*Cozonacei iubiti de nov-dec (120)* - LMA
Raspunsuri - Pagina 14
cherieactiv spune:
noi am invatat culorile cu cariocile...desen...stie albastru, galben,rosu..mov...deocamdata...
ginye55 spune:
Brie recuperare rapida! Wooow...farmacie!
Felicitari! 
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
loryd spune:
Neatza fetelor!!
DAVID 
. Sa ai mereu parte numai de lucruri bune si sa-ti bucuri parintii. Bebecris sa va traiasca printul. 
Brie, multa sanatate si poate nu e nevoie de interventii complicate. Tinem pumnii. Felicitari pentru facultate.
Olivia, ce frumos descrii atmosfera de la voi. Cred ca ai dreptate, la al doilea o sa mi se para totul mult mai usor. La anul ne apucam si noi de treaba
.
Otilia ai niste minunatii de fete. Nu stiu sa zic de culoarea ochilor dar parca dau in caprui. Ce frumos stau Ana si Eliza la poza
. Minunate. Si cum vrea Eliza sa ajunga la aragaz! Astepta ceva bun? ![]()
Lory nu recunoaste deocamdata decat albastru si rosu. Avem o plansa cu niste forme de mai multe culori. Daca ii pun eu primul rand de culori diferite si apoi ii dau cate o forma s-o aseze la culoarea potrivita, o aseaza, adica face asocierea de culori numai ca nu le numeste pe toate.
Incet incet le facem pe toate.
Apropo de ce zicea Manumanu - si Lory zice cantecul din "Capra cu trei iezi" - "tei ezi cucueti
usa mamii cucueti
aduce malaesi calcaesi
sale pinale
foli "
si din "Punguta cu doi bani" - "cuiguligu mai
ati guguta a bani"
Va las cate o
aromata si un suc natural de fructe si ies afara cu mandra ca azi e soare la noi.
P.S. Ce rau e fara tati acasa. Sa nu ai un adult cu care sa vorbesti in casa
. Dar asta e viata nu stii unde te duce.
O zi minunata sa aveti!
Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
criss703 spune:
Cherie ooo cate ne-ai povestit azi-noapte si noi ..nani , noroc cu mami Otilia
, felicitari pt. gradi
si asteptam cu interes poze cu voi
...ai zis ca pui astazi !!! ...aaa deci mai e cineva inca fan suzi ! am crezut ca numai Sofi
si la voi la gradi il primeste fara pampers sau inca mai are si el ?
Otilia am stat un pic sa ma gandesc daca e Ana sau Elisa in poza cu Iulia unde o pupa
...vai ce tare seamana !Mi-a placut mult o poza afara in curte cu fetele si tati unde se vede si un felinar ...tare faina :ele vesele colorate , iarba verde , felinarul din dotare (sunt fan felinare
).Ochii Iuliei par inchisi la culoare dar pot fi totusi un albastru inchis .
Olivia ce bine va intelegeti voi acolo
...daa deja parca e admosfera de sarbatoare !..hmmm vad ca e frumos cu inca un mic ![]()
Brie bafta la vizita la Atena sa nu fie nevoie de nici o interventie si felicitari pt. facultate
...nici pe voi nu v-am mai vazut de mult
La multi ani David ! 

Sa cresti mare si sanatos !
Manumanu ai pm 
bebecris spune:
multumimmm de urari!!!!!
duminica dam petrecere, dar pana atunci face cinste cu 

cu ce gasim si noi ...
va 

Cristina - mami de
DAVID - ANDREI si
22+cu
DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii
in curand implinesc 2 anii si http://lbdf.lilypie.com/4e7Zp3.png
Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story [/red]
cherieactiv spune:
La multi ani, David!
criss, le-am incarcat, cu madame moi cateva ,cu piciul incarc cand vine mister cu telefonul acas'...suzi?pai de cand o invatat cum ii spune ...toata ziua mi-ar cere suzi..il fac sa uite de ea in timpul zilei ,insa seara la culcare e nelipsita..oricum io cumpar de alea masura 0-6 luni, f mici,nu stiu daca fac mai putin rau![]()
de pampers ,ce sa zic...am facut un pas inapoi..asta vara fugea sa-mi zica caca, acu domnul goe se rusineaza si se ascunde ,tace malc..sinvcera sa fiu nici io nu m-am inversunat sa incep pe bune operatiunea,astept un pic sa ma eliberez cu programul extra casnic ...
manumanu spune:
CRISS, ai PM.
CHERIE,
! Las' sa vezi ce repede va obisnuiti cu noul program. Lacramezi tu acuma, da' o sa fie bine
! Pupam carliontii vorbiciosi!
OTILIA, Iulia e delicioasa! Ochii parca bat spre caprui, dar nu se stie, si Radu i-a avut cam asa pana spre 3 luni, dupa care pac! s-au albastrit!![]()
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
cherieactiv spune:
loryd..no hat...adica esti singura cuc toata ziua??sfat de la fata...ca si io is asa de 2 ani
,adica ,nu ne vedem acasa ,doar afara..
..ia.ti fata si du-te in vizite, cheama lumea acasa si da chefuri
,umple-ti casa, ca de nu...te loveste tristetea...hai ca trec si astea 4 luni
...