*Cozonacei iubiti de nov-dec (120)* - LMA

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Ahaa, acolo-i secretul frumusetii lui Zibe, apa plata cu lamaie. al meu de cand s-a racit bea mai putina apa decat bea asta vara(logic..), cred ca vara era ideal s-o obisnuiesti cu apa, de nevoie ar fi baut sigur. al meu e incantat ca a venit sezonul sucului de portocale, celelalte nu-l incanta prea tare, bea putin si gata, ee sucul de portocale il savureaza, fie el si foarte acru. intram in sezonul rece cu sloganul : nici o dimineata fara portocale. inainte sa-si bea laptele pe la 7 dimi e la cosul cu fructe: potoooooooooo, potooooooooo(dar stie ca portocalele inca dorm...asa ca mai asteptam)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Ocean, ma facui sa rad, , cate povesti mai inventez si eu, daca m-as auzi as rade de mine. Azi la amiaza a mers la somn doar dupa ce `titza` din Lazy Town a cantat `we will be friends` si s-a culcat si ea. Asa ca am decis ca daca si ea s-a culcat, mergem si noi... Mancarea a mancat-o cu concurs, cine impunge boabele de mazare, care dupa ce-au fost impunse au refuzat a fi mancate, doar acolo, cateva, de gust...

Of, Malinas, atatea zile de febra, o fi vreo infectie netratata? Oare un sumar de urina n-ar fi bun de facut? Bine, o infectie urinara ar da febra mai mare, dar stiu si eu, ieri am auzit o poveste despre raceala cu putina febra tratata cu sumetrolim, febra continua, ca la un sumar de urina sa iasa infectie urinara. Ce poate fi oare? Te cred ca esti nelinistita.

Babyzapiiiii, ne e dor de Raphaeeeel, haide cu ceva pozici.

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Produse la Bazar
...............
La Taclale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi, sa creasca mari si sanatosi!

Anca, nici Sara nu prea bea apa (seamana cu mine,mor de sete si nu beau apa, doar sucuri...fff rar apa ).Sara bea asa 2 zile ceai de galbenele cu salcam, sau galbenele cu merisor, 1 zi Tedi, 1 zi apa cu lamaie sau capsuni de la Tedi si iar ceai.Sucuri daca-i fac eu nu bea, portocala simpla nu-i place si i-o mai lungeam cu apa...bea putin si gata si se irita si la fundulet.Ieri am luat ceai de macese si alte fructe...ii fac maine sa vedem daca-i place.Ceaiurile le indulcesc cu miere, i-am pus chiar si miere cu propolis si le-a baut.Mai nou papam usturoi crud in fiecare zi, cateva feliute...le mesteca in maselute pana-i dau lacrimile dar papa in continuare.
Dimineata la 6 s-a trezit si striga MAMIII KK....m-am conformat, am pus-o pe olita, a facut kk si ne-am culcat la loc pana la 9.45.Acum doarme de la 13.30.Cred ca-i mai apare ceva in gurita ca a fost tare irascibila azi.La plimbare a vrut numai in brate, in casa sa dansam in brate...nu s-a jucat cu jucariile, a vrut numai in brate si pe mine ma doare burta ca dimineata au venit rusii.
Hera, tu urmezi, dar stai cuminte ca mai ai!
Malinas, incearca la Medlife pt. pediatru!sanatate multa puiului!

Mergi la inceput

Ramo, eu cu Tedi (ca si cu alte sucuri) m-am socat cat zahar au. Peste 20g in timp ce cozonaceii nostri ar avea voie vreo 6g maxim pe zi, dincolo de asta nu stiu ce dereglari, carente si alte cele apar, sa nu mai zic de agitatie. Acuma nu va imaginati ca nu-i dau deloc Tedi sau alte dulciuri (cine-a inventat oare `bobo`-acadelele, ca ma intorc la el in timp), dar cat pot de mult le evit sau le fac in casa.

A propos de facut in casa, Ocean tace si face, tocmai a pus o reteta dementiala de cuib de viespe, si nu zice nimic-nimic...

Manumanu, parca intrebai de idei de mic dejun/cina, si la noi fac ce fac si tot la `ut, pate` ajungem. As vrea sa-i fac paste cu nuca/pesmet, voi cum le faceti?
Dimineata mai fac pancakes, o data, de doua ori pe saptamana, si le mananca cu miere.

============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
Produse la Bazar
...............
La Taclale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Printesa01 spune:

Malinas, da-mi un tel si te rezolv sa iti vina pediatru la usa(pt maine dimineata sau maine seara)
ideea e sa insisti la mine pe orange, pt ca nu stiu unde este cel de pe care te-am sunat.si nici nu am toata mintea acasa, asa ca nici o sansa sa il gasesc curand

vezi ca sunt si pe mess, in principiu

Brie si gynie, pot garanta si ele ca am pediatru bun

.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

ANCA, tu cum faci clatitele? As vrea sa le fac si eu clatite mai mult pufoase si mai putin "grase" dar nu stiu cum... exista o tigaie/dispozitiv speciale?

