Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (20)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

hehe...mi-a luat sotu placa Wii fitness, cu o gramada de jocuri, ski, aerobic, yoga, balans, muschi... incep sportul... numai sa ma lase juniorul... ca acum e la mine in brate... Asta e cadoul pt ziua mea (peste o luna jumate)+ de craciun + de martisor...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

super tare...s-o folosesti sanatoasa...si sotul si-a luat, cu tot felul de jocuri/sporturi, eu inca nu m-am bagat... cand e ziua ta?

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

am hranit rapid copilul si am tras o tura... am alergat, am facut hula hoop , am facut snowboard... Macar e un pic de miscare... Dar am vazut pe net ca nu slabesti de la "sportul" asta, ca nu creste pulsul atat de tare cat sa se considere un efort mare si sa slabesti... E totusi un pic de miscare, am transpirat nitel... Tot e bine...

Mycya, am dat 500 de lei pe placa si soft, ca aparatul Wii il aveam de dinainte...

Eladea, io is din 25 noiembrie... Mai am pana atunci... Si schimb prefixul... Si de asta am insistat sa imi ia sotul mai repede cadoul, ca macar pana atunci sa mai dau vreo 2 kile jos...

Am culcat copilul in patut, sper sa stea sa mai misc ceva...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

fetelor voi cu pupilele noi cu pleoapele. asta micu nu-si deschide bine ochiul drept, e mai lenes. cateodata cel stang e deschis si celalalt doar jumate. tare mi-e teama..

----------------------------------------------
my somebody....

a sosit minunea!

Doamne Ajuta in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babiela spune:

salutare delfinariu
si piticu meu are cateodata problema asta, deschide ochiu drept mai putin.
am crescut si noi la 2 luni avem 5200 gr. si 59 de cm.
va pupacim

Citat:
citat din mesajul lui lalala13

fetelor voi cu pupilele noi cu pleoapele. asta micu nu-si deschide bine ochiul drept, e mai lenes. cateodata cel stang e deschis si celalalt doar jumate. tare mi-e teama..

my somebody....

a sosit minunea!

Doamne Ajuta in continuare!

--------------------------------------------------------
mamica de ingeras in ceruri Cristina-Maria (4-12.02.08) si multumim DD pt Tudor Stefan(12.08.2010)
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
tudorasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Eu sunt afara cu bebeliciunea sefa, in scoica... La0cat de urlator a fost l-am scos in scoica, sa mai vb nitel cu el :) e cam vanticel afara dar macar putin aer sa ia. Puiul meu e in greva foamei de cand cu scandalul cu dintisorii...voi cu cate 200 ml, al meu cred ca nu a mancat toata ziua azi atat eu de la oboseala laptic putin, asta micu nici atat nu mananca... Sper sa isi revina... Abia se apucase si el sa manance mai bine de cateva zile ...

cris, asa deci, te-ai pus pe miscare si slabit :)

Lala, si andrei cand era mai mic tinea ochisorii semi-deschisi, dar acum e ok, face ochii mari ;)

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna dimineata mamici!!
Lalique e normal, nici Leti nu deschide mereu tot ochiul stang dar daca are momente in care il deschide la fel ca si pe celalat , eu nu-mi fac probleme mai ales ca asta a aparut foarte recent si episoadele sunt de foarte scurta durata!

Iulia, La Multe Lunite printesica!!!

Noi aseara am umplut cada mare cu apa si am bagat-o pe Leti i-a placut tare mult, pluteste aproape singura eu tineam mana la gatul ei si ea isi tinea singura restul corpului la suprafata si dadea din picioare sa innoate! Am stat vreo 15 minute!

Carla eu mesele le dau asa la 7.30-8.00, 11.30-12.00, 16.00-16.30, 20.00, 04.30. vreau sa o scot pe cea de la 4.30 dimineata.am incercat aseara cand s-a trezit i-am dat suzi si a adormit la loc dar pana la urma i-am dat si laptic ca in timpul zilei mancase destul de putin si teribil ca ii iese dintisorul si mananca agitat rau am crezut ca o si scap din brate in timp ce-i dadeam sa pape la cat era de agitata!

