Sept-Oct'10 - Felicitari ghiocela!!!(188)
Raspunsuri - Pagina 20
K.A.T. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eugcem Pe 21 septembrie am nascut si eu pe bebe Marian, 48 cm si 3300 g. Suntem bine, deocamdata nu avem colici si speram sa ne ocoleasca |
Felicitari Eugcem!

Bun venit bebe Marian!

_
Kristina, happy mama
& Tessa May
50% mommy + 50% daddy = 100% loveOur baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete.
K+A=T
eugcem spune:
Legat de colici imi amintesc ca la Nicusor incercam sa tin un regim fantezist, indicat de pediatra, de ajunsesem sa am ameteli de la cate nu aveam voie sa mananc. N-a avut nici un efect, pana pe la 3-4 luni a avut colici destul de puternice, asa ca acum mananc de toate (mai putin cafea, alcool, etc.)
LoredanaB spune:
Salutari mamicute dragi!
In primul rand felicit proaspetele mamicute:
Fulguta, Cami, Alina.clau, Maricituz, Fistiq,Ghiocela, Botosel, Oramona,Tutz!!!
Sa va traiasca comorile, sa va aduca numai bucurii.Recuperare usoara si laptic mult.

Noi suntem bine, crestem, gangurim putin, zambim ,am observat jucariile deasupra patutului/leaganului.Avem zile cand ne mai supara colicii dar in jumate de ora/o ora ne trece.Iesim la plimbare zilnic si ne place.
Fetelor eu am nascut de aproape 5 saptamani si inca mai am lohii.Zilele trecute scurgerea era maroniu deschis chiar se oprise o zi dar de azi a inceput iar cu sange rosu aprins...nu stiu daca e ok.La Eric nu m-am confruntat cu asa ceva.
Se vede cine are copil cuminte...KAT, Mai3 sunteti foarte active pe forum...si eu vreau cu voi la povesti
dar eu apuc abia noaptea sa va scriu si asta destul de rar.
Va pup pe voi si comorile voastre!
paticut spune:
Buna dimineata,
dau eu mic dejun azi: sunculita direct de la taranii din Sibiu, omleta cu cascaval ras, rosii cherry, briose de casa, ceai cald din fructe de padure si o cafelutza mica... poftiti la masa...
asta si ca o invitatie in plus pt buburuza noastra care cam absenteaza si-i simt lipsa...
Chichiuta - formula de nan ha inseamana lapte fara lactoza.. si in general se ofera bblushilor cand ori au intoleranta la lactoza ori in diaree. asa ca renunta la aceasta formula si treci pe nan 1 si vezi cum se comporta.
Loredana B - bine ai revenit, 
Eugcem - sa-ti traiasca flacaul!, sa fiti sanatosi!
Lorag - ma bucur enorm sa te vas is pe tine pa aici..
maitrey - 
Tanamera??, Sorana?? ce mai faceti?/
eu nu am putut sa dorm aproape deloc azi-noapte din cauza durerii crancene de maini..si acum scriu mai mult cu stanga ca doare cumplit.
am uitat - k.A.T. - da tetina e simpatica.. sa o vedem si la treaba..ca de laudat am vazt ca o lauda o america intreaga! mi-e teama insa ca daca o duc la spital si ii rog sa-i dea primele zile pana apare laptele si la mine sau pana ajung acasa..nu o sa o faca..asta-i romanica..
azi imi soseste cumnata din Germania .. vine sa stea cu mine cateva zile..si sincer ma bucur mult..
cam atat de la noi in dimineata asta...
va sarut si o zi cu soare in suflete ca afara 

