*Cozonacei iubiti de nov-dec (120)* - LMA
Raspunsuri - Pagina 10

aleinad.g spune:
aleinad.g spune:
 Corina, andreyutza, sa va traiasca puisorii, sa fie sanatosi si cuminti, iar voi sa va bucurati din plin de ei! 
La multi ani, cozonaceilor care au implinit de curand 2 anisori! 
De ceva timp ma tot tin sa intreb ce mai stiti de stewie, n-am mai citit de mult despre ea.
manu, ai comandat apreskiurile, cum sunt, ce marimi ai luat? 
malinas, nu am mai auzit de acerola, am citit acum ceva pe net, pare interesant, poate ar fi bine sa ei tu o perioada sa vezi ce si cum. 
Anca, facem schimb? Eu ii dau apa Sarei, tu sucuri si ceai Teodorei. Pana la urma ce conteaza ce bea, important e sa se hidrateze. iar acum pe frig parca mai bine merge un ceai caldut. Multumesc, 
Bertha, imi pare rau ca ati patit-o asa de rau. Dar nu exista nici o posibilitate/tratament naturist sau clasic sa se diminueze efectele? 
Anes, multumesc pentru cuvinte, chiar nu ma asteptam la o declaratie publica.  Ma bucur ca Remus a scapat usor, iar tu esti bine si esti acasa.
 Ma bucur ca Remus a scapat usor, iar tu esti bine si esti acasa. 
Lory, La multi ani, sotului si multa putere tie sa rezisti cu bine pana la primavara. 
Amalia, cum mai e Luca?

malinas spune:
malinas spune:
 Ramo, multumesc de informatie cu privire la ORL-ist.
A venit si al doilea medic sa-l vada pe David.Acelasi diagnostic, tratament putin diferit.I-am aratat si acerola si zice ca pot sa-i dau 5 ml pe zi. Va zic dupa ce testam.Partea buna este ca e naturala, e extract din plante si ma gandesc ca e mai bine tolerata de organism.Am gasit, pe internet, suc presat la rece. Partea proasta este ca iar trebuie sa stam in casa zile fara numar. Partea buna este ca vine maine mama sotului sa stea cu el.Va veni si bona cateva ore zilnic, 2-3, dar nu am inca incredere sa o las sa stea cu el toata ziua, mai ales ca david e bolnav si cu tratament.Mai am zi si incep munca.Doamne ce repede mai trece timpul.
Fetelor (nu nominalizez ca nu vreau sa uit/sar pe nimeni) multumesc mult pt sfaturi si pt ca mi-ati suportat lamentarile in ultimele zile 
 .
.

anca_27 spune:
anca_27 spune:
 Oti, numa` la cheltuiala ma pui. Dupa ce ma trimiti cu z la solar ca sa treaca petele  , vii cu aparatul de vafe. Eu zau ca vreau fondul meu de ten iubit de la Clinique. Sa dau acu si cealalta jumate de bani ramasa pe aparat de facut vafe?
, vii cu aparatul de vafe. Eu zau ca vreau fondul meu de ten iubit de la Clinique. Sa dau acu si cealalta jumate de bani ramasa pe aparat de facut vafe?  Of, ce dilema!
 Of, ce dilema!
Aleinad, deal! Vin cu sirop de coacaz negru, catina, conuri de brad. Ce marca de apa plata dai la schimb?
Eu uitai sa ma laud cu o nepotica proaspata din 5 oct. A nascut sora mea vitrega din Canada, o galushka de 3200, draga de ea e plecata de putin timp acolo, sarcina s-a tot prelungit, apoi n-a venit laptele, na, probleme. Silvia, mama ei, sotia tatalui meu (pe care deja o cunoasteti cred din povesti ), spune tuturor `Acum sunt bunica de-adevaratelea` (adica stie lumea si de z dar acu chiar ea e bunica-bunica).
), spune tuturor `Acum sunt bunica de-adevaratelea` (adica stie lumea si de z dar acu chiar ea e bunica-bunica).
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici 
..........................................
Produse la Bazar
...............
La Taclale

babyzapi spune:
babyzapi spune:
 Ginye vroiam ca Rpahael sa inceapa gradi, dar o sa asteptam pana in primavara. Iubi are de 2 luni un job pe care care il practica acasa, seara cateva ore la calculator, deci se poate ocupa el de pitic. Oricum si cu mine acasa, iubi e foarte implicat in tot ce tine de pici.
Malinas multa sanatate lui David si sa veniti cu vesti bune de la orl-ist. De medicamentul respectiv, i-am si uitat numele, nu am auzit pana acum, dar noi nu am avut de-a face cu raceli pana acum (2 mititele de 2 zile)
Anca are pb Zibe cu urechiusa?
Bebecris bine ca s-a rezolvat sa poti sa stai acasa. Mai greu sa ai si multa grija de tine si fara efort cand nu ai niciun ajutor cu David. Sa mearga bine sarcina pana la termen.
EDIT : MAlinas sper sa aveti rezultate rapide cu tratamentul si sa se insanatoseasca cat mai repede prichindelul.
Anca sa-ti traiasca nepotica si multa sanatate...cat despre vorbele bunicii....nu le pune la suflet 

