Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(3)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Inna_33 spune:

Buna seara, fetele!

Eu am facut azi echografia pt dublul test.Maine ma duc sa-mi fac si analiza la sange.
E prima oara cand mi s-a facut echo abdominala. S-a vazut bebele f bine...i-am cazut o manutza, si picioarele, chiar facea miscare! Zambea si dr! Da..stiu ca nu-l simti dar el se misca . M-am simtit extraordinar, mai ales ca mi-am chemat si sotzul in cabinet si il vedeam cum privea fascinat ecranul.

Luiza77 avem povesti similare! Si eu tot 33 de ani, prima sarcina dupa aproape 6 ani!Si mai sunt si din Galati!

+12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MMimi spune:

Buna, fetelor,

Vreau si eu pe listuta! Va urmaresc de la primele mesaje ale odiseei. Am crezut ca o sa fiu pe listuta de mai, dar nu a iesit din prima. :-) Asa ca am dpn 29 iunie. Cred ca sint cea mai noua pe aici.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2010igor spune:

Buna fetelor,

Ma pregatesc si eu sa fac dublu test, inna poti sa-mi zici mai multe despre asta, am vazut ca deja l-ai facut, cum a fost ce ti-a facut exact,cat dureaza pana primesti raspunsul, cat a costat?

Astept si eu parola de la adresa de email, si sa ma treceti pe listuta de mai
va mai dau datele o data :

DN 23.12.1978
UM 09.08.2010
DPN 16.05.2011

Pentru restul , ma bucur ca sunteti bine, sa avem TOATE sarcini usoare si sa le ducem pana la capat.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mushil spune:

Buna,
Acum am reusit sa intru.
Musette si Valentina am trimis pe Pm parola, sper ca o aveti, inca nu am postat nimic pe mail, dar diseara o sa am mai mult timp liber si caut ce am de la Darius si cateva poze.
Floretronela, nu ai pt ce, eu am aflat ieri de ce plange Darius, de la dinti si masele, ieri a stat doar pe burta lui tati care a trebuit sa lucreze de acasa ca eu am avut niste treburi, mi se rupe sufletul cand vad ca sufera de durere. I-am dat calgel si nurofen si la 6 era motaia.
LA multi ani, Lia. Si multa sanatate.
Bun venit noilor bujori si panselute.

Darius Matei ( 24.07.2009 )
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Lia,la multi ani!!!Multa multa sanatate si fericire!!!Te asteptam din nou aici!!!

Am fost si eu azi la eco si i-am vazut inimioara...nu va pot spune ce-am simtit...Doamne ajuta sa fie bine in continuare!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 6+

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumysti spune:

Buna dimineata! Ma numesc Lumy, am 30 de ani, o fetita de 4,5 ani si de curand am aflat ca sunt insarcinata in 5 saptamani!
Va citesc de la inceput, dar am asteptat sa imi confirme doctorul ca e totul ok.
Insa dupa controlul intravaginal, am avut o scurgere maronie si acum am si intepaturi destul de puternice prin burta, in zona ovarelor si a uterului... La control mai merg peste 2 saptamani sa vedem cum bate inimioara si sper din suflet sa fie bine!
Va pup si va doresc o zi fara greturi sau dureri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Mama ce mult ati scris. Eu nu prea apuc sa citesc, dar mai sa si scriu. Am un program infernal. Noroc ca am scapat de somnolenta aia groaznica.

Greturile m-au lasat si ele mai usor, doar arsurile ce mai imi dau batai de cap. Vad ca mai sunt fete care se plang de dureri de burtica. Si pe mine ma incearca uneori mai ales daca ma intind tare sau ridic greu ( ceea ce se intampla de n ori pe zi). Astazi sper sa merg si eu la control.

Tin pumnii tuturo fetelor care se tem pentru sarcina. Sa fie totul bine pana la capat.

Ps Imi place titlul subiectului. Sper sa primesc o panseluta

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Mushil, am primit pm...sarumana mult

La multi ani Lia, sanatate multa si tie si lui bebe!!!

Daca inainte mai ai aveam dureri de burtica, vreau sa va spun ca de cevateva zile au disparut de tot. Ma simt destul de bine si parca am din ce in ce mai multa energie. Doar seara, la 9.30 sunt in pat si in maxim 10 minute dorm de rup
Sa speram ca vineri dimineata venim cu vesti bune de la eco

9+

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

salut. eu jubilez a 3 a noapte nedormita! Sofia a racit si acum a ramas cu o tuse sacaitoare care o chinuie. parca abia acum incepe sa se mai calmeze. a dormit la mine in brate 30 min dar am indraznit sa misc un deget ca am amortit toata si s-a trezit.eu nu mai simt nimic, nici greata, nici foame, nici dureri, nici oboseala.sunt pe pilot automat....

mushil, poate sa ma feliciti ca am slabit doar un kg

vreau si eu parola!

bun venit noilor gravidute!

----------------------------------------
Marina8+ & ANA SOFIA 05.08.08
----------------------------------------

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Mushil, am incercat acum sa intru pe adresa de mail comuna si nu merge. Imi spune ca ID-ul nu exista.I-am dat si cu copy-paste
Imi mai poti trimite o data?Poate s-a strecurat o greseala mica in PM

9+

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput