*Cozonacei iubiti de nov-dec (120)* - LMA

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Cu intarziere si-mi cer scuze pt asta :

Medeea si Patrick bun venit pe lume. Sa cresteti mari, sanatosi si rasfatati de fratiorul/surioara mai mare.
Remus, Edy, Damian si Eva la multi ani cozonacei iubiti!

Noi suntem cu musafiri, de saptaman trecuta au venit socrii la noi pt ziua lui Raphael. O sa organizam o mini party acasa in familie si o maxi party cu vreo 20 de copii la un restaurant. Va fi un clovn sa tina copii ocupati, un castel gonflabil si o tipa sa-i picteze pe fatza.
De luni ma intorc la vechiul meu job ...naspa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Bine ai revenit, Iza! Si cu Raphael cine va sta? Sau merge la gradi?

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

David are faringo-amigdalita.Nu ne-a dat antibiotic deocamdata, mai asteptam cateva zile.Doar nurofen, zirtec, vitamina c si stat in casa minim 5 zile.Plus recomandarea de a vedea un orl-ist.
Fluturasha, parca tu ai fost la un orl-ist bun cu Iulia.Poti sa-mi spui unde ati fost si daca iti mai amintesti numele medicului.Parca era la medlife unirea, dar ...nu sunt sigura.Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

sunt si eu pe aici...

am fost la ginecolog la control...bebe este bine, colul este scurt..si mi-a recomandat sa nu stau in picioare f mult, sa nu ridic, sa nu fac efort...dar cum naiba? cand eu sunt cu david de dim pana seara...cine il scoate afara pe copil?si noi suntem in pregatiri de ziua lui david..o facem duminica...acasa cu prietenii lui si nasii...
sambata mergem la mallul din berceni pt ca vin prietenii lui din clubul lui MICKEY MOUSE...SE LANSEAZA NU NOU DESEN ANIMAT....

la servici eu am rezolvat ca un ...imi deschide cartea de munca, dar nu treb sa ma duc la munca ca sa nu ma plateasca...imi plateste darile catre stat si atat...si voi sta cateva luni fara bani...pana voi intra in CIC....nu stiu cum o sa fie.....

Cristina - mami de DAVID - ANDREI si 22+cu

DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii

in curand implinesc 2 anii si http://lbdf.lilypie.com/4e7Zp3.png

Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story [/red]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

ANCA, LORY, multumesc pentru retete, sigur am s a le-ncerc. Mi-a mai venit o idee alternativa la pastele cu pesmet (precizez ca inca n-am incercat-o): in loc de pesmet sa pun biscuiti digestivi macinati (lor le plac mult biscuitii digestivi)... asa scutesc si rumenitul pesmetului in unt.

LORY, mie imi spunea pediatra acum ceva timp sa nu pun coaja de lamaie sau portocala in nimic, nici in ceai (feliile de lamaie) pt ca fructele ar fi injectate in coaja cu nu stiu ce substante ca sa reziste la transport... Si mie imi place gustul de coaja,,dar parca m-a speriat...

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

bebecris, bine ca ai reusit sa rezolvi asa.E ceva ca au fost de acord sa-ti plateasca darile.Felicitari pt bebe sanatos.

Mai vin la voi cu o intrebare.A folosit careva Acerola extract sau suc? Am inteles ca este fructul cu cea mai mare cantitate de vitamina C.Am cumparat de la unii din romania si ei zic ca poti sa le dai copiilor sub 12 ani 2,5 ml de 2 ori pe zi.Acum mie nu mi se pare tot una sa-i dai unui copil de 2 ani 5 ml pe zi sau unui copil de 11 ani.Eram curioasa daca a mai auzit sau folosit vreuna dintre voi despre acest fruct si proprietatile lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Salutare!

Malinas multa sanatate lui David!

Anca, n-am mai apucat sa zic pe aici ca am postat o reteta, pt ca am plecat de acasa.am facut ieri cuiburi si i-am promis Amaliei ca voi posta reteta . e aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=145691&whichpage=5

Proaspetele noastre mamici ce mai fac? cum se descurca? hai faceti-va timp 2 minute si pentru noi

Manu, eu sunt norocoasa sa pot folosi coaja de lamaie linistita, are o prietena lamai in gradina , nestropit. da, am auzit si eu destul de des la emisiuni culinare ca nu e deloc indicat sa folosesti coaja de lamaie cumparata din magazin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Gynie, limba se reface rapid, z a avut-o muscata calumea, vroia sa i-o coase dar s-a refacut fara nimic. Refacere rapida limbutzei!

Of, Malinas, macar aveti un diagnostic, poate e doar asta, z a reactionat urat la otita, nu cred ca e, dar un orl-ist va linisteste. Sanatate puiutului! De Acerola acum aud prima data...

Cris, cum sunteti dupa otita, eu sunt cu stresul sa nu-i intre apa in urechi cand ii fac baie, si de stresata ce sunt, la ultima baie, a cazut in apa si si-a imbaiat chiar urechea cu pricina la maxim.

Loryd, cred ca n-o sa fie usor, dar voi stiti mai bine de ce si cum. Suntem aici pentru voi , venim zilnic (virtual) la cafea si la joaca sa treaca timpul mai repede. La Multi Ani soatzei, sa va traiasca, sa va implineasca!
Multumim de link, imi place si mie cum gateste Teo, buna idee cu incorporat nuci si-alte cele.

Manumanu, sa stii ca ai dreptate, citisem si eu undeva, candva, si-acu m-am apucat de ras lamaia. Mersi de sfat, n-o s-o mai fac.

Anes, bun-venit acasa , ce vis..., relaxeaza-te, o sa fie perfect! Aleinad, jos palaria.

Bebecris, important e ca e bebe bine, in rest le rezolvati voi pe toate, un bebe aduce cu el tot ce e nevoie, dar stii deja asta, uite la Dav, ochiosul mamii.

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Produse la Bazar
...............
La Taclale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Malinas, sanatate multa puiului!
Zilele trecute citeam ca macesele contin cea mai multa cantitate de vitamina C...am luat ceai, maine ii fac Sarei.De Acerola acum aud.
Dr bun ORL-ist este Diana Ionescu la Grigore Alecsandrescu si Gomoiu...este si la particulara, parca la Medsana, nu stiu exact.A tratat un prieten de-al Sarei de amigdalita pultacee acum vreo luna si in primavara l-a operat de polipi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Noi am cumparat de ceva vreme www.flust.no/husholdningsapparater/kjoekkenapparater/kakejern/obh-nordica-inox-dobbelt-vaffeljern/?cid=_kelkoo_cpc" target="_blank">aparat de facut vafle . Vad ca se numesc Scandinavian Vafflel si se servesc cu smantana si gem deasupra. Sau cu branza cu caramel care-i traditionala aici.
Am luat dubla ca e nevoie

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput