*Cozonacei iubiti de nov-dec (120)* - LMA

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

gagici ,scuzatiii, a intervenit ceva,in plus veste ca tre sa ma scol maine dimi la 5 ,dar tot stau la taclale chit ca..la ora asta...e vb de monolog...

Mergi la inceput

in primul rand un pupic zabalos bebelusilor "new entry" alexander!eric!medeea!patrik!sa aveti o viata minunata!si altul tot asa zabalos di maree cozonaceilor care au implinit 2 ani!!!??(dejaa?)...cristina,remus,stefanut,damian,christian,eva,david!!la multi ani cozonacei dragi!
olivia, vai ce frumos povestesti!casa plina,rasete,caldura!ce fain,acusi vin sarbatorile...o sa fie de vis...lumini,culori,sclipici, si mai feericde abia astept si eu ...

anco...mah..treci si cumpara fondul ala de ten ca e super,scotoceste prin buzunare,lasa ca tigaie noua vad ca ai..wafferu ala sa mai astepte...ceva si pt mami, nu?

malinas,si la noi la fel...de 3 saptamani ...tuse and co...facut tratament 3 zile, clasic...parca parca trecu, tuse productiva,muci din plin ca norocu ca ii place sa-si sufle nasul deci veneau afara, insa nu s-a curatat niciodata complet...nu mai pot da tratament ,maxim aerolol cu apa fiziologica nu medicament,pediatrul meu la fel..n-are nimic grav..plamanii sunt curati..adevarul e ca nici nu s-a uitat la el in gat sau sa aprofundeze ...si io stau asa intr-o doara ,m-as duce la unul privat sa mi-l intoarca ,cum zici tu,pe toate parile,sa stiu ceva,daca e de tratat sa luam tratament, daca nu-i nimic ,sa stam linistiti...si sa ne obisnuim cu ideea ca vom fi raciti toata iarna, asta e l-am alaptat doar 10 luni

Mergi la inceput

immuno..etc etc..facem si noi, nici nu auzisem ca exista asa ceva pana acum o luna...mi-a zis o prietena mamica...facem cura 10 zile pe luna timp de 3 luni...tare mi-as dori sa functioneze pt ca e nasol cu astia mici bolnavuti,tuse, muci, siropuri ,nopti nedormite......otilia, asa si eu..de abia ma tin de el..i-am luat vitamine din grupa b,pt pofta de mancare ,m-am tinut 4 zile dupa care una da una nu..am renuntat definitiv cand am citit pe prospect mai bine ca...au ca efect..energie !what?energie?si mai multa??nooo..no..no...

gradi merge fff bine, inca sunt la adaptare,mi s-a comunicat ca tre sa il las cat mai curand acolo singur orar 9.00-13.00 si io am inceput sa bocesc pe acolo ca nu sunt pregatita,si m-au amnat o saptamana maxim...azi am fost dupa ghiozdanel,prosopel,etc etc...mi se strangea inima,si acu cand scriu si-mi aduc aminte iara incep...nu-i usoara despartirea asta...chit ca noi suntem obisnuiti sa stam fara el si 2-3 zile cand facem lucrul ala care-l innobileaza pe om(munca, ce va gandeati?)..de data asta e diferit...parca nu mai e numai al nostru ci..al tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Hai ma Cherie te credeam mai barbata. Tocmai tu sa bazai ca-ti incepe cozonacul gradi. Las' ca faci altul cat de curand . Numai sa fie planificat ca sa ai timp de rugaciune inainte sa nu mai fie asa energic.
Da sa nu te rogi prea mult ca eu asa facui si nici asa nu-i bine. V-am povestit eu ca Elisa nu merge 10 metri ca vrea in brate. Are o lene in calcaie nevoie mare. Si tupeu cateodata de ne da pe spate. Dimineata la ora 7 se trezeste conita si n-are chef sa se dea singura jos din pat. Urla sa venim noi sa o luam "banga" adica in brate de parca a fost schimbul trei si a muncit noaptea. O mai fraiereste si pe sorasa mai mare sa o carecativa metri. Se da lovita dar daca vrea sa topaie in secunda urmatoare bineinteles ca poate.