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si
cu
AMR who knows??
LoraG76 spune:
'Neata!
paticut, multumim pt. micul dejun apetisant!
Tot 2in 1, tot?!![]()
K.A.T., esti o fericita ca nu are Tess colici. Nici Iustina n-a avut si am mancat orice, am alaptat-o exclusiv...dar na, fiecare bebe e unic, nu?
Chichi, or sa le treaca si colicii astia si-o sa vezi ce linistiti o sa fiti!
A mea afara doarme si cate 4 ore (intr-o zi ne-am plimbat 5), ca Eugen a zis s-o scoatem seara la 12 la coltul blocului si s-o luam dimineata, sa poata dormi linistita...
![]()
Loredana, te inteleg perfect..nici eu nu mai am timp de nimic, abia apuc sa ma spal si sa ma schimb si asta abia pe la amiaza/dupa-amiaza...pe net abia apuc sa intru asa, pe fuga, cateodata...de altceva ce sa mai zic?!
Si Adelina a descoperit jucariile, rade la papusele, la maimutoi, gangureste...am fetita mare deja! Ce mai trece timpul...ma uit la ele si nu-mi vine sa cred ca am eu asa doua minuni! Deja mi-e dor de primele momente traite impreuna ca mama/bebe nou-nascut
devin melancolica de cate ori ma gandesc la asta...
Va pup pe toate si va doresc o duminica placuta!
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ana_25 spune:
Neata'!!
Paticut multumim pt micul dejun!!

Chichi
la bb Toma sa treaca afurisitele de colici!!Eu ii dau infacol,si e mai bine. Lapte praf,noi folosim Milumil 1.Daca ma mulg o data la trei ore,nici nu scot destul lapte cat sa se sature,si nici nu se umplu sanii pt urmatoarea masa.Asa ca o masa pe zi ii dau Milumil,Si numai bine,urmatoarele mese ma mulg.
Noi sa fim sanatosi!!
Maia a dormit azi noapte de la 12 pana la 5 dimineata!
La 5 a papat si a facut nani pana la 9 jumate.
Are momente cand e cumintica si doarme bine,si alte nopti cand ne scoate peri albi!!Dar mi-e atat de draga!!Toata ziua pupacim falcutele(acu' avem ce) si creste pe zi ce trece, tot mai pufoasa e!!![]()
Acum a adormit singurica,fara tinut in brate,fara leganat si fara scandal!
Ana
de
Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia
LoredanaB spune:
Neata gagici!
Paticut multumim pentru micul dejun.Ma servesc si eu cu o cafeluta ca n-am baut azi...s-a stricat masina de cafea
Lora asa face si Sarah...afara doarme dusa si cate 4-5 ore dar mi mila de ea sa o tina tata timp fara
.
Ana ce fetita cuminte ai.La noi noroc cu leaganul electric...acolo adoarme. Daca o tin in brate, adoarme incerc sa o pun in patut si imediat zbiara.Sunt nopti in care doarme langa mine si atunci e liniste in casa ...altfel
.
M-am cantarit azi si imi vine sa
...am aproape 2 kg in plus de saptamana trecuta...nu ma mir...tot timpul dau fuga la frigider dupa ce alaptez dca nu tremur ca o varga.
nastasie spune:
lora, care e secretul?de doarme si sta asa bine in carut?eu ieri am schimbat carutul, am luat de la cineva si am pus scoica sa fie o leaca mai ridicat si cu fata la mine si tot urla.la sfarsitul plimbarii tot cu el in brate am ajuns.incep sa cred ca trebuie sa ies nu imediat dupa ce papa ci undeva la mijloc cand il ia somnul.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oramona Buna mamici si burtiute. Elena Elisa s-a nascut prin cezariana pe 07.10.2010. Are niste bolfite ![]() ![]() , a avut 3500g, 52 cm si note 10.Pe 5 ne-am interat in spital pentru analize, avand tensiunea cam mare si fiind foarte infiltrata. Pe 7 a trebuit sa iau greau decizie de a face cezariana, colul fiind lung, inchs , gros si doctorita repetandu-mi mereu ca e cea mai buna solutie. Asa ca la 11.45 s-a nascut minunea noastra. In spital a facut icter, care trece greu, dar trece. Dormim mult, care 4-6 ore, de ma trezeste mama ca sa mai mananc si eu. Dar si cand ma trezesc nu vreau sa mai dorm vreo 3 ore.Mama e ingrijorata ca mananc cam putin, dar am luat in greutate si am 3700g. Mananc de la san sau din biberon lapte de la mama sau praf. Felicitam toate burticutele care au nascut intre timp si va pupam. ![]() ![]() ![]() ![]() mamica de Maria Lavinia si 38+ cu Elena Elisa ![]() |
Felicitari!!!Sa va traiasca si sa fie sanatoasa!!

Am trecut-o si pe domnisoara in listuta!

Ana
de
Maia Elena(24.09.2010) Poze
Cum s-a nascut Maia