Sept-Oct'10 - Felicitari ghiocela!!!(188)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Citat:

Fetelor salutare si de la noi dupa o luuuunga pauza! Prima parte a fost din lipsa de internet, a doua din cauza unei mini depresii post partum sa-i zicem. Bebe Toma e ok, a inceput sa creasca abia din a doua saptamana. In prima manca numai de la mine si dormea, totul era perfect, si cu toate astea a scazut vreo 450g. Apoi am intrat pe formula intensiv plus san, si a recuperat cat a pierdut, deci de acum in colo speram sa zicem ca va creste si el in greutate. M-am luat dupa dr care ziceau ca daca bebe papa san si face nani dupa aia inseamna ca e satul! Colicile si constipatiile merg inainte, sper nu pt mult timp. Eu sunt ok, cam disperata cu mancarea, mi s-a zis sa mananc lactate grase si sa bag vitamine si fier, evident de la ele ma umflu si ma constip si eu...Asta asa ca sa viu sa ma plang la voi!

Felicitari tuturor fetelor si bebelinilor nou veniti pe lume! Sa fiti sanatosi, fericiti, sa aveti o viata plina si frumoasa!

Intrebare pt cine hraneste bebele mixt: ce bibe folositi ca sa nu se dezvete piticania de supt? Si pt cele cu bebelini constipati, ce remedii aveti? Sa mananc ceva special? Hai ca m-am latit ca o pleasca! Concluzia mea: greu e jobul asta de mamica, dar si frumos tare!

Cristina mami fericita de Toma Andrei

Chichi, ma bucur ca sunteti ok! Si Adelina e pe alim. mixta si folosim bibe de la Nuk, pt. 0-6 luni. Vad ca momentan e ok, nu a renuntat la san.

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

Da...deocamdata inca mai ia san, dar se cam mataie inainte. Oricum, din cauza formulei e constipat, si are colici, toata ziua se screme pana se inroseste si plange! Eu ii dau Nan HA. Tu n-ai pb cu constipatia? Ce formula ii dai?

Nu, nu avem probleme cu constipatia deloc, din fericire. Ii dau Milumil 1. Si are colici si Adelina, insa nu e chiar rau. Aveam eu la Iustina o teorie ca daca mama mananca ce trebuie, bebe nu are colici... bla, bla..pura teorie proasta, uite ca Adelina are. Ii dau Infacol.

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns K.A.T. spune:

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

merci kat ma gandeam eu ca la asta se refera ce ziceai tu de oxitocina. iar legat de peridurala - e vb nu numai de anestezia din timpul cezarienei ci mai ales de cea facuta la nasterea vaginala. eu de asta nici nu sunt de acord cu analgezia practicata la nasterea naturala. la ceza, no, n-ai de ales. adica decat generala mai bine peridurala.

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Ti-am spus ca nu retin, si ca stau rau de tot cu neurnonul. Imi cer scuze.
Da, asa e, fiind vorba de anestezie, si la nastere naturala. Citisem tocmai pentru ca am optat pentru anestezie, dar, am uitat, stiam doar ca am citit.
Iar toate acestea sunt ce m-am informat si eu, nu le-am scris eu. Probabil tu, facand studii de specialitate, (asa am inteles, ca esti studenta la medicina/ginecologie? sau ma insel?) stii mult mai multe decat am citit eu.
Eu si dupa ce m-am informat, am mers pe anestezie, nu as fi conceput fara, daca aveam aceasta optiune. A fost si asa dificil, dar cred ca fara ar fi fost mult mai greu. Aceasta a fost alegerea mea personala, nu pot spune altcuiva ce sa aleaga.

_
Kristina, happy mama & Tessa May 50% mommy + 50% daddy = 100% love
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:

chichi de ce ii dai HA? probabil daca i-ai da alt lapte praf s-ar rezolva broblem...nan-u' produce gaze mai multe pt ca are in componenta nush ce din soia si aia da' gaze si la adulti. milumil e mai gras si poate l-ar ajuta mai mult si la luat in greutate dar si la scaune mai bunute. protectis "e" lactobacili la sticluta incearca cu asta si ia in considerare si humana milchzucker - lactoza adica.

