inima me si asculta bum, bum..cred ca asta il linistea eu si la 1 an il plimbam tot in wrap, a fost o minune pt mine..
stiu ca la un moment dat cineva de prin rude auzind cat ma chinui m-a pus in legatura cu o pediatra f f renumita, Dna dr Craiu..nu stiu daca ati auzit de ea..si e a mi-a recomandat acest wrap si sa-l tin pe bb cat vrea el, este modul in care se simt in siguranta ca la mami in burtica imi pare rau ca l-am comandat tarziu ca nu stiam ce sa fac..si primele 3 luni m-am chinuit rau. acum am de gand sa-l folosesc si la bebelina cu succes sper..oricum fata de alte portbebeuri la acesta nu te doare spatele deloc..eu l-am carat pe Vlad si la 12 kg si nu-l simteam hai ca parca le fac reclama..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Asa curioasa m-ati facut, abia astept sa vad si eu poza lui Miki, dar mie picasa imi face figuri, se incarca f greu, motiv pt care m-am suparat.

Salata de vinete,Yasmi.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 20+

Mergi la inceput

andreea....dar e facuta cu maioneza cu ou crud.... mai vrei???

fetele ce sos merge la piure cu gratar/snitel inafara de sosul de rosii??? am vrut sa fac salata dar nu mai mai rosii...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

andreea....dar e facuta cu maioneza cu ou crud.... mai vrei???

fetele ce sos merge la piure cu gratar/snitel inafara de sosul de rosii??? am vrut sa fac salata dar nu mai mai rosii...

bbyasmi, eu piureul cu gratar nu-l mananc/servesc cu sos..asa ca nu stiu ce sa-ti zic..doar cu salata alaturi

Mergi la inceput