Fluturasi de martie-aprilie 2011 (48)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

mandreeac multe luni de casatorie inainte si un bebe sanatos si cuminte

mie nu-mi place pireul cu sos. decat daca fac piftelute cu sos si le mananc cu pireu.

S-a intamplat minunea mult asteptata21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Buna mamici cu burtici!
Chiar ca sunteti vorbarete fetitele. Abia va prinde omu' din urma.
Felicitari pentru toate mamicutele care si-au vazut bebei la eco bine si sanatosi. Mai ales pentru cele care au aflat sexul copilasului. Si eu ma prezint la nenea doctorul la 15.15 azi . Poate ne zice ce avem.
Simonacip si Strumphy ms de raspuns . Cred ca voi merge cu taxi la aeroport.
Viss ma bucur ca s-a rezolvat pana la urma.
[red]Koko [red] bine ai venit la noi. Un bebe sanatos iti doresc.
A fost foarte frumos la biserica ieri. M-am intalnit cu nasii, m-am impartasit, am un parinte duhovnic foarte scump te unge la suflet cand vorbesti cu el, nu conteaza ce religie ai. Va sfatuiesc pe mamicile care sunteti ortodoxe sa va impartasiti cat mai des acuma in sarcina,ca puterea lui Dumnezeu nu este nici un medicament sau aliment.Si inca un lucru ca rugaciunea mamei nu este nimik omenesc mai puternic.
Ieri am fost cu mama dupa-masa la piata de legume si am golit toata piata. Am umplut un VW Passat cu legume si maine mergem la tara, de fapt din seara asta sa punem pe iarna. Fac de mancare pe sotior si il las pentru o zi. Mai scapa si el de mine un pic.E foarte frumos la noi la Cluj, cald si soare . De un mai mare drag sa stai afara.
De ajutat cu bebelul , stau cu parintii pe aceasi scara de bloc, numai ca ea e cam ocupata cu lucrul, dar macar seara este aproape. La tati ii plac copii si se pricep si poate la anul iese in pensie. Sotul se pricepe la copii ca are experienta cu nepotii a ajutat la cresterea gemenilor fratelui sau, dar el are un program de lucru draconic, super extins, inclusiv sambata.
Soacra e o femeie deosebita, priceputa, blanda si a fost moasa, deci chiar se pricepe numai ca ea sta la 600 km, si primavara are foarte mult de lucru pana in Mai-Iunie, dupa aia cred ca va veni pana la noi.
Deci oricum eu voi fi de baza.
Va pupik mamicute! Ma duc la gatit. Ne vedem pe dumineca!

Feli cu bebe(fetita sau baietel ?) 20 +

Mergi la inceput

gata, am terminat si eu curatenia. mai ales in bucatarie. am spalat vasele si tot pe acolo. este luna.

este un frig la noi. dar soare. cred ca mai tarziu ies la o plimbare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salo_sama spune:

hello fetele
azi am reusit sa intru mai repede sa vb cu voi.
mi-am maturat si eu crtea si vreau sa merg sa calc si sa ma apuc e curatenia de week-end asa ca poate am mai mult timp sa stau cu voi in pauze
voiam sa va spun ca aseara mi-am facut o salata super buna pe care v-o recomand, foarte simpla: salata verde creata daca se poate sau iceberg, sfecla (coapta sau murata), ardei capia murat, branza de capra sau telemea si un dressing de ulei masile, sare, piper, otet balsamic si miere albine...hmmm super buna cu dressingul asta dulceag

va tot auzd discutand e lucruri ptr copii si stateam si ma gandeam ca doar prin noiembrie ma apuc si eu sa cumpar patutul doar si salteaua ca restu am cam primit de toate; chiar ziceam ca bebele asta l-am facut pe gratis, pana si carucioarul l-am primit hauck e cam greu el da sa vad cat il voi folosi, am si vanita cu suport, haine primesc o tona de la nasa care are o fetita de 8 luni acum si multe alte lucurui primesc de la ea si uite asa..sunt cam norocoasa

dar citesc sa vad ce ar mai fi nevoie si sa invat de la voi

strumphy am si uitat sa-ti zic felicitari ptr analizele bune
simo chiar avem de invatat de la tine,multumesc ptr urari
miky roxi, yasmi, mandreac
pupici l atoata lumea de altfel
merg sa calc

Simona, viitoare mamica extrem de fericita, 20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Da mult ati mai vorbit de dimineata

Eu de pe la 7 nu mai am somn de cand a sunat ceasu pt sot sa se duca la munca si am stat si am leneit in pat pana acum juma de ora, abia am citit ce ati scris, greu e sa tii pasul cateodata