Pastele cu pesmet le-a facut mama, cam asa: fiert pastele (gnocchi d..ex.) mai moi, pus peste ele unt si putin zahar sau miere, pesmetul l-a rumenit putin in unt si l-a amestecat cu pastele. Cam la fel si cu nuca, doar ca nuca se pune ca atare, macinata.

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Ramo, eu cu Tedi (ca si cu alte sucuri) m-am socat cat zahar au. Peste 20g in timp ce cozonaceii nostri ar avea voie vreo 6g maxim pe zi, dincolo de asta nu stiu ce dereglari, carente si alte cele apar, sa nu mai zic de agitatie. Acuma nu va imaginati ca nu-i dau deloc Tedi sau alte dulciuri (cine-a inventat oare `bobo`-acadelele, ca ma intorc la el in timp), dar cat pot de mult le evit sau le fac in casa.

A propos de facut in casa, Ocean tace si face, tocmai a pus o reteta dementiala de cuib de viespe, si nu zice nimic-nimic...

Manumanu, parca intrebai de idei de mic dejun/cina, si la noi fac ce fac si tot la `ut, pate` ajungem. As vrea sa-i fac paste cu nuca/pesmet, voi cum le faceti?
Dimineata mai fac pancakes, o data, de doua ori pe saptamana, si le mananca cu miere.

============
Produse la Bazar
...............
La Taclale

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Printesa01

Malinas, da-mi un tel si te rezolv sa iti vina pediatru la usa(pt maine dimineata sau maine seara)
ideea e sa insisti la mine pe orange, pt ca nu stiu unde este cel de pe care te-am sunat.si nici nu am toata mintea acasa, asa ca nici o sansa sa il gasesc curand

vezi ca sunt si pe mess, in principiu

Brie si gynie, pot garanta si ele ca am pediatru bun

.

Dap...dna dr mi l-a pus pe Edi pe picioare dupa ce "doctorii" din Tgv mi-au zis ca am copilul perfect sanatos dupa 3 reprize de temp 40 intr-o singura zi. Asa ca toata increderea Malinas.

Steliana

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

La multi ani Eva!!!!

Felicitari Andreyutza! Bun venit, Medeea!

Felicitari Corina! Bun venit, Patrick!

Refacere rapida mamicilor si bebelusi sanatosi si mancaciosi!

de David (5 nov. 2008) si Eric (8 oct. 2010)
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Manumanu, multzam! Pancakes-urile sau clatitutzele cum le-am rebotezat, le fac dupa reteta proprie si rapida, dupa ce tot am ametit frecand galbenusuri cu zahar, albusuri batute spuma si incorporate mai tarziu...
Deci, oua, pun cam 2-3, le bat bine cu telul, adaug toate cele mai lichide, lapte, ulei (nu mai pun ulei deloc in tigaie), apoi solidele, zahar brun (putintel), sare, faina, praf de copt, coaja rasa de lamaie. Toate astea cam cat are stare z in scaunul de masa, daca se fataie ii torn si ei in ceva si-i dau un tel in mana, c-apoi incepand cu prima clatita gata, am captat-o.
Compozitia doar cat sa curga, in tigaia mea normala se cam ardeau, secretul e tigaie cu fund mai gros asa ca juma de bani de fond de ten i-am dat pe tigaie de clatite , si-ncap cam 4 odata, lasat sa se scurga din polonic compozitie cat sa se lateasca un pic, cand fac clabuci deja le intorci. Ale mele ies pufoase si yummmie, poate mai zic fetele secrete.
Aaaa, am vazut pe-un site da` n-am incercat, fructe mici de padure indesate in ele inainte sa le intorci (afine). Poate mai merg si alte fructe, asa, la mascaj, pentru nemancaciosi de fructe.

============
Produse la Bazar
...............
La Taclale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

FELICITARI CORINA!!! BINE AI VENIT PATRICK!!! (fff frumos numele). Sa va traiasca micul print, sa fie sanatos, mancacios si necolicios .

Am intrat la odisee si am citit povestea nasterii in direct. Foarte tare. Sunteti o familie foarte frumoasa.

Eva de Mirtha. Sa cresti mare, sa fii sanatoasa si sa aduci numai bucurii si impliniri parintilor.

Va spuneam acum cateva zile ca va tin la curent cu evenimentele. Pai treaba e urmatoarea: sotzul pleaca maine in voiaj si am decis sa intru in somaj in noiembrie si sa incep serviciul in aprilie. Urmeaza o perioada mai grea pentru noi dar sunt constienta ca asa ne va fi mai bine in viitor.

Fug ca mai am de pregatit bagajul.

O seara linistita va dorim.

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)

Mergi la inceput