Brie multa sanatate si felicitari pentru examen! Da stiu ca ai ceva ambitie sa mergi la cursuri acum

Se putea sa nu dau eu un Edit?
Oceanico uite aici o poza faina cu Iulia la 2 luni. Nu te oripila ca-s o tona de poze in album ca n-am nici timp si nici chef sa fac curatenie. Le incarc pe toate cand apuc si trimit linkurile familionului care e dornic de vizionari.
Daca aveti chef dati-va cu parerea ce culoare vor fi ochii Iuliei.
Si inca ceva. Am vazut reteta pusa de tine. Ce faci cu albusurile, bezele cumva?

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

mai povestesc ceva despre ale si va las in pace;vorbesteeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!ma topesc!!!!!!a inceput acum o luna sa-si dea drumul incet incet si acu nu-i de oprit...normal ca primele cuvintele au fost alea..stiti voi care..insa le sopteste doar, asa timid, uitandu-se pe sub sprancene la mine...le spune repede si-mi fuge in brate razand ,ce caraghios...ne jucam, ne distram si ne implicam in toate impreuna toata ziua...muzica ,dans,casa prastie,facem curat, el matura ,io sterg...io intind rufele ,el imi paseaza clamele,jumate se rup la el in gurapana ajung in mana mea..suntem ca clantza cu cheia, ne potrivim si ne adaptam in toate...aproape...ca si voi fetelor, daca m-ar auzi careva cate scot pe gura ar crede ca sunt nebuna,dimineata il imbracam prima data pe billy (un nou prieten urs de plus)(ocean, de fapt il cheama zio billy hahaaaa tre sa aiba nume prenume),ii dam tricou ,body, pantaloni, dupa care se imbtraca si ale...nu va spun cum iajungem dimi la gradi, cu billy imbracat tot ,cu zdreanta papusa nelipsita,cu o suzi in gura, una in buzunar alta in mana...cu inca o oaie de pluss mareee...suntem de tot rasu..ei na...cu timpul le vom lasa acasa ...ca deah...unu tre sa faca mancare ,altu sa faca curatenie, pe cand ne intoarcem..

anca, acadele???caramele??remember ca am un bar?si ca e pliiin de tot felul...e imposibil sa nu intru cu copilu acolo..e ca si casa noastra...azi mi-o furat un ou hello kitty...o ciupa-ciup...partea "buna" in povestea asta ca numai le gusta ,apoi le arunca la gunoi...io incerc sa-l educ...nu ma intereseaza materialul ci conceptul...lucrurile trebuiesc pastrate sau consumate...pretuite..atentie, vine daddy....cu frisca, cu paharu de suc ..etc etc

fetelor, va pup ...nani, cad pe tastatura

Mergi la inceput

otilico...stii cum e ...un om sensibil isi acopera sufletul cu duritate,raceala,asa face si pamantul iarna, se acopera cu zapada...ca sa-si pastreze caldura!uahahaha,te-am dat pe spate?da?da?da?ooooooooo...domnisoara iuliaaaaa....scumpa ca restul trio-ului...spun oare o prostie daca-mi dau cu parerea si zic ca nu seamana cu ana si elisa?mie ochii mi se par...caprui ,this time girl...elisa, pfffuai ce santajee....o mananc

Mergi la inceput

pun poze maine...am cateva si cu mine de la roma,in sfarsit imi arat fatza...

Mergi la inceput

Eu deja am pretentii de la Elisa . O pun sa-mi dea doi clesti aceeasi culoare sau chiar trei.
Si ca ziceai de bomboane. Asta a fost cea mai buna metoda sa o invatam pe Ana culorile. Am luat o punga mare cu bomboane colorate. Daca spunea corect culoarea bomboanei alese de noi atunci o primea. Daca nu stia culoarea inghitea in sec.
Faza nasoala a fost ca am tot cautat bomboane care sa-i incante papilele gustative ca ea nu se dadea in vant dupa dulciuri.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cherieactiv

pun poze maine...am cateva si cu mine de la roma,in sfarsit imi arat fatza...

-----------------------------
http://good-times.webshots.com/album/573076095eAcYlq

Cherie mami lu Alexandru
,fericirea mea!

Ei fatza. Pune si tu poze cu deolteul, cu mini-jupul

Cat despre ochi jur ca nu ma prind. A mea este sigur s'apai asa-i frumos sa fie diferite intre ele. La nas, gura, barbie seamana cu Ana dar la ochi suspans.

Mergi la inceput

brie....hai mah...hai ca va fi bine, daca era f grav,cred ca ti se spunea imediat ..ne rugam sa treaca cu tratament !felicitari pt admitere!ai grija de tine si insista cu medicii...

Mergi la inceput