*Cozonacei iubiti de nov-dec (120)* - LMA
Raspunsuri - Pagina 8
malinas spune:
anca, am facut sumar de urina pt gradinita si nu a iesit nimic. In seara asta i-am facut si eu lui David paste cu nuca si i-au placut foarte mult.Am macinat nuca, am pus o lingurita de zahar, un pic de unt peste pastele / stelutele fierte si le-a mancat cu f mare placere.Repetam.
Ramo, multumesc de idee, dar as vrea un nume de medic daca stii sa-mi recomanzi.
Steliana, 
sunt pe mess, nu am nr de orange.
Mirtha spune:
Felicitari Andreiutza si Corina ! Sa fiti sanatosi si voi si bebeii ! 

Va doresc noroc cat stele sunt pe cer si multa , multa forta pentru amandoi fratiorii ! 

Nu m-am mai uitat in spate dar cred ca pina acum Olivia a si nascut ! Sa fie intr-un ceas bun si pentru voi Olivia , numai bine si sanatate va doresc ! 

Multumesc tare , tare mult tuturor mamicilor care ne-ati urat " La multi ani!" si tuturor acelora care nu ati mai apucat dar care stiu sigur ca v-ati gandit la noi ! 

Va intorc urarea si va doresc bucurii multe de la puiutii vostri , sanatate si noroc !

Eva este in plina eruptie dentara - mai multe masele simultan , febra , viroza , tuse eruptiva . 

Sper sa trecem cat mai curind peste aceasta perioada care i-a umbrit oarecum ziua de nastere. Oricum face fata destul de bine insa ca orice perioada incarcata prezinta dificultatile ei.
Sa aveti o noapte cat mai linistita !!! 
Ramo2007 spune:
Malinas, eu am fost cu Sara la dr.Miruna Georgescu si e f ok...e si ea mamica cam tot de vreo 2 ani.F bun mai e si dl dr Giosanu C-tin, el a consultat-o pe Sara la 7 zile dupa externarec(in vara cand a avut probl cu stomacelul) si mi-a placut.Amandoi sunt la Medlife Grivita.
fluturasha23 spune:
Eva! Sa fii sanatoasa si sa ai mult noroc!
Felicitari Corina! Sa va dea Dumnezeu numai bucurii alaturi de cei doi copii!
Mami fericita si implinita de
Iulia si 32+
ginye55 spune:
Neatza fetelor!
Cu intarziere ![]()
EVA
. Mirtha, sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa! 
Edi in dimineata asta si-a muscat limba.
Nu prea ma lasa sa ma uit sa vad cat de rau e, dar cred ca e muscata doar intr-o parte.
Aseara dupa ce l-a luat somnul a facut brusc temperatura. Ardea prin pilota. Acum vad ca e bine....nu-mi prea explic episodul asta. Cu eruptiile dentare a cam terminat-o. Are si al doilea rand de masele. 
Anca o sa incerc sa fac si eu pancakes. Suma delicios. 
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
bertha spune:

Eva
Mirtha, sa fie sanatoasa printesa si voi alaturi de ea!
Bravegirl, felicitari, sa-ti traiasa baiatul, sa fie sanatos si sa aiba parte numai de bucurii! Refacere rapida si numai bine! Mi-a placut transmisia din sala de nasteri
, un minunat bun venit spus de tati baiatului.
Lory, important e ca ati luat o decizie si puteti sa va organizati in urmatoarele luni. Iti va fi greu singura, dar sunt sigura ca vei gasi resurse ca sa gestionezi bine situatia.
Ginye, mama, ce dintosi sunteti!
Si eu fac destul de des clatite, reteta simpla, apa minerala, zahar vanilat, 2 oua, faina. Am o tigaie speciala pt clatite, cea mai ieftina pe care am gasit-o (25lei), dar sunt f multumita. Nu pun nici pic de ulei si nu se lipse, nu se ard. Ioana le mananca goale, dar acum s-a prins ca-s f bune cu gem.
Darius le mananca si cu Finetti, dar vreau sa inlocuiesc, am aflat o reteta de crema de cioco facuta in casa.
Ca tot am laudat-o ca e nu mai are crize "dentare" de f multe luni, aseara am descoperit o gingie umflata, asa ca am inteles de ce e f nervoasa de 2 zile.
anes spune:
Fetelor, miercuri m-am externat din spital si sunt mult mai bine.
Remus a avut doar intr-o jumatate de zi scaune diareice (chiar cu sange vreo doua) si m-am speriat sa nu fi capatat vreo salmonela. La sfatul pediatrei i-am data Ercefuril, Hidrasec si Smecta si copchilu`n-a mai facut kk 2 zile
Si bineinteles, regim cu orez si morcov. Deci nu a fost vorba de nici o salmenella, doar o indigestie puternica zic eu!
aleinad, esti o scumpa! Scuze ca nu ti-am spus mai devreme. Am ridicat coletul cu cadoul pt. Remus in ziua in care m-am ezternat. Remus este foarte incantat de masinuta smechera! Carticica cu carioca inca nu i le-am dat, ca sa mai salvez canapeaua de piele!
Si inca ceva... de vreo luna este innebunit dupa carticica cu animale desenate si figurinele animale , cadou de Craciun de la tine, cand am organizat acea activitate pe forum! Zi de zi, de cateva ori pe zi, se duce si isi ia carticica cu figurinele animale. Le cunoaste pe toate, eu i le numesc, iar el mi le arata.
Foarte frumos gestul tau de a continua activitatea noastra, asa din proprie initiativa! 
N-am ce sa mai zic fetelor, jos palaria pt. Daniela!
miki si eu ma temeam ca vor fugi educatoarele dupa Remus prin sala de mese! Dar nu, a stat cuminte la masuta. In primele 2 saptamani a mancat mai putin, apoi din ce in ce mai bine. Si cu somnul, la fel! Din ce in ce mai bine! Felicitari lui Andrei ca "s-a dat pe brazda"!
poze
Mami de
Remus , o minune!(10.10.2008)
28+
anes spune:
Bine ati venit pe lume Medeea si Patrik!!
Mie mi se pare ca mai am o vesnicie pana nasc! Colul este scurtut. Copilul s-a intors iarasi cu capul in jos (a treia oara). Azi noapte am visat ca are circulara dubla de cordon si boceam de mama focului ca trebuia sa fac cezariana si eu vroiam natural!
M-am trezit in hohote de plans!
poze
Mami de
Remus , o minune!(10.10.2008)
29+
loryd spune:
Bertha
. Urmeaza o perioada mai gri pentru noi dar cel mai important e sa fim sanatosi ca restul le asezam noi. Sotzul n-a mai plecat cam de 1 an si va fi greu pana ma invat iar fara el. Noroc ca voi avea tot timpul ocupat cu Lory si nu mi se va parea asa lung voiajul (4 luni)
.
Si ca sa ies din starea asta plangacioasa dau de baut
ce vreti voi si de mancat la fel. E ziua sotzului astazi. A plecat chiar de ziua lui, asa ca "cadou"
. Felicitarile ,masa si dansul au avut loc sambata.
Anca si noi suntem fani pancakes - punem in compozitie si coaja de portocala rasa si suc de portocale
Yammy
http://gospodini.blogspot.com/2010/02/clatite-americane-reteta-de-baza.html - reteta de clatite
Anes - ce bine ca a trecut si ca Remus e bine. Multa sanatate 
O zi minunata sa aveti.
O zi minunata sa aveti
Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)