Otiliav spune:
Otiliav spune:
 Chiar ma gandeam ca va fac niscaiva pofte cu primul link. Eu sunt treaza ca tocmai face sotul o tura. El a fost pofticiosul cel mai mare.
Anca, sa-ti traiasca nepoata. Voi sunteti surori de tata?
Edit: da ce vrei s-o mariti pe Sara pana la vara de te deranjeaza petele  ?
?
Daniela, la odisee Stewie nu a mai scris asa ca nici eu nu stiu nimic.
Chiar asa ce mai fac proaspetele mamici? cum se descurca fratiorii mai mari? se trezesc noaptea odata cu bebeii?
Malinas, bine ca acum te-ai relaxat de vreme ce ai primit doua diagnostice identice. Chiar ma gandeam la tine ca incepi munca si el e bolnav. Fix asa am patit si eu cu Elisa anul trecut si mi-a fost jena sa raman acasa cu ea in prima zi de munca. De abia in a doua zi cand am vazut ca se ingroasa gluma am stat acasa.
Si cu ocazia asta imi dau seama ce norocoasa am fost pana acum cu fetele. Elisa n-a mai facut nimic din septembrie anul trecut si nici Ana. Niciuna n-a facut otita sau sa aibe amigdale umflate, laringita. Bine ca nu seamana cu mine ca stau foarte prost, de cand ma stiu umblu pe la ORL-isti.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

criss703 spune:
criss703 spune:
 Anca imediat dupa otita am fost ceva mai atenta sa nu intre apa in urechiusa (la dus) si sa incerc sa o sterg bine cu prosopul dar numai cateva zile ...apoi nu am mai tinut cont , eu cred ca a facut-o de la scufundarile in apa la mare si faptul ca nici nu ne-am chinuit sa-i uscam bine urechile /parutul  .In schimb ne inebuneste cu bubele/blandele ii ies in prostie ...acum am zis ca nu-i mai dam ciocolata/cacao sa vedem daca are efect (i-am mai dat cate 1 patratel de cioco sau ursulet barnei cu cioco)
.In schimb ne inebuneste cu bubele/blandele ii ies in prostie ...acum am zis ca nu-i mai dam ciocolata/cacao sa vedem daca are efect (i-am mai dat cate 1 patratel de cioco sau ursulet barnei cu cioco)

fluturasha23 spune:
fluturasha23 spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui malinas David are faringo-amigdalita.Nu ne-a dat antibiotic deocamdata, mai asteptam cateva zile.Doar nurofen, zirtec, vitamina c si stat in casa minim 5 zile.Plus recomandarea de a vedea un orl-ist. Fluturasha, parca tu ai fost la un orl-ist bun cu Iulia.Poti sa-mi spui unde ati fost si daca iti mai amintesti numele medicului.Parca era la medlife unirea, dar ...nu sunt sigura.Multumesc _ David (10 noiembrie 2008) de Alina. Poze cu comoara mea Povestea povestilor | 
Da, am fost de 2 ori. Mie mi-a placut ca ne-a dat produse din plante si picaturi de nas pe baza de argila, nu a sarit cu tot felul de chimicale. Este o doamna mai in varsta, am inteles ca a lucrat sau inca mai lucreaza la Budimex. Se numeste Tanase Elena si are program numai vinerea la unirea, in rest nu stiu unde poti sa o gasesti. Multa sanatate.
http://www.medlife.ro/centre-medlife/hyperclinica-medlife-unirii/medici-medlife/30/T/#main
Mami fericita si implinita de
 Iulia si 32+
 Iulia si 32+

ginye55 spune:
ginye55 spune:
 Malinas multa sanatate piticului! 
Limba lui Edi e ok...are un mic semn, dar totul e la locul lui. 
Anca 
Flori, mami de  Eduard Stefan  (12.10.2008)
Eduard Stefan  (12.10.2008)

manumanu spune:
manumanu spune:
 ANCA, mami, de unde iti iei tu fondul ala de ten ? Ai incercat pe strawberrynet, poate e mai ieftin si iei si aparatul de vafe! Eu de acolo imi luam multe clinique-ri la preturi foarte bune si transport gratuit.
 Eu de acolo imi luam multe clinique-ri la preturi foarte bune si transport gratuit.
MALINAS, multa sanatate lui David si bafta in prima zi de munca!
DANIELA, nu am comandat, ca nu m-am hazardat cu numerele... Am cumparat o pereche de la magazinul RENO, marca willowtex, foarte faine, nr. 22-23 reduse la 80 ron. Urma sa le probez si daca nu erau bune le returnam. Problema e ca numai o pereche mai aveau marimea asta... va trebui sa mai caut unele; de bune sunt bune insa numai cu soseta groasa inauntru.
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

manumanu spune:
manumanu spune:
 ANCA, acuma vad, felicitari pentru nepotica!!!
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008