*Cozonacei iubiti de nov-dec (120)* - LMA

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

eu i-am facut lui david si papa cu pofta, BULZ...dar mamaliga o fac cu apa, lapte si unt, ou ochi la teflon, cascavla/branza si pe pun la cuptor
....delicios

eu vreau sa-i dau pt imunitate IMUNOGRIP JR...

Cristina - mami de DAVID - ANDREI si 22+cu

DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii

in curand implinesc 2 anii si http://lbdf.lilypie.com/4e7Zp3.png

Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story [/red]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Iza, a avut o otita, de asta sunt mai atenta. A, nu, vorbele bunicii nu le pun la suflet, mi-e draga si o alin pe cat pot ca nu e langa fiica si nepotica ei, decat prin Skype.

Oti, nu suntem surori de sange deloc. E fata Silviei, dinainte de mariajul cu tatal meu, insa suntem deodata, am copilarit oarecum impreuna.
Da, o marit, dac-o ia Rapha, asa vreo saptamana pe an pt inceput.
Cum au iesit vafele?

Da, Cris, mama lui de Barney, si z il ocheste din prima in magazin. Insa telul ei suprem e `bobo`. Il ia in mana, o intreb daca vrea Barney sau bobo, si-l pune jos. La fel face cu Dots. Cand aude ca papam doar Dots, il duce cuminte inapoi, ca la casa sa stea ca vitelul cu gatul intins dupa bobo. Cred ca n-o mai duc la magazin. Cel putin asta de cartier, ca-n Real, Auchan scapam ieftin, uita de ele...
Eu nu-i usuc niciodata parul ca nu-i place, o fi si asta ceva ce `invita` otita?

Manumanu, mersi de pont, am vazut ca pe net e mai ieftin, din mall din douglas l-am luat cu 160, pe net e la vreo 120, poate-l gasesc si mai ieftin. Na, poate parea ciudat sau snobism, dar asta il simt ca o manusa, restul sunt ca mastile, orice marci ar fi..., si daca am o pasarica, o am cu fondurile de ten, parfum ma dau cu orice. Multumim de urari, sa ne traiasca nepotica, Karina-Maria o cheama.
Ce mai fac vorbaretii?

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Produse la Bazar
...............
La Taclale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

anca, sa-ti traiasca nepotica.Sa fie sanatoasa.Si eu sunt fond de ten clinique.Alte smacuri sunt mai putin importante, dar fondul de ten tre' sa vina bine, sa nu se vada.

babyzapi,ginye, manumanu, multumesc.

printeso, multi pupici pt suport si ajutor.

Otiliav, e mai bine ca stiu ce are, dar vad ca nu raspunde la tratament.Sunt cu antitermice la 4 ore, panadol si nurofen alternativ, si nu a coborat sub 38, iar azi pe la 9 avea chiar 38.6 si a coborat f usor pana la 38.1.Partea buna este ca David este vesel si activ, nu pare afectat.Acum insa face si scaune moi, deci iar avem vreun virus.Asa ca suntem si cu regim.Suspectez ca ii ies maselele de sus, desi m-am uitat si nu se vede nimic, dar isi tot baga manuta in gura si de dimineata imi zicea "Mami, buba, buba" si imi arata cu manutele obrajii in dreptul maselelor de sus. Am bagat mana, dar nu am simtit nimic. Din pacate maine trebuie sa ma duc la munca, nu am cum sa aman, din fericire in seara asta vine mama sotului si voi fi ceva mai relaxata.Am sa-i las scris ce medicamente sa ii dea, ce poate si ce nu poate sa manance si sper sa fie bine.Dupa-amiaza va veni si bona sa stea cu el 1-2 ore, ca sa se obisnuiasca cu ea si sa nu o uite. Sa stii ca esti norocoasa daca de un an nu ai avut probleme de sanatate cu fetele.SA dea DD sa nici nu aveti probleme prea curand.

Fluturasha, multumesc mult.Ne-am programat pt vineri.Abia astept sa vad ce zice.Unjul din medicii de ieri a zis ca-l suspecteaza de polipi, si asta ar explica virozele repetate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

ANCULE, care e fondul-minune? Scuze de off-topic, da' si eu am o pasarica cu fondul de ten. Acum sunt foarte multumita de Max Factor, dar o idee in plus nu strica niciodata. Iaca aci un link: http://oth.strawberrynet.com/makeup/clinique/#4680. E si al tau pe-acolo? (daca te hotarasti sa comanzi, scrie-mi un mail sau PM sa-ti dau un pont inainte).

