Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (20)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

andrei mai doarme 2 ore legate, dar afara in general...si sa fie plimbat acum am intrat in casa, ca era cam frig totusi afara si vant si stau cu el in sufragerie, cu geamul deschis, si il mai legan din cand in cand, sa nu se trezeasca e tot in scoica si imbracat ca afara

ieri pentru ca nu isi facuse somnul afara a dormit in casa...dar desigur, eu nu pot dormi pentru ca el se mai trezeste, il mangai, adoarme la loc, asta ca sa fie odihnit si cu chef de joaca cand face ochi

si noi vrem in weekend sa il punem in cada mare pe andrei, abia astept

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

neata fetelor

help: de 2 nopti abia dorm, ma doare mana dreapta de plang de durere
imi amortesc degetele si durerea se prelungeste pana sus dupa cot
sunt treaza de la 5, stau in cur pe marginea patului, ca daca ma intind e cumplit, ma doare si mai tare

daca nu erau motanii, bagam un tramadol, dar in situatia de fata nu pot lua nik

a mai patit vreuna din voi???????

+25 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Salutare!!

Eu am patit asa...din nefericire nu prea ai ce-i face.aveam si eu dureri de mama mama plus ca imi amorteeau degetele de la maini...distratcie maxima...o sa treaca. cu siguranta ca sarcina apasa pe vreun nerv si de aici toate durerile.lasa, ca motaneii o sa faca sa uiti toate..pupici multi

Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

multumesc fetelor, ii trecuse la un moment dat si iar de 3 zile l-am observat

babiela
sa iti traiasca

adriana cand exact i-au crescut dintisorii? ca la mine tot saliveaza si are gingiile ceva ingrosate dar vad ca inca nimic. dar nu e ca la racusor sa faca greva foamei..

Carmen aveti aceleasi ore de masa, numai ca la noi dupa ora 16: 16 30, urmeaza 19:30-20:30 si apoi cere la 23 si pe urma pana a doua zi la 7 30 nu mai vrea. de 3 zile insa i-am schimbat eu putin ca mi-a dat foarte mult afara si i-am facut mai multe mese si mai putin cantitaiv ca a laut doar 100 de g in 10 zile si alea cu chiu cu vai, ca a si slabit. de azi insa vreau sa trec la programul normal..sa vedem cum imi mai da afara...

----------------------------------------------
my somebody....

a sosit minunea!

Doamne Ajuta in continuare!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Neata!

Paula, felicitari pt cei 4 ani de casatorie!!!Sa fiti sanatosi si sa aveti in continuare o viata frumoasa si multa intelegere si arrmonie!
mi-am adus aminte ca ziceai de data de 14 octombrie, ca si frate-mio aniverseaza tot azi tot 4 ani de casatorie!

fetelor, help...Filip face kk tot la 3 zile, dar f moale, uneori mai lichid asa...culaorea e ok, mustar cumva...e vreo pb ca face asa maole???

aaa...si e putin rosu sub penis...are asa o pata mai rosie...cu ce sa-l dau oare?

am ajuns si noi la 7 Kile!!!!

oana, of draguta...imi pare tare rau...stiu ce inseamna...am patit-o si eu cu Eric...e groaznic de dureros...pune tincxtura de galbenele...o sa te usture putin, dar asta cicatrizeaza f bine...si dezinfecteaza....

revin!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

cand au fost probleme de astea ulei fiert la bain marie.rezolva multe..:*

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Multumim de urari sunteti toate niste dragute

Va pun linkul cu poze din octombrie ca de mult nu v-am mai aratat-o pe mezina. Atat ca sunt poze cu toate mandrele si trebuie sa derulati toate cele 7 pagini , pe contul nostru selectam cu ea dar nu mai am timp sa pun si acolo.

CD27, multa sanatate si bucurii alaturi de baietii tai dragi!

Alinuta, Ana era obisnuita in postura de sora mai mare. Atat ca i s-a mai dus din portia de citit povesti din pacate. Partea buna este ca acum a inceput scoala asa ca o ambitioneaza sa se descurce singurica cu povestile.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mai ,mai, dar ce fete cochete ai tu acolo..niste adevarate printese..si-s frumoase de pica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

oana, da a venit pachetul, luni. ai pus banii in cont? ca altfel nu il trimite. sau ai zis ca vrei ramburs?

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

mi-a scris ca l-a pus la posta luni sau marti...deci trebuie sa soseasca
cum sunt hainutele?

am o intrebare...scaunul verde inchis ca si spanacul e ok? intreb pentru ca niciodata nu a mai facut asa ...in mod normal era mustar cu perlute albe

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Oana imi pare rau de probl cu sfarcurile.Dar bebe cum a reactionat cand s-a trezit cu sange in gurita?

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

culmea, problema lui era foamea si cauta sanul sa pape in continuare
...pana la urma maine merg la medicul de familie sa iau ultimul concediu medical si o sa intreb ce pot face ca nu pot sta cu durerea asta...imi trece cat de cat iar apoi cand ii vine randul la sanul cu probleme iar incep durerile

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babiela spune:

fetelor ce vaccin ati facut bebeilor la 2 luni? noua ne-a recomandat pediatra infarix si synflorix, nu le-am facut inca pt ca e un pic mucios Tudor si desi n-are febra sau altceva le-am amanat pt marti.
si la 3 luni ne-a zis de rotarix, care se da oral.

--------------------------------------------------------
mamica de ingeras in ceruri Cristina-Maria (4-12.02.08) si multumim DD pt Tudor Stefan(12.08.2010)
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
tudorasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Oana, Vlad a avut un scaun verde inchis, parca cu marar in el, cand era bolnav... Asa am decis sa ii fac copro, si asa am gasit brontozaurul... Poate la noi a fost doar o coincidenta (culoarea scaunului si boala), dar el pana atunci facuse mustar+perlute albe... Poti sa ii faci o copro, sa fii sigura...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

am facut azi infarix si rotarix...synflorix a zis ca facem la 7 luni ca sunt prea multe deodata si il zapacim

Mergi la inceput