Finantistii in greva!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mediajust spune:

Citat:
citat din mesajul lui elaga

Sunt locuri la bugetari, unde se sta 7 ore din 8 si in ora in care muncesc, sunt extraordinar de deranjati si nemultumiti. Dar, sunt locuri in care se munceste pe rupte pentru 600 de lei, post prevazut cu studii superioare, cu munca pe teren unde transportul si-l achita ei, din buzunarul propriu. Nu putem generaliza, bugetari si privati, unii sunt harnici si altii sunt lenesi. Am lucrat si la privat, castigam suficient si munceam in jur de 5 ore zilnic, am lucrat si ca bugetar, salariul era mai mic decat la privat si munceam si cate 10 ore zilnic. Nu am vazut un leu pentru ore suplimentare. Ce sa zic, era mai bine la privat? Nu, pentru ca nu aveam dreptul la concediu, daca ma imbolnaveam, ramaneam fara venit. Era bine ca bugetar, unde unii muncesc ca eroii, si pilele o freac al greu?

http://mamasiiubita.blogspot.com/

Pai vezi? Asta e treaba sindicatului, nu sa te puna sa tipi "Jigodie, iesi afara!"
Sindicatul este consultat la intocmirea fisei postului, poate lua atitudine impotriva incarcarii prea mici/prea mari cu atributii.

Cum adica la privat nu aveai drept la concediu medical?? Asta chiar n-am auzit pana acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaga spune:

Eram platita din incasari si atat, daca ma imbolnaveam cine sa faca incasari pentru mine? Beneficiile erau subtantiale, ca eram bunicica pe job, dar asta era un minus consistent asa ca a trebuit sa plec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena67 spune:

"De partea cealalta este aparatul bugetar care refuza cu incapatanare prosteasca sa se restructureze sa dea oameni afara si sa munceasca mai mult dar sa nu scada salariile. Acolo toti urla: vrem sa muncim la fel de putin si prost (vorbesc de medie, nu de cazuri particulare care de obicei sunt exceptii) dar sa fim platiti la fel. "
asta nu e o solutie viabila, ptr ca am mai explicat cei care au incarcat schema sunt marea majoritate la nivel inalt,prinsi in tot felul de centre, asociatii, compartimente mai mult imaginare, nu ai la cine sa tipi si sa faci scandal. Gandestete ca 90% din manageri sunt numiti politic, ce sa faca oamenii, cu cine sa se puna, daca la asemenea proteste nu ii asculta nimeni, cand sunt intr-un birou 2-3, ce parere ai ca se va intampla?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaga spune:

Si cei numiti politic si-au adus jumatate de familie. Sunt unii care muncesc pentru 4 incompetenti, pe aceia ii inteleg ca vor salariile intregi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Pai se va intampla exact ce se intampla acum, se termina banii, mai sare un spital in aer, mai lasa politistii traficul in haos si infractionalitatea la vedere si incet, incet nu au incotro si se iau si de pilangeala.

Stiti care e partea buna a pilelor? Se papa intre ei.

Andries

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elaga

Si cei numiti politic si-au adus jumatate de familie. Sunt unii care muncesc pentru 4 incompetenti, pe aceia ii inteleg ca vor salariile intregi.

http://mamasiiubita.blogspot.com/

eu asta nu pricep nici daca ma pici cu ceara
cum sa stai si sa inghiti rahat cu ligura pentru 4 loaze? pleci naibii unde vezi cu ochii...mai oameni buni in privat daca esti bun gasesti loc de munca, chiar si acum se fac angajari, numai daca nu vrei nu-ti gasesti!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena67 spune:

zilnic trimit cv, aplic pe tot felul de site dar nu am gasit nimic, cand treci de o anumita varsta e mult mai greu de gasit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdalena67

"De partea cealalta este aparatul bugetar care refuza cu incapatanare prosteasca sa se restructureze sa dea oameni afara si sa munceasca mai mult dar sa nu scada salariile. Acolo toti urla: vrem sa muncim la fel de putin si prost (vorbesc de medie, nu de cazuri particulare care de obicei sunt exceptii) dar sa fim platiti la fel. "

asta nu e o solutie viabila, ptr ca am mai explicat cei care au incarcat schema sunt marea majoritate la nivel inalt,prinsi in tot felul de centre, asociatii, compartimente mai mult imaginare, nu ai la cine sa tipi si sa faci scandal. Gandestete ca 90% din manageri sunt numiti politic, ce sa faca oamenii, cu cine sa se puna, daca la asemenea proteste nu ii asculta nimeni, cand sunt intr-un birou 2-3, ce parere ai ca se va intampla?

stoian

La care asemenea proteste nu ii asculta nimeni ?
Concret eu ii ascult cu atentie dar inca nu am auzit de proteste organizate contra sefilor incompetenti pusi politic, contra colegilor nepoti ai nu stiu cui, etc.
De accepta sa iasa in strada condusi de niste lideri de sindicat care refuza sa-si completeze declaratii de avere ? Imi pare rau dar cei care te reprezinta, te reprezinta.
Din cauza acestei atitudini umile sau ingaduitoare (alege tu cuvantul) se descalifica si cei care, inca mai lucreaza cinstit.

Mergi la inceput

insista! schimba cv-ul, formuleaza altfel experienta, eu stiu sigur ca pentru fiecare job la care aplici trebuie sa ai un cv "adaptat". angajatorii nici nu prea se uita pe CV urile "generice", ei vor CV personalizat pe anuntul lor si eventual si o scrisoare de intentie, in felul asta ei vad ca ai investit macar 30 de minute pentru a le scrie lor ceva si incep sa te ia in considerare.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali

Citat:
citat din mesajul lui magdalena67

stoian

La care asemenea proteste nu ii asculta nimeni ?
Concret eu ii ascult cu atentie dar inca nu am auzit de proteste organizate contra sefilor incompetenti pusi politic, contra colegilor nepoti ai nu stiu cui, etc.
De accepta sa iasa in strada condusi de niste lideri de sindicat care refuza sa-si completeze declaratii de avere ? Imi pare rau dar cei care te reprezinta, te reprezinta.
Din cauza acestei atitudini umile sau ingaduitoare (alege tu cuvantul) se descalifica si cei care, inca mai lucreaza cinstit.

ce se poate spune impotriva colegului angajat pe pile care sta in birou cu tine si nu face nimic toata ziua...sa te duci unde? la director cu care isi bea cafeaua in fiecare dimineata, sau ii face "cadouri" in fiecare saptamana. seful de serviciu stie si tace, te incurajeaza, tu esti mai bun, dar asta e, nu face el listele de plata. pe cand tu muncesti si tot esti taiat la vestitele "stimulente", iar el bineinteles ca are partea "leului". la sindicat, degeaba, si liderul e la fel. asa ca taci si pui osul la munca sa nu te trezesti la sfarsitul lunii ca ai ramas doar cu mizeria de salariu de 650 lei din care nu platesti nici rata la casa. cine e in sistem si e intrat fara pile stie foarte bine cum e situatia.

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna

Mergi la inceput