BEBECRIS, ! M-am gandit si eu la Imunogrip jr, cu atat mai mult cu cat noi de ani de zile luam Imunogrip si chiar functioneaza, vaccin "adedvarat" nu am facut niciodata.

IZA, da' niste poze cu Raphaelu'?

Vorbaretii mei... deja au ajuns la niste chestii... "'ata-ma-n pate!", "du-te acas' bunica", "cu tati beau, nu tu mami!" (Radu), "du-te a pimbae, Dadu,a bagadin!" (Anastasia cand e suparata), "mami, te dice Benonica?" (Veronica din film), "ai ta citim pobetea cu capa" (capra cu trei iezi). Eu: "da? ce face capra?" Anastasia: "adute mancae a ieduti" Radu: "tei edi cucueti...". Am inceput sa-i invat "Inger, ingerasul meu"... si rad sa mor... cand ajung la partea cu "totdeauna fii cu"... ei: "mine", eu: "si ma-nvata sa fac..." Anastasia: "mancae!!!!" (si rade in hohote)!! Mi se pare corect!

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Citat:

Am inceput sa-i invat "Inger, ingerasul meu"... si rad sa mor... cand ajung la partea cu "totdeauna fii cu"... ei: "mine", eu: "si ma-nvata sa fac..." Anastasia: "mancae!!!!" (si rade in hohote)!! Mi se pare corect!

super tare!! felicitari ca sunt asa vorbareti si Anastasia deja incepe cu perlutzele

poze o sa pun curand

Mergi la inceput

Macar am aflat de ce face mofturi la masa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

si voi cum kuati imunogrip? cat timp?

Cristina - mami de DAVID - ANDREI si 22+cu

DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii

in curand implinesc 2 anii si http://lbdf.lilypie.com/4e7Zp3.png

Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story [/red]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui manumanu

ANCULE, care e fondul-minune? Scuze de off-topic, da' si eu am o pasarica cu fondul de ten. Acum sunt foarte multumita de Max Factor, dar o idee in plus nu strica niciodata. Iaca aci un link: http://oth.strawberrynet.com/makeup/clinique/#4680. E si al tau pe-acolo? (daca te hotarasti sa comanzi, scrie-mi un mail sau PM sa-ti dau un pont inainte).

Atata timp cat dam ponturi nu e off-topic, e pentru binele tuturor. E deschis subiect cu fonduri de ten, dar aici suntem mai de-a casei.
http://oth.strawberrynet.com/makeup/clinique/superbalanced-makeup---no--27-alabaster/24651/#DETAIL asta e, dar nu cred nuanta, ce planta sunt c-am aruncat sticla si n-am notat nuanta, da` dau eu o tura de mall sa-l testez.
Haoleu ce pret bun!
Maxfactor foloseam si eu dar au schimbat ambalajul celui ce-l foloseam si parca se duse si calitatea, sau tenul meu, ca si mine, e mai sensibilos. Continuam totusi pe PM.

Doamne, ce totali sunt cu ingerasul.

Malinas, , nu te poti lamenta tu cati umeri avem noi si vorbe bune de spus. Ce frustrant trebuie sa fie sa vezi ca febra continua si nu raspunde la tratament. Sanatate multa!

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Produse la Bazar
...............
La Taclale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Manumanu, haiosi tare puiutii tai!
Abia astept sa lege si Sara cuvintele...acum le poceste...acum vreo luna a muscat-o un tantar de manuta , exact cand a dat frigul, chiar ziceam ca n-a avut probleme vara si are acum pe frig...isi aduce aminte ca a avut buba si zice tatacii=tantarii, o ascultam pe Cleo Stratan si zice Coii Coii, daca se uita pe geam si ploua zice poaie poaie, pe strada daca vede flori zice foi foi.
Pt. imunizare ii dau Sarei Bronhovaxon, a facut si in primavara o tura si acum mai avem 10 zile in noiembrie.Vaccinul pt. gripa nu i-l fac.
S-a amanat punerea centralei pt. sapamana viitoare, deci mai am o saptamana net.
Caut rochita pt ziua Sarei si deja ma dor ochii...printre picaturi ma uit si pt.mine

Mergi la inceput

ANCA, am facut clatitele!!! Au iesit super, dar bineinteles ca pisoii au facut mofturi... pana la urma au mancat, dar... pe cele mai multe le-am mancat noi... au fost delicioase, daaar... nu le mai fac seara, ca se pun!

Mergi la inceput