Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Multumesc mult de ganduri bune,mi-au purtat noroc!
Bebe e bine,i-am auzit inimioara si dr nu a gasit nici un motiv pt care am sangerat.Mi-0a zis sa urmez tratamentul in continuare,sa evit ridicatul lui Luca sau a altor greutati si cam atat.Sunt asa de fericita ca imi venea sa-l pup pe dr cand mi-a zis ca-i bate inimioara.
Mi-a zis ca daca fac dublu test e suficient nu trebuie sa fac si triplu test.

Prettysunshine tocmai am vb cu o pacienta a dr meu care facuse analiza asta de care zici tu.nu mi-a zis cum se cheama dar a povestit exact ce zici tu.a zis ca totul a decurs f ok si ea are peste 40 de ani si rezultatul ok,tu la 35 chiar nu ai de ce te stresa.

Mai vreau sa raspund la cateva fete,revin insa mai pe seara ca acum e Luca in carca mea si nu pot scrie.
Inca o data multumesc de incurajari!

de Luca si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Musette,ce ma bucur ca totul e bine si ca ai putut sa-i auzi inimioara!Chiar fetelor,cred ca mai multe dintre voi ati putut auzi inimioara,mie la ecografie mi-a zis ca e prea mica sa se poata auzi si aveam deja 7 saptamani.
Musette,multumesc de incurajari,mie mi-e frica mai ales de faptul ca respectivul test e invaziv,dar se pare ca tot e mai bine sa-l fac,macar asa voi sta mai linistita restul sarcinii.

7+

Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

bravo! multumim de vesti bune

eu nu stiu ce as face daca nu ar trebui sa o ridic pe Sofia in brate....nu am cum....

----------------------------------------
Marina7+ & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Citat:
citat din mesajul lui prettysunshine

Musette,ce ma bucur ca totul e bine si ca ai putut sa-i auzi inimioara!Chiar fetelor,cred ca mai multe dintre voi ati putut auzi inimioara,mie la ecografie mi-a zis ca e prea mica sa se poata auzi si aveam deja 7 saptamani.
Musette,multumesc de incurajari,mie mi-e frica mai ales de faptul ca respectivul test e invaziv,dar se pare ca tot e mai bine sa-l fac,macar asa voi sta mai linistita restul sarcinii.

7+

pretty, din cate stiu eu, in sapt 7 incepe sa bata inimioara....
ce fel de eco ai facut?
la abdominala se aude mai greu

Marina7+ & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Marina,am facut eco intravaginala.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Marinasi pt mine e f greu sa nu-l car in brate pe Luca,sunt anumite situatii cand chiar nu se poate cum zici tu,am sa chem ajutor insa,macar pana trec de primul trimestru si sansele sa pierd sarcina sunt mai mici.Eu inainte de Luca am avut un avort spontan,de aici si panica mea de ieri cand am vazut sange.

Prettysunshine teoretic la 7 saptamni la eco intrvaginala ar trebui sa auzi inimioara dar poate ecograful nu e asa performant?nu te stresa oricum,o sa o auzi data viitoare.cand mai maergi la control?

Stefaniadinu
iti raspund eu de Herghelegiu daca tot sunt pe faza.Il poti gasi la clinica Sanador si Eoroclinic,dar o progrmare la el se obtine f greu,se fac cu multe luni in avans.Tot asa bun e si Pop dar la fel f greu ajungi la el iar inca un ecografist ok e Iosup la care ai mai multe sanse sa gasesti loc.Eu am facut eco la Iosup si Pop si mi-au zis exact acelasi lucruri ba chiar Pop a batut un pic campii.Iosup e f ok.

Miris sanatate piciului.

de Luca si 7+

Mergi la inceput

Musette,nu mai merg la control,ci direct la test pe 10 noiembrie.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inna_33 spune:

Buna seara!

Am reusit sa recuperez in seara asta toate topicurile de la Burtici, pana la Bujori si panselute 2011!

Si eu sunt o "batrana" de 33 de ani, insarcinata pt. prima data, sarcina asteptata de multi ani...
UM: 27.07.2010
DPN: 03.05.2011.

Am facut analizele de prima luna, rezultate cu o infectie urinara. Tratament: 7 zile de antibiotic injectabil, azi am repetat urocultura, marti e gata analiza. Sa dea Domnul sa fie bine!

Si eu voi face dublul test dupa echografie...saptamana viitoare...

Salut toate gravidutzele (cele 31 ) si sper sa ne incurajam si sa trecem prin toate necazurile si bucuriile pana la marele termen!!!

+11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

Multumesc mult de ganduri bune,mi-au purtat noroc!
Bebe e bine,i-am auzit inimioara si dr nu a gasit nici un motiv pt care am sangerat.Mi-0a zis sa urmez tratamentul in continuare,sa evit ridicatul lui Luca sau a altor greutati si cam atat.Sunt asa de fericita ca imi venea sa-l pup pe dr cand mi-a zis ca-i bate inimioara.
Mi-a zis ca daca fac dublu test e suficient nu trebuie sa fac si triplu test.

Prettysunshine tocmai am vb cu o pacienta a dr meu care facuse analiza asta de care zici tu.nu mi-a zis cum se cheama dar a povestit exact ce zici tu.a zis ca totul a decurs f ok si ea are peste 40 de ani si rezultatul ok,tu la 35 chiar nu ai de ce te stresa.

Mai vreau sa raspund la cateva fete,revin insa mai pe seara ca acum e Luca in carca mea si nu pot scrie.
Inca o data multumesc de incurajari!

de Luca si 7+

Am intrat special sa vad ce ai facut. Ma bucur mult ca totul e bine!!

Noapte bune fetele! Aveti grija de voi!

Alina 5+ , mamica fericita de Scortzisoara Sara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Buna dimineata

musettepink, ma bucur ca totul e bine si ca ai revenit cu vesti bune

Noi maine facem 9 saptamani, si vineri ajungem iar la eco. Sper sa venim cu vesti bune...dar o gramada mai e pana atunci

8+

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput