Sept-Oct'10 - Felicitari ghiocela!!!(188)
Raspunsuri - Pagina 6
ghiocela13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ayda_m Ghiocela suuper ca e Aura maine...ce fain pt tine,ea o sa-ti preia bebele.... abia astept vestile. Am emotii ca si cand as naste eu . E ultima ta noapte cu burtica...Pupici!! Ayda Radu Costin(28 sept 2010) si Andreea Teodora (9 iulie 2009)![]() Fato ma faci sa plang!!! ![]() O sa cad in paharul cu melancolie blegoasa!!![]() Multumesc din sufletel!!! poze noi www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici |
Ghiocela
40+
cu Irina Maria
donna79 spune:
Hello!!! Ce vesti minunate!!!
Felicitari proaspetelor mamici Alina.clau, Maricicutz, Tutz! Sa va traiasca minunile!!
Felicitari Fistiq! Bun venit campionului Tudor!!!
Paticut
. Sunt sigura ca totul e ok, ai incredere!
KAT
... nu mai apuc sa intru ca ziua sunt prinsa cu galuscutul care mananca fix cand are chef iar noaptea daca e liniste... dorm bustean.
Fug sa mananc ceva si revin..
Donna, mamica lui Tudor Gabriel
kiti2205 spune:
"Am iesit de la reanimare si mi-am vazut comoara. Doamne, ce plamani are. Inca nu am mult laptic. Pt lista - ceza, 3600g, apgar 8; 52cm, 12.10.2010, ora 16.05" - BOTOSEL
Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006
sorana_23 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mari78
Felicitari Sorana ! Se pare ca baieteii cu numele Tudor se nasc voinicei Mari, mami de Teodora Maria (26.03.2006) si Anca Ioana (4.09.2010) www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze poze noi Teodora 2 ani+ si Anca |
1 sau 2, am zis ca mi-e indiferent. Aratau f bine.
sorana
37+ cu
Tudor
sorana_23 spune:
Ghiocela multa bafta maine, iti tinem pumnii !! Azi l-am vazut pe d-r Rotaru pe acolo si ma tot uitam si dupa tine. Nu stiu de ce ramasesem cu impresia ca mergi si tu azi. Vezi ca e foarte cald, sa nu-ti iei haine groase ...sau poate doar mie mi-e cald tot timpul.

sorana
37+ cu
Tudor
paticut spune:
am intrat sa fac galerie Ghiocelei.....asa ca:

hai Ghiocela!!

hai Ghiocela!!

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si
cu
AMR who knows??
paticut spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui donna79 Hello!!! Ce vesti minunate!!! Paticut . Sunt sigura ca totul e ok, ai incredere! Donna, mamica lui Tudor Gabriel |
multumesc, Donna, asa sper si eu si incerc sa fiu cat mai optimista!!

ma duc sa culc cupilu cel mare... si sper sa adorm si eu cat mai repede!! Somn usor si tie Sorana!!
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si
cu
AMR who knows??
sorana_23 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui paticut
multumesc, Donna, asa sper si eu si incerc sa fiu cat mai optimista!! ![]() ma duc sa culc cupilu cel mare... si sper sa adorm si eu cat mai repede!! Somn usor si tie Sorana!! paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si cu AMR who knows?? |
Multumesc frumos

sorana
37+ cu
Tudor
fulguta28 spune:
Mercic frumos, Soarana! Am noroc de sot bun si iubitor.![]()
Felicitari pentru vestile bune si astep cu nerabdare sa se nasca micutul Tudor.Pup!
uta28 este mamica de Mara Elena (10.10.2010)
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!
K.A.T. spune:

Hai Ghiocela! 

_
Kristina, happy mama
& Tessa May
50% mommy + 50% daddy = 100% love
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete.
K+A=T