Si aras cu hohote, are un ras frumos o voce tare frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Buna ziua si de la noi!
Imi dau seama ca pe zi ce trece copilul creste si cand ma gandesc in urma imi dau seama ce miracol a fost si este pentru noi acest minunat copil. Imi amintesc prima ecografie facuta la 5 sapt in care aparea ca un punct negru si apoi urmatoarele si urmatoarele pana cand a venit si mult asteptatul momentul al nasterii, cand am dat nas in nas cu minunea ce crestea si se dezvolta frumos la mine in burtica.
Ma bucur tare mult ca am fost capabila sa duc o sarcina pana la capat si ca am dat viata unui pui de om.
Ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi ca mi-a dat un copil frumos si sanatos si Il rog sa mi-l tina in continuare la fel de sanatos, sa creasca mare si sa fie ascultator.
Fetelor este o minune pt noi ca am reusit sa aducem pe lume asa minunatii.
Cand ma uit la el imi trec toate grijile, toate gandurile rele si toate necazurile, el este universul meu acum.
Si ca sa fiu si mai nostalgica pana la capat va pun o mica poeziora, sper sa va placa, pe mine int-un fel chiar m-a impresionat:

"Pe asta lume am venit plāngānd,
Sunt asa de mic, gigas si plapand
E prea multa lumina si e asa de frig,
Sunt singur fara tine si mai tip un pic.
Dar n-o sa ma supar sa stii,
Daca tandru m-alinti si īn brate ma tii,
Si din somn ma trezesc si prind
Sānu-ti cald ce pe obrajori īi simt.
Iar daca m-agit, caut si mi-e sete,
Ss ai rabdare, māngaie- ma cu blāndete,
Laptele, caldura si dragostea ta sa mi le dai,
Atāt īti cer mamico,de la tine īn dar,
si īti promit ca nici n-o sa mai plāng,
Mamico! Da-mi odata sa manānc!"

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

mai nu stiu ce-a fost azi cu noi, ca a papat la 9, apoi nani o ora, apoi iar trezirea, am mai stat, povestit, iar nani o ora, iar papat, iar povesti, iar nani o ora...ier a dormit asa frumos aproape 3 ore...se pare ca nu reusim sa ne tinem de un program...cand aud ca unii bebelasi au program fix, ma tot intreb cum reusesc...
asta e...sanatosi sa fim...

acum suntem afara, la soare si baga nani...sa vedem cat...Eric pe de alta parte doarme in masna in scaunel, tocmai s-a intors cu taica-mio de la Cluj si a adormit...dar il las acolo, ca altfel se trezeste daca il iau

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Elaea, dar tu unde esti acum? Nu in Cluj?

Cu programul, cel de somn de peste noapte e ok... Ziua in schimb nu doarme mai mult de o juma de ora legata... maxim o ora afara in carucior... in rest numai in brate vrea... io nu stiu cum sa-i fac program ziua, mi-ar place sa aiba vreo 2 ture de somn a cate 2 ore macar...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

andreea, mie pediatra mi-a spus ca kk e diaree daca face de cel putin 2 ori intr-o ora, timp de 3-4 ore. Altfel, daca e hranit copilul cu LM nu trebuie sa ma ingrijorez daca e mai apos.

Dunga de pe burta la mine inca e foarte prezenta, dar cica pana la 6 luni nu scap de ea, avand in vedere ca a fost foarte intensa. Deja m-am obisnuit cu ea, doar o vad de cand eram in 12 saptamani.

lala, si Rebeca mai deschide ochii aiurea. Eu zic sa nu iti faci griji ca pana pe la 1 an se vor regla.

Andreea, Rebeca nu mai doarme cate 3 ore legate de cateva saptamani. Maximul e de 1 ora; avem 2 ture de somn intre mese.

Otilia, ai niste copii tare frumosi.

Eu ma simt tare vinovata, pentru ca ma simt rau in pielea mea, cu sunca atarnand la burti, dar nu ma las de dulciuri si alte prostii deloc. Parca sunt copil tampit.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori

Mergi la inceput