Sept-Oct'10 - Felicitari ghiocela!!!(188)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghiocela13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayda_m

Ghiocela suuper ca e Aura maine...ce fain pt tine,ea o sa-ti preia bebele.... abia astept vestile. Am emotii ca si cand as naste eu . Sunt cu gandul la tine. E ultima ta noapte cu burtica...
Pupici!!

Ayda Radu Costin(28 sept 2010) si Andreea Teodora (9 iulie 2009)

Fato ma faci sa plang!!! O sa cad in paharul cu melancolie blegoasa!!
Multumesc din sufletel!!!

poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici

Ghiocela 40+ cu Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Hello!!! Ce vesti minunate!!!

Felicitari proaspetelor mamici Alina.clau, Maricicutz, Tutz! Sa va traiasca minunile!!

Felicitari Fistiq! Bun venit campionului Tudor!!!

Paticut . Sunt sigura ca totul e ok, ai incredere!

KAT ... nu mai apuc sa intru ca ziua sunt prinsa cu galuscutul care mananca fix cand are chef iar noaptea daca e liniste... dorm bustean.

Fug sa mananc ceva si revin..

Donna, mamica lui Tudor Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

"Am iesit de la reanimare si mi-am vazut comoara. Doamne, ce plamani are. Inca nu am mult laptic. Pt lista - ceza, 3600g, apgar 8; 52cm, 12.10.2010, ora 16.05" - BOTOSEL

Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mari78

Citat:
citat din mesajul lui sorana_23

Vin si eu cu vesti bune de la spital. Bebe Tudor cica are 3500 g, dar eu nu mai cred chestii d'astea pana nu-l vad. In rest totul e in regula si astept ziua de 25 cand trebuie sa merg sa cunosc neonatologul si anestezistul si sa-mi mai faca ceva analize. La Elias era full de lume si saloanele alea de 4 persoane mi s-au parut total neincapatoare pt 4 mamici si toti vizitatorii care erau pe capul lor. Bine macar ca nu erau si bebelusii prin saloane. Ma bucur ca am reusit sa iau o rezerva cu un pat, altfel ma stresam de acum.

Tanamera, am cedat si am dormit putin, dar doar vreo ora. Lesinam de somn prin casa.

Fistiq, Felicitari pt bebelusul grasut !! si tie refacere usoara !!

Fulguta, am uitat sa-ti spun bun venit acasa si spor la cumparaturi pt Catalin! Mi-e mila de el. Sotul meu cred ca ar fi total terminat cu o astfel de misiune.

sorana 37+ cu Tudor

Felicitari Sorana ! Se pare ca baieteii cu numele Tudor se nasc voinicei Ai luat cumva salonul cu numarul 1 ? Oricum, e bine in rezervele de langa bebelusi, iar baia e mai curata decat cea de pe hol. Imi trezesti amintiri foarte placute !

Mari, mami de Teodora Maria (26.03.2006) si Anca Ioana (4.09.2010)
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca

1 sau 2, am zis ca mi-e indiferent. Aratau f bine.

sorana 37+ cu Tudor

Mergi la inceput

Ghiocela multa bafta maine, iti tinem pumnii !! Azi l-am vazut pe d-r Rotaru pe acolo si ma tot uitam si dupa tine. Nu stiu de ce ramasesem cu impresia ca mergi si tu azi. Vezi ca e foarte cald, sa nu-ti iei haine groase ...sau poate doar mie mi-e cald tot timpul.

sorana 37+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

am intrat sa fac galerie Ghiocelei.....asa ca:

hai Ghiocela!!

hai Ghiocela!!

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si cu AMR who knows??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

Citat:
citat din mesajul lui donna79

multumesc, Donna, asa sper si eu si incerc sa fiu cat mai optimista!!

ma duc sa culc cupilu cel mare... si sper sa adorm si eu cat mai repede!! Somn usor si tie Sorana!!

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si cu AMR who knows??

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paticut

Citat:
citat din mesajul lui donna79

multumesc, Donna, asa sper si eu si incerc sa fiu cat mai optimista!!

ma duc sa culc cupilu cel mare... si sper sa adorm si eu cat mai repede!! Somn usor si tie Sorana!!

Multumesc frumos

sorana 37+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Mercic frumos, Soarana! Am noroc de sot bun si iubitor.
Felicitari pentru vestile bune si astep cu nerabdare sa se nasca micutul Tudor.Pup!

uta28 este mamica de Mara Elena (10.10.2010)
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns K.A.T. spune:

Hai Ghiocela!

_
Kristina, happy mama & Tessa May 50% mommy + 50% daddy = 100% love
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T

Mergi la inceput