Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (20)
Raspunsuri - Pagina 19
Dragaica spune:
Imi este foarte greu sa citesc tot din urma, sa fiu sincera nici n-am timp asa ca.
Am sa urez cu intarziere si scuzele de rigoare La Multi Ani sarbatoritilor.
Paula baiatu tau are o freza .....e mortal ce mai, parcai-i Felix dupa baie.
Denisa mama ce sa-ti spun, asa este barbatii , glumesc. Hait sa-ti povestesc cum a fost/cum e la mine.
Cat am stat in spital numai sotu s-a ocupat de copii, eu doar alaptam. El i-a schibat, el ii imbraca, el le-a facut baie, el vorbea cu asistentele...tot, cand am venti acasa a continuat in acelasi ritm timp de 6 saptamani cat a avut concediu de paternitate. Cand a plecat aproape ca nu stiam sa folosesc sterilizatorul , abia de o saptamana mai fac si eu forumula dar de obicei el se trezeste primu si pregateste formula si cafeau
Pana aici totu suna bine si frumos. Ei da nu-i chiar asa, e imprastiat, strang acuma dupa 3 nu dupa unu, i-am spus de o mie de ori, imi vine sa-l dau afara din casa.
E greu sa fii cerebrala/cumpatata cand esti franta de oboseala si ai o avalansa de hormoni care-si fac de cap.
Ieri m-a anuntat ca el tre sa earga seara la karting asta in conditiile in care eu ramaneam singura cu doi copii scanciti dupa vaccin. I-am zis ca nu raman singura cu copii, norocu lui ca era vecina la noi si a raas cu mine ca altfel nu-l lasam.
Stiu ca e greu si pentru el, vine de la munca obosit, eu il astept ca pe un mar copt. Vine, pupa copii, se spala, mananc si se aseazaa calculator, eu sar pe el ca vreau sa ia macar unu din copii ca sa mai pot respira. Se ridica saracu ii imbraca si iese cu ei la plimbare timp in care eu fac un dus si ma duc la culcare.
Asta e, trebuie sa ne ajutam, completam reciproc. fiecare are nevoie de spatiu si timp pentru nevoile proprii.
Vinerea trecuta am iesit la restaurant cu fetele, a fost super de la 6 la 10 parca a zburat timpu, fara sot, fara copii care sa tipe, uauuu.....a fost ca o gura de oxigen. El intelege sau incearca sa ma inteleaga .
Asistenta cand vine in control acasa primu lucru asta ma intreaba cum ma simt psihic (aici sunt foarte atenti cu Baby blues), pe tata nu-l intreaba nimic ...oare de ce???/ Simplu mama este cea mai ult afectata de oboseala, avalansa hormonala, etc.
Gata ca m-a lungit ca o placinta.
Ma duc sa pap pana nu se trezesc ratoii.
Pup dulce la delfinasi si mamici de delfinasi
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Dragaica, draga de tine... Stiu ca probabil trebuie sa iti spun sa nu iti faci griji, ca e o operatie minora... Dar cand esti mama, nu prea poti... Si pt o injectie ma ingrijorez, si pt o raceala... Ma gandesc la voi, si ma rog sa treceti cu bine... Nu exista alta varianta? Gen masaj, sau ceva tratament? Macar bine ca au descoperit acum, si nu mai tarziu... Fii tare, mamico! Poze |
Nu exista remediu, prin masaj se poate doar reintroduce inapoi (ceea ce a facut deja pediatra ieri) dar e temporar, coboara a doua zi sau cand tuseste, screme, etc.
Eu am descoperit "beleaua" cand il dadeam cu crema, am cautat pe net si m-am dus cu diagnosticul in dinti la pediatru, e a doar a confirmat si mi-a dat trimitere.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010
crispro spune:
Tina, am uitat sa iti zic- io ii dau in lungurita, pun un pic de LM si capacelul de oscilo, dar tare mult dureaza pana se dizolva... Le mai amestec cu o scobitoare... Ca daca pun in bibe e mai mult , si lui VLad nu ii place bibe...
Singurul cu care bea acum (in sfarsit am gasit unul) e de la Avent, cu tetina 1... Merci Diana!
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
baby78 spune:
Am venit la raport...
Am fost la control la pediatru..Bebe e de nota zece si e asa de activ incat doctorita ne-a spus ca "va scoate untul din noi"...
Are 5 kg si 60 cm si a spus ca e firea lui activa si nu va fi un copil gras...Macar el ca eu cu tati ne luptam cu kilogramele
Cu diferenta la pupile ne-a spus ca daca nu e genetic (daca am avea macar unul din noi asa nu ar fi nici o problema)....si nu se regleaza pana la un an ne recomanda atunci sa mergem la Bucuresti la control de specialitate...Speram ca se va rezolva fara alte interventii
Ne-a dat sa luam calciu ca i se par coastele putin rasfirate..si sa nu fie vorba de un rahitism..Dar asta vom vedea mai bine la controlul de 3 luni
Si vom lua si cateva picaturi de vitamina C ca are putin rosu in gat..Asta e....