Koko bine ai venit si o sarcina usoara si la termen

Azi e vineri , se mai termina o saptamana ...schimb si eu saptaman, intru in a 18 a sapt

De ieri astept ca aiurita aia de moasa sa treaca sa imi puna in posta hartiile alea si tot nu mi le-a adus , am spus eu bine, poate peste o luna ...doua ...trei Imi vine sa ma duc sa o impusc nu alta, se joaca cu emotiile si starile unei gravide, nu stie ea cat sunt eu de ingrijorata cu toxo asta , plus ca prima data nu a auzit cand i-am cerut ca vreau sa fac si pentru toxo

Azi am spus ca vreau sa fac zacusca si ciorba de periosare dar nu mai fac nimic, sunt suparata rau pe sot... acelasi motiv , matzele lui ,sa le ia naiba si pe astea ca intr-o zi o sa ma supere asa tare ca le otravesc

BB on board!!! 16+

Mergi la inceput

felicitas te asteptam cu vestile bune azi si poate cu culoarea caruciorului
ai grija cu taxiurile in Bucuresti. daca vad aia ca esti turist te jecmanesc de bani. ai mare grija.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

Buna bebici si burtici...

Koko, bine ai venit langa noi...

Zilele trecute a venit sotul meu racit mar shi l-am doftorit bine, ca nu mai are nimic shi asta in 3-4 zile...si eu eram super mandra pe imunitatea mea de fier pina azi dimneata cand m-am trezit shi eu cu gitul umflat...bag de draga dimineata ceai de musetel cu miere shi multa lamaie...

Yasmi vroiam neaparat sa-ti zic ca pentru contractii mie mi-a prescris neamtul magneziu...mi-a zis sa iau shi cate 2 pastile de trei ori pe zi daca trebuie. Asta shi fac si sa shtii ca e muult mai bine...burtica o simt mult mai relaxata shi contractii numar nu mai multe de doua trei pe zi, iar inainte de a lua magneziu numaram, mai ales seara si cate 4/ora. Eu pe bubu meu il simt la fel de jos ca shi tine si la mine nu a fost vorba de col scurt sau ceva de genu (colul masura 43mm) pe 5 octombrie. Eu zic sa nu-ti faci griji...sunt sigura ca bb o duce super bine la mami in burtica.

Am vazut ca vb despre baita bebelushului. Mi se pare varianta de mai jos super ca idee...cam scumpa, dar o ascunzi unde vrei si asta-i un avantaj mare in lipsa de spatiu: http://www.google.de/imgres?imgurl=http://www.jako-o.de/mb3_media/1/560/0/5/c/599272_1.jpg&imgrefurl=http://www.jako-o.de/shop/Babys-Praktisches-fuers-Baby-Baby-Hygiene-Babywanne-faltbar/group/1965/product/192868/Produktdetail.productdetail.0.html&usg=yZUFFsH3nL3dGb7O0OPGAFZBLqU=&h=270&w=270&sz=12&hl=de&start=2&sig2=Qo16AbEugPwEpUvxyMYGbg&zoom=1&um=1&itbs=1&tbnid=n_cRN0Nt--k3RM:&tbnh=113&tbnw=113&prev=/images%3Fq%3Djakoo%2Bbaby%2Bwanne%26um%3D1%26hl%3Dde%26tbs%3Disch:1&ei=dh64TM3hMM6CswbMpIjEDQ

va

Dino 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

fetele pai cat sta sotul meu acasa iau ziua si kg cred.... glumesc...doamne sper ca nu!!!! tocmai ce am terminat un pranz copios.... asta dupa un mic dejun copios... .oricum daca rezist asta e ultima masa serioasa pe ziua pe azi. pe la 15 fructe , apoi pe la 18 un iaurtel.
upssss ca am uitat ca mergem in oras acusi si avem treaba pe langa gelateria unde sunt clatitele mele preferate cu inghetata si capsuni....

mamica fericita de printesa si baietzoi 21+

Mergi la inceput

salo_sama ce bine de tine ca ai aproape tot pentru bebe. si mie mi-ar fi placut asa. bine, si daca as avea de toate, tot as cumpara cate ceva, nu m-as putea abtine

strumphitza tot nu ai rezolvat cu matzele? da' trebuie sa inteleaga si el, nu se poate asa. hai nu mai fi suparici. eu zic sa nu mai faci nici o mancare azi, stai si relaxeaza-te.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

dinora, multumesc. se pare ca nu am mai avut pb, doamne ajuta dar e bine de stiut.

mamica fericita de printesa si baietzoi 21+

Mergi la inceput