Sept-Oct'10 - Felicitari ghiocela!!!(188)
Raspunsuri - Pagina 7
K.A.T. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kiti2205 ]"Am iesit de la reanimare si mi-am vazut comoara. Doamne, ce plamani are. Inca nu am mult laptic. Pt lista - ceza, 3600g, apgar 8; 52cm, 12.10.2010, ora 16.05" - BOTOSEL Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006 |
Botosel
refacere rapida si mult laptic!
_
Kristina, happy mama
& Tessa May
50% mommy + 50% daddy = 100% loveOur baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete.
K+A=T
K.A.T. spune:
| citat din mesajul lui donna79 KAT ... nu mai apuc sa intru ca ziua sunt prinsa cu galuscutul care mananca fix cand are chef iar noaptea daca e liniste... dorm bustean. Fug sa mananc ceva si revin.. Donna, mamica lui Tudor Gabriel |
Din cand in cand cate o mica postare, ce mai facet voi. te asteptam aici.

_
Kristina, happy mama
& Tessa May
50% mommy + 50% daddy = 100% loveOur baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete.
K+A=T
K.A.T. spune:
| citat din mesajul lui sorana_23 Vin si eu cu vesti bune de la spital. Bebe Tudor cica are 3500 g |
Bravo Sorana,
bravo Tudor!
_
Kristina, happy mama
& Tessa May
K+A=T
K.A.T. spune:
Am pus cateva pozici.
Somn usor!
_
Kristina, happy mama
& Tessa May
50% mommy + 50% daddy = 100% love
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete.
K+A=T
alina.clau spune:
Neata,fetelor!
Va multumim din suflet pt sustinere...n-am cuvinte!

Felicitari proaspetelor mamici:Fistik,Tutz,Botosel,Marcicutz!Sa va traiasca bebelusii!
Noi suntem bine,decomdata tot in spital,speram sa plecam maine acasa...Pitica mea a inceput sa suga de la mami,laptele a venit...dar e cam puturoasa,adoarme destul de repede la san.E frumoasa,dar nu prea seamana cu surioara...Si mi se pare atat de mica!!!!!!!!!!
Operatia a fost ok,m-am refacut mai repede decat prima data...probabil experienta si-a spus cuvantul,pt ca durerile au fost aceleasi...
Mai multe povestim cand ajungem acasa si tot atunci si poze pt ca n-am descarcat nimic.
Va
si va 
alina
39+
,mami de ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta
alina.clau spune:
KAT ,ce frumoasa e Tess!!!!
Si tu arati foarte bine,nici burtica nu mai ai...

GHIOCELA 

tanamera spune:
Buna dimineata!

Hai Ghiocela! 

O zi frumoasa!
38+ cu 
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
office spune:
citat din mesajul lui K.A.T. Am pus cateva pozici.![]() Somn usor!![]() _ Kristina, happy mama & Tessa May 50% mommy + 50% daddy = 100% loveOur baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T |
Super faine!

Mami de Mihai Alexandru (25.08.2010) si Iulia Maria (24.02.2008)
Clabuc spune:
Neata! 
FELICITARI FISTIQ!!! BINE AI VENIT BEBE TUDOR!!! SA FII SANATOS SI FERICIT!!! 

GHIOCELA mult curaj!!! Suntem toate alaturi de tine!!! 
Mari, iti dai seama ca tot la Stil facem botezul. Chiar sunt curioasa cum ti se va parea. Sper din tot sufletul sa fie pe gustul tau si sa va simtiti ca acasa acolo. Orice ai nevoie sa ne spui.
Vezi, ca o sa-ti dea si un card de la Chicco cu reduceri. Imi pare rau ca sunteti raciti. Clarinda vine azi acasa; am fost cu ea ieri la doctor ca eram ingrijorata ca nu-i mai trec mucisorii si i-a dat un alt tratament care pare sa merag mai bine si ne-a dat unda verde s-o aducem acasa langa surioara ei. Sper sa n-o deranjeze prea tare noaptea cand se trezeste si plange.
Cine e din DRUMUL TABEREI??? Eu stau langa Parcul Moghioros si dupa ce va veni pediatra luni-marti o s-o intreb cand pot iesi cu Sabrina afara. Sper sa ma ajute si vremea. Asa ca fac de pe acum strigare catre mamicile din Drumul Taberei daca vor sa ne intalnim cu bebeii la plimbareala.