Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (20)
Raspunsuri - Pagina 3
Diana_Eva spune:
bumblebee - nu e gras! pur si simplu unii copii sunt mai mari!
in plus noi in prima luna am luat 1.8kg (26.08-26.09) , acum in luna 2 avem 600 grame luate in 18 zile si mai e un pic pana pe 26 - cred ca fiecare are ritmul lui - dr noatru a zis ca trebuie doar sa se mentina pe aceiasi curba sa nu oscileze ... in rest ... mi-a zis si ca se vor regla lucrurile cand incepe diversificare, nu exista copil gras pana la 3 ani.
Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
crispro spune:
hehe...mi-a luat sotu placa Wii fitness, cu o gramada de jocuri, ski, aerobic, yoga, balans, muschi... incep sportul... numai sa ma lase juniorul... ca acum e la mine in brate... Asta e cadoul pt ziua mea (peste o luna jumate)+ de craciun + de martisor...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
racusor2010 spune:
andreea, si Andrei a facut asa inainte si a zis pediatra ca e normal
ce pata rosie? de la ce? iritatie ?
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
bumblebee spune:
Fain cadou Cris!
Care dintre voi s-a apucat de miscare? Vreo schimbare la productie?
Pe mine ma cam descurajeaza operatia... pe langa umflaturile aferente din cauza firelor care al meu organism fitos nu le tolereaza, ma mai si jeneaza inauntru cate-odata, asa ca o senzatie de arsura
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3
racusor2010 spune:
inca o zi cu kk
nu mai stiu daca v-am povestit aseara la baita juniorul s-a apucat de sport se incorda, apoi mai ca sarea din cadita, se arunca in sus cu totul si apoi radea cu gura pana la urechi
acum ma chinui sa il fac sa manance, pana acum s-a vaitat la mine in brate si se chinuie sa se traga in fundulet...a crescut brotacelul
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
Mycya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro hehe...mi-a luat sotu placa Wii fitness, cu o gramada de jocuri, ski, aerobic, yoga, balans, muschi... incep sportul... numai sa ma lase juniorul... ca acum e la mine in brate... Asta e cadoul pt ziua mea (peste o luna jumate)+ de craciun + de martisor... Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze |
Cris cat a costat?? si eu vreau sa imi iau numa s ama apuc odata de sport. sa ne povestetsti si noua dupa ce o folosesti cum e.
Mami de Andra Maria 02.08.2010
Mycya spune:
Bumblee eu am inceput sa fac abdomene si vad ca burtica sa mai retras putintel. si nu simt dureri nimic inca
Mami de Andra Maria 02.08.2010
Otiliav spune:
Multumim de urari sunteti toate niste dragute
Va pun linkul cu poze din octombrie ca de mult nu v-am mai aratat-o pe mezina. Atat ca sunt poze cu toate mandrele si trebuie sa derulati toate cele 7 pagini , pe contul nostru selectam cu ea dar nu mai am timp sa pun si acolo.
CD27, multa sanatate si bucurii alaturi de baietii tai dragi!
Alinuta, Ana era obisnuita in postura de sora mai mare. Atat ca i s-a mai dus din portia de citit povesti din pacate. Partea buna este ca acum a inceput scoala asa ca o ambitioneaza sa se descurce singurica cu povestile.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 andreea, si Andrei a facut asa inainte si a zis pediatra ca e normal ce pata rosie? de la ce? iritatie ? mami de brotacel Andrei Ioan 9 iunie 2010 |
am intles...deci sa nu ma impacientez cu kk...ca nu e diaree, adica el face un kk o data la 3 zile...dar ultimele dati a facut ff moale...
cat despre putzuca, da, de ieri pana azi i-a aparut o pata rosie sub penis...sper sa-i treaca...am dat cu crema de galbenele...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
Otilia, ce mandrutze frumusele ai... sa-ti traiasca fetele cucuiete...si LA MULTE LUNITE IULIA!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...