-----

Slava Tie, Doamne!

off...de ce nu ma pricep eu la copii...?! Ii dau HA pt ca asa mi-a zis neonatologul de la spital care s-a ocupat de el, mi-a zis ca e mai bine sa intre la inceput pe HA... M-am gandit si eu ca toate pb sunt de la lapte. Maine sunt pediatra si o intreb, ca el scazand atat de mult mi-a zis s-o anunt tot ce face si ce vreau sa-i dau. Am mai auzit de Humana asta, probabil voi achizitiona. Oufff....Mercik

Mergi la inceput

Paticut, super ingenioasa tetita aceea.

_
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:

Citat:

chichi de ce ii dai HA? probabil daca i-ai da alt lapte praf s-ar rezolva broblem...nan-u' produce gaze mai multe pt ca are in componenta nush ce din soia si aia da' gaze si la adulti. milumil e mai gras si poate l-ar ajuta mai mult si la luat in greutate dar si la scaune mai bunute. protectis "e" lactobacili la sticluta incearca cu asta si ia in considerare si humana milchzucker - lactoza adica.

-----

Slava Tie, Doamne!

off...de ce nu ma pricep eu la copii...?! Ii dau HA pt ca asa mi-a zis neonatologul de la spital care s-a ocupat de el, mi-a zis ca e mai bine sa intre la inceput pe HA... M-am gandit si eu ca toate pb sunt de la lapte. Maine sunt pediatra si o intreb, ca el scazand atat de mult mi-a zis s-o anunt tot ce face si ce vreau sa-i dau. Am mai auzit de Humana asta, probabil voi achizitiona. Oufff....Mercik

HA e ok sa se dea dar numai in primele 10 zile dca nu ai alte motive sa mergi si in continuare. si tu cred ca nu ai. si al meu a primit HA dar numai 3 zile ca din a 4-a zi eram acasa si i-am luat normal.

nu te agita ca ai sa te pricepi. si noi inca il descoperim, inca incercam sa aflam ce ii place, convine, trebuie, etc. e normal

-----

Slava Tie, Doamne!

Mergi la inceput

Lora e o frectie asta cu ce mananca mama. Vreau sa zic ca eu mananc numai supe, compoturi, ceaiuri si ape plate, carne fiarta sau gratar si lactate grase si in afara de faptul ca eu ma ingras nu vad nici un rezultat. Deci fetelor mancati cu incredere tot ce mancati in sarcina si nu va facea rau ca nu-i nici o pb.
Eu ii dau infacol, sab simplex, bonnisan, alinan, gripe water, colic baby, baby drink, infant drink....si nimic... Nu va imaginati ca le dau pe toate odata! Ma bucur macar ca a luat in greutate si a recuperat ce-a pierdut, cu toata starea asta a lui. Ma conving din ce in ce mai tare ca trebuie schimbat laptele praf.

Mergi la inceput

Eu am indraznit sa mananc si putin picant, ca mancasem si in sarcna si Tess n-a avut nimic, nici sa simta in gustul laptelui (o alaptez exclusiv) nici dureri de burtica.
Cred ca sunt o norocoasa, in afara ca papa asa de des, nu avem alte probleme.

_

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

-----

Slava Tie, Doamne!

HA e ok sa se dea dar numai in primele 10 zile dca nu ai alte motive sa mergi si in continuare. si tu cred ca nu ai. si al meu a primit HA dar numai 3 zile ca din a 4-a zi eram acasa si i-am luat normal.

nu te agita ca ai sa te pricepi. si noi inca il descoperim, inca incercam sa aflam ce ii place, convine, trebuie, etc. e normal

-----

Slava Tie, Doamne!

Aha, asa deci. Iete n-am stiut. Nici n-am inteles exact ce are in plus sau n-are acest HA. Am si fara HA ca in spital, culmea, i-au dat si fara HA si a fost ok. Incet incet sper sa vedem si noi luminita!

Mergi la inceput

KAT sa stii ca esti o norocoasa. Eu cat am alaptat exclusiv piciul a slabit. Acu' suntem la aprox 60 ml de la san si restul completare... Unul dintre ele il da bine peste cap... Ai o fetita superba, apropos, ca n-am apucat sa zic. Am fugit ca face ochi galusca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eugcem spune:

Pe 21 septembrie am nascut si eu pe bebe Marian, 48 cm si 3300 g.

Suntem bine, deocamdata nu avem colici si speram sa ne ocoleasca , mancam, dormim si dam din manute si piciorute

Mergi la inceput