*Cozonacei iubiti de nov-dec (120)* - LMA
Raspunsuri - Pagina 15
cherieactiv spune:
manu, n-am cuvinte sa-ti raspund la ce pove despre vorbiciosi...raman gura casca de fiecare data...bravo!iti dai seama cat sunt de happy si io,de cand am asteptat sa-l aud turuind asa
...din cand in cand tre sa ne oprim sa bem niste apa , ca ni se usuca gura de la atata vorba

monicus spune:
Olivia26 esti o vrednicuta. Faci fata la doi copii... fara nic un ajutor a unui parinte. Bravo.. toata stima in fata ta, te gandesti la toate. Ma bucur ca v-ati intrat in ritm cu noul membru si daca mai spui ca nici nu simti ca esti obosita, atunci chiar ca faceti fata la orice. Toata stima ca resusiti. Tine-o tot asa. Si bine ca aveti si vremea de partea voastra si puteti sa iesiti afara.
manumanu imi plac de vorbarestii tai. Imi place asa de tare cand povestesti despre ei, ca vorbesc si ca asculta. Sa ne mai tii la curent cu perluztele lor, ca asa mie de drag.
Otiliav esti o mamica eroina, ca reusesti sa faci fata la trei printese cand sotul este plecat. Asteptam poze cu galusca mica zambareata. Mai pune-ne poze proaspete cu voi in 5. Nu stiu cum resusesti sa tii virusii la distanta cand nici la voi vremea nu este de partea voastra. Tineti-o tot asa.
brie Doamne sa te treci cu bine si sa fie asa cum iti doresti la Atena. Tinem pumnii sa fie cu vesti bune si sa refaci in totalitate ochiul. Sanatate multa fetitei mari si feliciatari pentru reusita la facultate.
Mai pune-ne poze sa o vedem pe cozonacica impreuna cu sora ei. Sanatate multa si sa vii cu vesti bune.
La Multi Ani, David Andrei de Bebecris
anca_27 spune:
Cherie, de cand astept pozele, mama ce hot esti!

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Produse la Bazar
...............
La Taclale
manumanu spune:
CHERIE... tu esti model si tii secret?
Cu tine si cu Ale se poate face catalog de reclame!!!
BRIE, imi pare rau de accident... sper ca va fi totul OK!
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
monicus spune:
Otiliav Foarte mult mi-au placut pozele. Toate pozele sunt frumoase.. numai ca nici una nu etwse si cu tine. Le-ai prins pe fete care sunt atat de frumoase, atat de gingase. Sa va traiasca. Ce bine le-ai prins pe toate trei fete. Trei fete cucuiete, care va umple inimile cu bucurie. Sa va bucurati de printese si sa va aduac bucurii multe si sa fie sanatoase. Pupici calde din Romania.
cherieactiv spune:
ciao zanelor..am mai citit din urma...
anca...cum mai e cu bautul apei?cat despre camin, gradi,..anco...alege ceva ok,ca altfel numai te gandesti la..o fi frig?oare se uda si nu o schimba imediat si..raceste?si tot restul...
brave....mama ce tare...!!!!
anes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olivia26 ne jucam, e asa o atmosfera asa calda cu casa plina , mi-e tare drag, ii multumesc lui D-zeu si nu incetez sa ma minunez cand ma gandesc ca minunile astea sunt ale mele. |

poze
Mami de
Remus , o minune!(10.10.2008)
29+
bebecris spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anes
![]() ![]() ![]() poze Mami de Remus , o minune!(10.10.2008) 29+ |
ce ai patit, anes?
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI si
22+cu
DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii
in curand implinesc 2 anii si http://lbdf.lilypie.com/4e7Zp3.png
Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story [/red]
anca_27 spune:
Fetelor, spuneti-mi va rog daca si cum pedepsiti cozonaceii. 

Azi am ajuns la capatul puterilor cu testarea limitelor, peste limite, peste limite, si-a sarit calul, a iesit urat, ca sa nu dau cu ea de pamant (da, ati citit bine) am dus-o pe sus in camera dincolo si-am inchis usa, sa pot numara pana la 10, in timp ce ea dadea deja in spasmul hohotului de plans.
M-am dus apoi si-am alinat-o, stiu ca izolarea e cea mai proasta pedeapsa dar pe moment n-am gasit nimic. I-am explicat si de ce-am facut asta si-acum nu stiu ce sa mai fac, acum sau data viitoare.
M-am gandit tot timpul ca are nevoie sa descopere lumea si sa invete atata timp cat nu-si face rau ei si nici altora, regulile astea mi s-au parut de bun-simt si i-am explicat si ei incontinuu, dar nu mai tine, ma simt legata de maini si de picioare. Na, sunt varza, nu stiu de-ati inteles ceva...
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Produse la Bazar
...............
La Taclale
anes spune:
bebecris
, n-am patit nimic, m-a impresionat Olivia
. Mi-au dat lacrimile instantaneu la mesajul ei!
Oti, si eu, la fel ca si criss am stat si m-am uitat atent la pozele cu Elisa, in care o imbratisa pe Iulia. Am rasfoit albumul inainte, ca sa ma conving. Doamne cat poate sa semene Elisa cu Ana! Iulia este putin diferita intr-adevar, iar de ochi nu ma pot pronunta inca. Este atat de dulceee...!
Cherie, ce carliontat scump, iar de tine!!! Uaw!
manu, manca-i-ar mama pe ei de vorbareti! Sunt o minune sa-i auzi!
brie, Doamne ce accident! Poate daca este doar corneea, vederea nu este irecuperabila! Iti tin pumnii sa fie bine!
loryd, 4 luni...! Foarte mult, cel putin pt. mine! Sa iti dea DD putere fizica si psihica sa rezisti!
Anca, cum ai rezolvat cu apa pt. Sara? Ca-i a naibii de importanta! Remus este mare bautor de apa, de fap[t. numai asta bea. Daca ii dau suc de portocale stoarse, ok, daca nu, apa e la putere. Imi cere el.
poze
Mami de
Remus , o minune!(10.10.2008)
29+