Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Multumesc mult de incurajari si sustinere,aveam nevoie

De aseara nu a mai curs nimic,azi dupa masa ma duc la dr sa fac eco sa ma asigur ca inimioara bate.Revin mai pe seara cu vesti.
Scuze ca nominalizez,vroiam sa raspund la cateva dar o voi face diseara acum nu vreau sa ma fortez prea tare stand pe scaun.
Va pup mult!

de Luca si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluM2 spune:

Ma bucur mult ca esti mai bine Musete, stai linistita pana dupa masa si bafta multa multa la dr.
Sa ne ti la curent

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mushil spune:

Buna,

Musette, stai linistita in pat, lasa raspunsurile ca o sa ai timp.
Stefania, poate ar fi bine sa mergi si la alt dr din recomandari, la ce dr mergi tu acum? Este un ecograf bun? Eu cunosc 2 dr f buni ca ecografi: Herghelegiu si Radulescu-Botica. Vara mea avea niste probleme ( nu mai stiu exact ce ) si a mers la Herghelegiu care i-a zis exact despre ce e vorba si acum are 2 fete frumoase, iar la ultimul am facut eu eco cu Darius si e f priceput,doar ca nu prea e vorbaret. Si mai este si Roxana Bohaltea de la Medlife, la ea merge o prietena si cica e f apreciata.

Darius Matei ( 24.07.2009 )
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Am mai scris si in capitolul trecut si nu ma vad in lista
UM: 07.09.2010
DPN: 14.06.2010

Cand vad cate probleme aveti, ma tot gandesc de ce stau eu asa relaxata.Raspunsul: inca nu am fost la doctor sa vada daca e acolo bebe, daca e ok.Mi-am promis ca nu voi mai face ca la prima sarcina cand faceam cate-un eco la 2 saptmani.Dupa fiecare eco ma linisteam o zi, si apoi incepeam cu stresul: oare e ok, dar de ce nu am simptome? Si ma reprogramam la inca un eco si-apoi numaram zilele Acuma si uit ca-s insarcinata daca nu am vazut inca punctuletul pe ecran.Ma voi duce la doctor deabia in 26.

raluM eu am luat utrogestan la prima sarcina, ca asa a zis doctorita sa fie sigura ca nu apar probleme.Nu am avut nici un simptom secundar de la utrogestan, dar le-am luat vaginal.

musette stai linistita in pat si te asteptam astazi cu vesti bune.

ramonella felicitari!!! Avem aceleasi date Sarcina usoara si dusa pana la capat.

Weekend placut.

Lilly 5+ , mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Am intrat si eu sa citesc ce mai faceti azi si imi pare rau de burticile ingrijorate

Hopes, musettepink, stefaniadinu...ce sa va spun? Va inteleg, insa incercati sa fiti optimiste. Va tin pumnii si ma gandesc cu drag la voi, ca veti avea vesti bune si ca ni le veti impartasi curand

Eu, paranoica ca de obicei..a trecut abia o saptamana de la ultima eco, si stau cu gandul la bebe non stop. Oare e ok? Oare evolueaza? Oare ii mai bate inimioara? Oare manutele si piciorusele s-au dezvoltat?

Ganduri si ganduri...cred ca nu voi fi linistita complet nici cand voi naste

8+

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

musette, asteptam vesti bune!

----------------------------------------
Marina7+ & ANA SOFIA 05.08.08
----------------------------------------

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniadinu spune:

Buna ziua gravidutelor

Va multumesc ptr incurajari si ca sunteti alaturi de noi cele cu probleme.Eu merg la dl dr Chazli Fawaz la Cernavoda.Ieri am mers in spital la control si acolo au un ecograf antic care cica da erori.Pe 25 luna aceasta merg tot la dumnealui dar la Provita in Constanta sa repetam ecografia morfofetala de prim trim si pana atunci am si rezultatul la dublu test.Dar cred ca ptr linistea mea o sa mai merg si la un alt medic.
Mushil unde il pot gasi pe dr Herghelegiu?
Musette ai grija de tine.Te inteleg perfect prin ce treciAcolo sus cineva ne iubeste si ne va ocroti .

Va pup si va doresc sarcina usoara
+11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

Bine v-am regasit, burtici!
Musette, imai pare rau pentru incident, sper sa fie bine, si sa vii cu vestile bune, pe seara.
Eu am lipsit cateva zile, pt ca piciul meu a facut o bronsita f urata si a trebuit sa il tin acasa, sa merg cu el la doctor de 3 ori, pt ca se agrava de la o zi la alta, pt ca d-na dr se ambitiona sa nu ii dea antibiotic. Nici eu nu sunt pentru, dar cand e cazul... chiar este. De ieri ii dau la 8 ore, si azi dim. era mai bine. Eu.. nu am dormit decat 3 ore azi-noapte. Si datorita lui, ca l-am tot urmarit sa nu creasca temperiatura prea tare, dar si datorita insomniilor cu care ma lupt.
Am citit ca sunteti multe care aveti greturi mari-toata ziua, si arsuri... Mi-a placut descrierea senzatiilor de greata la culori, la sunete, la lumina, la tv... Mie mi-a fost jena sa descriu astfel, crezand ca o sa credeti ca exagerez. Vad, insa, ca nu... E un grup de burtici cu astfel de simptome. :)
Am fost si eu, ieri, la dr. E bine, mi-a dat sa fac analizele "de introducere", si ma mai duc peste 3 sapt la control, si cu rezultatele. A zis ca daca trec cu bine si de astea 3 sapt, si ajung in a 10-a, e bine. Pot sa stau linistita, pt ca mai rar se mai intampla sa se opreasca din evolutie, dupa ac sapt.
Am vazut si ca suntem cateva trecute de 33-35 ani. Si eu am 35, si am nascut baietelul la 26... Sunt si eu destul de ingrijorata, si as zice ca prefer sa trec direct la amnio, pt ca nu ma bazez pe statistici... doar pe diagnostic. Am sa vorbesc despre asta cu doctorul, la vizita urmatoare.

Mamica de baiat mare si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluM2 spune:

Bine ai revenit Miris,
Multa sanatate baietelului!
Suntem la acelasi doctor asa ca poate impartasim impresii si informatii utile :)

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Buna,burtici!Eu n-am mai scris,mi-e groaznic de rau in fiecare zi,nu sunt in stare de nimic,mi-e greata de la absolut toate mirosurile posibile,mi-e foame,dar nu-mi vine sa mananc nimic,daca mananc totusi ceva atunci mi se face o greata groaznica dupa.Continui sa sper ca o sa ma simt mai bine in vreo doua luni,ca daca tine asa pana la sfarsit...
Miris,eu am 35 de ani si primul copil l-am facut la 22.Pe 10 noiembrie am programare la un test,nu stiu cum se numeste,am mai spus aici,se ia din placenta,nu din lichidul amniotic ca la amniocenteza.Avantajul e ca se face mai devreme decat amniocenteza si rezultatul il voi avea in 3 zile.Dar mor de frica gandindu-ma la ce s-ar putea intampla sau daca rezultatul nu e bun.
Musette,asteptam vesti bune!

7+

Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.

Mergi la inceput