Sept-Oct'10 - Felicitari ghiocela!!!(188)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorana_23

Vin si eu cu vesti bune de la spital. Bebe Tudor cica are 3500 g, dar eu nu mai cred chestii d'astea pana nu-l vad. In rest totul e in regula si astept ziua de 25 cand trebuie sa merg sa cunosc neonatologul si anestezistul si sa-mi mai faca ceva analize. La Elias era full de lume si saloanele alea de 4 persoane mi s-au parut total neincapatoare pt 4 mamici si toti vizitatorii care erau pe capul lor. Bine macar ca nu erau si bebelusii prin saloane. Ma bucur ca am reusit sa iau o rezerva cu un pat, altfel ma stresam de acum.

Tanamera, am cedat si am dormit putin, dar doar vreo ora. Lesinam de somn prin casa.

Fistiq, Felicitari pt bebelusul grasut !! si tie refacere usoara !!

Fulguta, am uitat sa-ti spun bun venit acasa si spor la cumparaturi pt Catalin! Mi-e mila de el. Sotul meu cred ca ar fi total terminat cu o astfel de misiune.

sorana 37+ cu Tudor

Felicitari Sorana ! Se pare ca baieteii cu numele Tudor se nasc voinicei Ai luat cumva salonul cu numarul 1 ? Oricum, e bine in rezervele de langa bebelusi, iar baia e mai curata decat cea de pe hol. Imi trezesti amintiri foarte placute !

www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghiocela13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaalina

Ghiocela ...ai vazut ca ai trecut cu bine de 40 sapt. Tinem pumnii pt intalnirea de maine.

Anaalina , mami de Catalina Teodora(30.03.2007)siMihai Teodor(16.09.2010)

Multumesc ALINA! Da, am trecut cu bine dar sa vedem ce urmeaza acuma!!! Ma bucur ca maine dimineata e Aura pe tura. sa aibe grija si de mine cineva acolo!

Ghiocela 40+ cu Irina Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tanamera

Ghiocela poate patesti ca Tutz si nu apuca medicii sa iti faca nici macar inducerea.Oricum ar fi,mai conteaza?Maine e ziua cea mare.

38+ cu

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

TANAMERA, nu cred ca am sanse sa patesc ca Tutz. Ea macar avea dilatatie 4 de cateva zile. La mine...niciun semn!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ayda_m
Ghiocela mai ai asa putin...maine e ziua cea mare...nu conteaza cum vei naste, important e ca maine iti vei tine minunea in brate! Sunt cu gandul la tine

Ayda Radu Costin(28 sept 2010) si Andreea Teodora (9 iulie 2009)

poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici

Multu Frumu AIDA! Maine va sms-esc pe tine si pe Alina. Daca maine imi face cezariana sper sa-mi traga o cusatura klumea ca a ta! O sa fie si Aura in sala de nastere. Ea o sa preia copilul! Yupiiiiiiiii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui office

Citat:
citat din mesajul lui ghiocela13

LUANASHANA ce bine-mi pare ca o sa am cu cine sa haladuiesc cu carutul prin cartier! Yupiiiiiiiiiiii
O sa rupem IOR-ul si Titanul!
Tu pe unde iesi acuma la plimbare?

Subscriu si eu!

Mami de Mihai Alexandru (25.08.2010) si Iulia Maria (24.02.2008)

Ce tareeeeeeeeeeeee!!! O sa facem "ODISEEA DE TITAN"!!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andre_flo

Citat:
citat din mesajul lui office

Citat:
citat din mesajul lui ghiocela13

LUANASHANA ce bine-mi pare ca o sa am cu cine sa haladuiesc cu carutul prin cartier! Yupiiiiiiiiiiii
O sa rupem IOR-ul si Titanul!
Tu pe unde iesi acuma la plimbare?

Subscriu si eu!

Mami de Mihai Alexandru (25.08.2010) si Iulia Maria (24.02.2008)

vreau si eu cu voi

Andreea, fericita de Diana Elena (28.iulie.2010)

Yupiiiiiiiiiiiiii!! Acuma parca abia astept sa nasc sa haladuiesc cu voi ca 2 luni am stat legata de pat!

Mergi la inceput

URAAAAAAAAAAAA!!!

FELICITARI FISTIQ!!!

Dedicam o Lambada pentru cel mai voinic baietel:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna seara!
FELICITARI FISTIQ!!!
Noi am mai prins o zi superba si ne-am plimbat toata dupa amiaza, ca de dimineata am dormit (pana la pranz). Maine ne luam bagajelul si plecam la sat la ai mei pana duminica, asa ca va spun de pe acum, sa nu uit: WEEKEND PLACUT SI RELAXANT!

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Si pana sa plec, va invit la o cina tarzie: pulpe de pui cu cartofi la cuptor, iar la desert va servesc cu o prajitura cu mere, totul insotit de un pahar cu nestea de mango si ananas, sau de vreti voi, un pahar de cola(asta bea sotul)

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Ghiocela suuper ca e Aura maine...ce fain pt tine,ea o sa-ti preia bebele.... abia astept vestile. Am emotii ca si cand as naste eu . Sunt cu gandul la tine. E ultima ta noapte cu burtica...
Pupici!!

poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici

Mergi la inceput