Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(3)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Citat:
citat din mesajul lui miris_

stai linistita, nu te mai framanta. rezultatul, ai vazut, vine mai repede decat la amnio, plus ca nu mai astepti atatea sapt. :)

ralu, m-am programat la prof herghelegiu pt morfo, pe 31 ian 2011 :))
avea programari pana pe 27 ian 2011. o sa fie la 22 sapt si 5 zile.

Mamica de baiat mare si 7+

la ce clinica ai reusit?
eu am pe 1 februarie la el la sanador.Sper sa fie ok,am auzit ca e cam ciudatel,la sarcina trecuta am fost la Pop ..alt ciudat

de Luca si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

Citat:
citat din mesajul lui miris_

stai linistita, nu te mai framanta. rezultatul, ai vazut, vine mai repede decat la amnio, plus ca nu mai astepti atatea sapt. :)

ralu, m-am programat la prof herghelegiu pt morfo, pe 31 ian 2011 :))
avea programari pana pe 27 ian 2011. o sa fie la 22 sapt si 5 zile.

la ce clinica ai reusit?
eu am pe 1 februarie la el la sanador.Sper sa fie ok,am auzit ca e cam ciudatel,la sarcina trecuta am fost la Pop ..alt ciudat

de Luca si 8+

Buna fetelor!
Wow, ne-am inmultit bine!!
Eu nu ma simt foarte bine, adik am o stare de ameteala si un nod in gat, ceea ce nu m-ar ingrijora foarte tare, dar am si o scurgere destul de semnificativa maronie. Eu am programare la dr abia pe 26, dar am reusit sa ma programez maine la alt dr sa imi face o eco sa vedem ce se intampla..
In rest toate bune, Sara mea e o scumpa, ma indragostesc de ea mai mult pe zi ce trece, a devenit cumintica si ascultatoare. Imi spune mereu ca "mami are bebe in burtica si ca e bucuroasa, ca abia asteapta sa il plimbe, sa il spele.." Sper sa ramana la aceleasi semntimente cand va veni pe lume bebe.
Azi nu am stat deloc cuminte, incercam sa fac tot timpul ceva, ca sa nu mai simt acea senzatie urata de greata..am calcat, am gatit, am spalat, mi-am facut putina ordine prin acte, etc..
Fug ca s-a trezit printesa
Va pup! Aveti grija de voi si de burtici!

Alina 5+ , mamica fericita de Scortzisoara Sara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

musette Si eu am auzit povesti si povesti despre Herghelegiu.Cand eram insarcinata cu Sara trebuia sa imi faca morfo, dar tocmai in ziua aia si-a anulat toate programarile, asa ca am ratat..Dupa aceea nu am putut eu cand putea el, asa ca am lasat-o balta. Mi-am facut toate eco cu dr meu cu care am si nascut. Asa ca nu iti pot spune din experienta proprie cum e acest Herghelegiu..

Mergi la inceput

Alina f bine ca te duci maine la dr.si eu am avut o sangerare dar nu maronie.Te rog insa un lucru...stai mai cumintica mai ales ca ai aceasta scurgere,nu mai calca si face mancare toate in aceeasi zi.nu te supara pe mine dar mi se pare ca te-ai obosit prea tare azi.
Sa ne zici ce a zis dr.

de Luca si 8+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_anto

musette Si eu am auzit povesti si povesti despre Herghelegiu.Cand eram insarcinata cu Sara trebuia sa imi faca morfo, dar tocmai in ziua aia si-a anulat toate programarile, asa ca am ratat..Dupa aceea nu am putut eu cand putea el, asa ca am lasat-o balta. Mi-am facut toate eco cu dr meu cu care am si nascut. Asa ca nu iti pot spune din experienta proprie cum e acest Herghelegiu..

Aoleo pai dupa ce astept luni de zile sa ma reprogrameze????
mie mi-e frica ca am auzit ca te cam impinge cu sonda pe burta ceva de genul mi-a facut si Pop si chiar dureamai mult de asta mi-e frica...cu ce dr ai nascut tu?

de Luca si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Eu nu am reusit cu tikerul, desi ai fost clara in explicatii..nu mi-a iesit....v-am zis eu ca neuronul gravid imi da de furca

Voi deja v-ati facut programare la morfo de trim 2?
Mie mi s-a parut devreme si de-asta am zis sa mai astept. Vineri il mai intreb o data pe doctor

Vreau si eu parola de mail, va rog

9+

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

musette eu am nascut cu Gherasie Cristian. E un dr bun, specializat si in eco, dar ceea ce m-a indus in eroare cand am facut eco de 12 sapt a fost ca deja mi-a spu s si sexul copilului (ceea ce nu doream inca sa stiu, cel putin putea sa ma intrebe inainte daca vreau sa u nu sa stiu..). In fine, era foarte foarte sigur de el ca eu voi avea baiat, ceea ce s-a dezmintit la eco prin luna a6-a. dar indoiala mea era sa nu cumva sa fie vreo problema cu copilul, dak el nu a vazut sau dak a "vazut" la fel de "bine" cum a vazut si sexul copilului.. si de asta am ales sa imi fac la Herghelegiu morfo.
Oricum dr Gherasie nu mai colaboreaza cu euroclinicul dupa ce am nascut eu. Nu s-au inteles cu onorariul, etc.. Ma bucur ca am avut o sarcina buna, am fost o gravida sanatoasa, fara probleme, operatia a decurs bine, m-am refacut repede, asa cum sper sa fie si de data asta. Doar ca acum voi incerca o nastere normala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

Pentru fetele care intrebau de Lia, a scris la subiectul "aspirante" o prietena de-a ei: "Buna fetele
Sunt o prietena a Liei73,m-am gandit sa va tin la curent,ca am vazut ca ati intrebat de ea.Este internata pentru ca a sangerat,dar astazi de ziua ei a primit cel mai frumos cadou:a auzit inimioara puiului ei" (cris 09)

LA MULTI ANI, LIA! sarcina usoara si bebe la termen iti dorim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floretronela spune:

Buna fetele!
La multi ani Lia! Sarcina usoara, la termen si fara probleme si bebe sanatos!!
Alina ma bucur ca mergi maine la doctor dar te rog frumos nu mai face atat de multe intr-o singura zi! Incearca sa te menajezi mai mult. E foarte important sa stai linistita. Tinem pumnii maine la doctor si sa te intorci cu vesti bune!
Mushil saru'mana de sustinere.. ma gandeam ca sunt singura cu pitici de genul asta.. mai ales ca toate prietenele mele gravidute sau care au nascut, au fost foarte calme, linistite.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------proteina S 26.4%, mutatii heterozigote MTHFR C667T si MTHFR A1298C11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

nici eu nu am reusit... si nu inteleg de ce. am lasat-o asa :)
oricum, multumim pt indrumari. sunt bune, clare, dar nu reusesc. :))
asa... morfo o fac la medsana primaverii. daca alegeam sa o fac cu dr rotaru, o faceam la academica.
eu stiu ca herghelegiu e un super prof, si intr-adevar, daca anuleaza o programare, te cheama in cel mai scurt timp. acum... nu o sa ma supar pe dansul daca o fi sa o fac la 23 sapt. timp, este...

Mergi la inceput