Iar cu mancatul...ramane un "Tzitzi fan" ca nu isi mai face el program acum si eu sa continui cu mulsul si sa ii dau. Azi am strans cantitatea record de 220ml din sanul stang (caci cel drept e rezervat lui bebe in timp ce eu ma mulg)...Deci el e fan tzitzi si va manca putin si des..Asta e felul lui si nu am ce sa fac pana la diversificare..Sunt la dispozitia lui...
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
imaya spune:
citat din mesajul lui Alina2005 Salutare! Intrebare pt mamicile care dau bebelusilor exclusiv LP: cat va costa laptele pe luna si in cate zile se duce o cutie? Alina, mamica de Aida Alexandra (30.06.2010) |
Eu ii dau exclusiv LP. Humana. Cam 5-6 zile o cutie imi ajunge, cutia avand 800 gr. O cutie 50,75 in marketuri caci la farmacie
e aproape 60. Cand iau iau 2-3.
Andrei
Mycya spune:
Iuliana daca scoti cu pompa dintr-un san 220 de ml de ce spui ca papa putin bubu tau? ca eu nu inteleg
eu v-am spus ca mi-am luat stres pe cap. dar nu e nimic il duc inapoi luni am vazut acu ca papa putin, 120 de ml si decat sa ma apuc sa ma stresez sa nu mai am laptic am spus ca ii voi face cale intoarsa la cantar
Mami de Andra Maria 02.08.2010
baby78 spune:
citat din mesajul lui Mycya Iuliana daca scoti cu pompa dintr-un san 220 de ml de ce spui ca papa putin bubu tau? ca eu nu inteleg eu v-am spus ca mi-am luat stres pe cap. dar nu e nimic il duc inapoi luni am vazut acu ca papa putin, 120 de ml si decat sa ma apuc sa ma stresez sa nu mai am laptic am spus ca ii voi face cale intoarsa la cantar Mami de Andra Maria 02.08.2010 |
Pai 220 ml in reprize...70 ml dimineata intre 7-7.30....60 intre 9-10 (ca a trebuit sa plec o ora), 90 ml intre 16-17.30 ...La noi mulsul e cu cantec..El e la sanul stang si eu ma mulg la sanul drept cand simt...ca vine lapticul..
baby78 spune:
pediatrul a spus ca e f bine...O masa la varsta asta ar tb sa fie de 100-150 ml...Asa ca nu te stresa.
Al meu manaca cate putin si des...Doar daca ii dau din biberon mamanca peste 100ml dar daca il tin la san manaca cate 50-80 ml si doarm,e cate o ora si air papa...Asa e ritmul lui..E puturos si nu goleste sanul si nici nu vrea sa se desparta de el..Asa ca e tzitzi fan si vrea sa stea mereu in clubul lui......doar ca eu il mai demuflez si ma mai joc cu el..il mai pacalesc cu suzi sau cu ceai si mai fac sa treaca cate 1 ora pana il mai pun la san cand simt ca se mai incarca si la mine "bateriile"
coteasca spune:
Buna seara dragi mamici!!!
Am avut si noi o noapte mai agitata cu o trezire la 2 dimi si una la 6jumatate si apoi la 9 jumatate. Ca si Bumble in loc sa doarma mai mult el isi mai baga o masa noaptea. Si de bine ce a mancat eu nu am reusit sa ma mulg, deci in seara asta o sa bag 2 beri FA sper sa aiba efect.
Denisa, in orice casnicie exista discutii, suparari, reprosuri si altele. Nici o casnicie nu e perfecta. Ai sa vezi ca o sa fie bine, dar asta nu inseamna ca barbatii tre cocolositi. Si la noi e o oarecare raceala de cand am nascut, dar pe plan mai intim, sper sa se rez problema.
La multe lunite sarbatoritilor, asa mai cu intarziere.
Fetelor ca tot venii vorba de diversificare si suculet de morcovei si mere, voi ce roboti folositi. Cautam si noi unu sa ne luam dar inca nu stim de care. Am vazut o oferta la Cora dar ne ducem sa vedem despre ce e vorba.
Michelle, noi luam copilul peste tot cu noi, il punem in port-bebe si sta cumintel, se uita peste tot pana oboseste si apoi il ia somnul.
Diana si noi tot ceva restrans am facut si a iesit foarte foarte frumos, toata lumea s-a distrat, am putut sa mergem sa vb cu ei nu am lasat pe nimeni nebagat in seama, asa ca succes cu pregatirile si distractie placuta.
Vorbeati de ceai de soc ati incercat are ceva rezultate, ca daca da, m-as baga si eu. Eu am ramas pe ceaiul meu de la fares si din cand in cand cate o bericica. Parca m-as baga si eu la un soc.
Va pup fetelor si sa avti o noapte cat mai linistita
Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE
Mycya spune:
Baby acum am inteles
deci papa normal gaza mea,e bun ca sa ma stresez cu asta, ca vazand la fete cat le papa bebeii lor si facand comparatie oricum nu pot trage concluzii abia de la o masa. mai tre sa stau pe cantar putintel.
Mami de Andra Maria 02.08.2010