Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (20)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Venim si noi cu vesti nu prea bune din pacate .

Ieri am fost la vaccin, bietii mei ratoi au fost niste curajosi ceea ce nu se poate spune despre mama lor . Au bulanelele bandajate, cate un vaccin in fiecare picior. Azi Seby mi-a facut febra 38,3 i-am dat antitermic acum vad c-a mai scazut. Felix se tine tare, el care-i mai firav .
Vestea proasta e la Seby, are hernie inghinala, se pare ca canalul pe care coboara testiculele in scrot nu s-a inchis bine .
Azi tre sa sun sa-l programez la un chirurg pediatru pentru operatie.
din cate mi-a explicat pediatra e des intalnit la baietei si mai ales la gemeni. Operatia va dura cateva minute, ii da drumu acasa in aceeasi zi, i se face o mica incizie.....cica e o operatie minora eu, in schimb, simt ca mor cand ma gandesc ca o sa-i faca anestezie generala

Cam atat despre noi sper sa venim cu vesti mai bune.

http://community.webshots.com/user/Dragaica

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Rodi, Alina, BTZ, Eladea, merci... Sper si io sa iasa cat mai repede, ca e greu asa marait, tot in brate... Inca nu are febra, sper sa nici nu faca... Poate de asta are in schimb tot 3 scaune pe zi... El care avea doar unul pe zi... Se simt tari cand pun mana...

Dragaica, draga de tine... Stiu ca probabil trebuie sa iti spun sa nu iti faci griji, ca e o operatie minora... Dar cand esti mama, nu prea poti... Si pt o injectie ma ingrijorez, si pt o raceala... Ma gandesc la voi, si ma rog sa treceti cu bine... Nu exista alta varianta? Gen masaj, sau ceva tratament? Macar bine ca au descoperit acum, si nu mai tarziu... Fii tare, mamico!

Eladea, te-am mai intrebat o data, dar probabil nu ai vazut... Tu nu esti in Cluj?

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Rodi, da, seara le e mai lene sa pape mult, mai als daca e de lucru la titi... Ca si la mine, seara productia e mica de tot... Si se enerveaza ca trage de 5-6 ori si abia inghite o data... Pe cand la inceput e suptul si inghititura... Oricum, voi imediat aveti 4 luni, daca mai ai laptic cat de o masa si de un alint pana la 6 luni, io zic ca e mai mult decat bine, nu?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Salutare fetelor!

Am luat si eu oscilococcinum pt Raducu si vreau sa-i dau preventiv

Cum ii dau???

Doar ati spun de nenumarate ori de cum se da dar mi-a nu mi-am notat
Parca racusor spunea de capacel alte fete de o doza cum e in citie.

Merci anticipat!

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Salutare fetelor!

Cum ii dau???

Merci anticipat!

Tina, Raceala bebe: un capacel de oscilo de 3 ori pe zi in prima zi, apoi 1 capacel pe zi, pana la 7 zile.. e vorba de capacelul de la doza de oscilo... io il faceam intr-o lingurita de LM.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Eu i-am pisat marul pe razatoare, ca m-am gandit sa nu spal robotul pt atata lucru. Si am spalat altele... Oricum tb sa ma uit si eu la robotul de care zice Eladea, ca am nevoie de unul mai bun...
Alina, eu ii dau NAN, ma costa 26-30 lei, depinde de unde il cumpar si ma tine cam 5 zile.
Dragaica, imi pare rau ca Seby tb sa treaca printr-o operatie asa de micut. la ecografie i-au descoperit pb?
Btz, pupam si noi pe Paul . Freza aia lunga a lui Raul imi mananca zilele...tot timpul ii curat manutele si suzetele de parut. Oare pot sa-l tund?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Dragaica imi pare asa rau ca are problemute delfinasul tau, stiu cam cum e sa te gandesti ca va fi operat ca si la noi e posibil sa fie nevoie pentru rinichi ma rog la Dumnezeu sa isi revina singurel si sa nu ajungem pana acolo . iti doresc multa putere si incredere in DD ca el va avea grija de tot.

Michelle si io nu eram acasa sa ma fi uitat la emisiune

Crispro scumpul de el, deja dintisorii. speram sa nu aiba dureri si sa iasa repede repede, ca saracutul atat sa chinuit si cu coliceii si problemuta de sanatate ca sa mai vina alta chinuiala parca deja e prea mult.

am inchiriat si io cantar de la farmacie ca duceam lipsa de stres acum ast sa se trezeasca bubulina si sa sa vad si io in sfarsit cam cat papa ea.
am pus si noi 3 pozici in album

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

ilinca se iau pana la de 4 ori pe zi , cate 5 bilute
dizolvate in putina apa intr-o lingurita sau biberon (5 ml )

andrei tipa la orce, cu biberonul e si mai greu sa ii dau sa pape. eu sper sa fie de la dintisori si nu de la altceva...si mai sper sa nu raman fara lapte la cum papa el

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro
Oricum, voi imediat aveti 4 luni, daca mai ai laptic cat de o masa si de un alint pana la 6 luni, io zic ca e mai mult decat bine, nu?

e foarte bine, desigur! nici nu credeam sa ajungem asa bine cu lm pana la 4 luni...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Salutare fetelor!

Cum ii dau???

Merci anticipat!

Tina, Raceala bebe: un capacel de oscilo de 3 ori pe zi in prima zi, apoi 1 capacel pe zi, pana la 7 zile.. e vorba de capacelul de la doza de oscilo... io il faceam intr-o lingurita de LM.

Poze

Merci mult!
i-am dat acum intr-o lingurita de LM dar cand i le-am dat nu erau dizolvate si le avea asa intregi in gurita.
Maine dimineata cred ca i le dizolv intr-un recipient steril sau bibe si i le dau cu lingurita....ca sa le agit sa se dizolve.

Mergi la inceput