*Cozonacei iubiti de nov-dec (120)* - LMA
Raspunsuri - Pagina 12
Olivia26 spune:
Salutare, gagici.
Noi suntem foarte bine, e uimitor ce usor pare totul cand stii deja la ce sa te astepti
. Deocamdata noaptea eu dorm cu Dav iar tati cu Eric in alta camera ca sa nu se trezeasca unul pe altul iar eu fac naveta intre camere cand se trezeste bebicul dar zau ca nu ma simt f obosita, parca la Dav eram mult mai obosita la inceput, ba mai reusesc sa si gatesc zilnic, suntem si cu curatenia la zi, ei aici nu e chiar meritul meu
. Noptile oricum ne asteptam sa fie albe asa ca daca prindem cateva ore de somn suntem super happy
Dav e minunat cu fratiorul, il pupa, il mangaie, ii e drag tare, nu e gelos dar nici nu i-am dat ocazia, are tot timpul atentie de la noi ori de la tati ori de la mine, am zilnic pregatit de rezerva in frigider un bibe cu lapte muls in caz ca dav are nevoie de mine cand tb sa-l hranesc pe bebe sa nu tb vreodata sa-l refuz, mai ales pt noapte in caz ca se trezesc in acelasi timp.
In rest e tare frumos mai ales ca e si tati acasa, iesim la plimbare toti 4, desi pregatirile pt plimbare dureaza 2 ore
, vremea e minunata e cald dar soarele nu arde, azi la 16.30 erau 32 grade
, ne jucam, e asa o atmosfera asa calda cu casa plina
, mi-e tare drag, ii multumesc lui D-zeu si nu incetez sa ma minunez cand ma gandesc ca minunile astea sunt ale mele.
Anes, ma intrebai cum de a stat Dav, pai a stat cuminte numai cat i-am pus desene pe laptop ca altfel...deja invatasera si dr si asistentele sa numere in romana de la Mickey Mouse![]()
Gata pauza, tb sa fug, pupici multi.

Sanatate multa cozonaceilor bolnaviori.
de David (5 nov. 2008) si Eric (8 oct. 2010) Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
manumanu spune:
Pana anul trecut am luat varianta Imunogrip picaturi, o cura asa cum scrie in prospect (4 zile, de 3 ori pe zi cate 2 ml, 4 zile pauza, apoi iar 4 zile). Anul asta am vazut ca au aparut capsule si... ne-am cam fraierit, ca sunt mai scumpe si trebuie facuta o cura de 30 de zile...plus ca nu stiu cum se face, dar mereu uit daca am luat/sa iau, asa ca nu prea merge... sa vad ce zice dr si prin decembrie o sa mai fac o cura cu picaturi... cand le fac si la copii.
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebecris si voi cum kuati imunogrip? cat timp? Cristina - mami de DAVID - ANDREI si 22+cu![]() DAVID, ochiosul mamii Povestea nasterii in curand implinesc 2 anii si http://lbdf.lilypie.com/4e7Zp3.png Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story [/red] |
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
cherieactiv spune:
gagici care ma asteapta si pe mine la o barfa mai incolo?ca azi nu mai am chef sa fac nimic mai incolo, dupa ce adoarme...acu am avut o ora libera frate ptui da am facut cat putui, restul maine,in ritmul asta n-as mai intra niciodata pe net,si chiar am chef de vorba si sa citesc ca-s in urma rau..
stay tunned!
Otiliav spune:
Olivia esti totala cu biberonul pentru Eric. Nu m-as fi gandit desi am avut multe zile sotul acasa. Dar cand nu-i sotul e munca tripla sa sterilizezi sa te mulgi si tot tu sa-l dai.
Eu sunt iar fara sot, 4 zile doar, asa ca ne rasfatam, pop-corn si bere ![]()
Cherie, pai noi avem probleme serioase aici si tu vrei o barfa. Stai pe fir ca noaptea asta imi fac de cap pe net. Daca pot ![]()
Eu nu imunizez fetele. De abia ma tin sa le dau Vigantol sau ulei de peste dimineata.
Ganguriciul meu rade mai mereu dar cum ma vede cu aparatul cum se opreste smechera.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
anca_27 spune:
Cherie, vin si eu imediat, intr-o ora, asa. Merg sa ma documentez.
Despre ce vrei sa barfim?![]()
Oti, poate-o prinzi pe gangurici la o poza, n-am vazut-o demult. Mi-ai adus aminte de uleiul de peste care sta frumos in frigider...
Oliv, ce frumos povestesti tu acolo... de vis.
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Produse la Bazar
...............
La Taclale
brie spune:
fetelor nu scriu mult decat strictul necesar
nu am mai intrat de aprox o luna cred. acum 2 sapt am avut un accident stupid in casa, am intrat cu ochiul intr-o tija de fier, in urma caruia mi-am perforat corneaa in jurul irisului. a fost si este cumplit pt ca din pacate vederea mi-a fost afectata partial la ochiul drept in proportie de 40%. mai am de asteptat aprox 2sapt pana la "vindecare" completa ca sa mi se dea clar verdictul. sambata seara plecam spre Atena sa ma vada un medic si de acolo. sper din suflet sa nu se ajunga pana la a fi nevoie de un transplant de cornee.
fetele sunt ok, cea mare e racita ca de obicei in perioada iernii, dar cea mica e bine, n-a racit deloc din primavara trecuta.
am intrat la Facultatea de Farmacie, a doua specializare,...incepusem demersurile sa ne cumparam o locuinta dar acum stam pe loc cu toate ....
felicit proaspetele mamicute, sa fiti sanatoase mamici si pruncii vostri la fel!
la multi ani cozonaceilor care implinesc 2 ani!
anca_27 spune:
O, Doamne, Brie!
Ne gandim la tine, o sa vii cu vesti bune!
Cherie, hat unde esti?
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
Produse la Bazar
...............
La Taclale
oceanborn spune:
Pfu, ce liniste e in casa..
Olivia
cu cat drag scrii tu ce se petrece la voi. frumos! ma bucur ca va descurcati si ca reusiti sa mai prindeti si cate o tura buna de somn. pup frumusetile mici
! mai vrem poze cu Eric!!
Brie, ce nasol! iti tin pumnii sa primesti vesti bune la Atena! si felicitari pt faculta!
Otilia, singura cu toate trei si nici nu te plangi, de fapt, cand te-ai plans tu
. vrem poze cu Iulia , zambareata sau ne, oricum!!!
Cine a vazut soarele sa-i arate obrazul din partea mea
... suntem izolati in casa asa vanturi bat si ploaie, si frig, of of
Eu nu-i dau nimic(doar fluor, aia nu se pune in discutiile astea), oare sa-l sun pe pediatru sa-l intreb de vitamina d? acum c-a venit vremea urata si aici..
cherie, ia zi, scoate barfa! si lasa oglinda aia din baie ![]()
anca_27 spune:
La Multi Ani, David Andrei de Bebecris!
============
Produse la Bazar
...............
La Taclale
anca_27 spune:
Cherie! Te-astept sa vii... zici ca sunt noptile alea de gravide cand n-aveam somn si se rupea cuiva apa...
Iote, scot si-o agitata
, asa, de plictis... mai stau vreo 10 minute si ma autoparchez ca la 7 `suna silena`, vorba lui z.
============
Produse la Bazar
...............
La Taclale

DAVID - ANDREI si
22+cu