Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (20)
Raspunsuri - Pagina 17
michelle1981 spune:
DESPRE DERMATITA LA BEBELUSI - ANTENA 2
Mami de Bianca Maria (04.08.2010)
crispro spune:
Am fost in oras cu sotul si copilul, am intrat in magazin de incaltaminte, dar nu am avut nervi sa probez... Apoi din alt magazin 2 bluze, apoi Galafor si plimbarica prin parc... pana s-a trezit copilul urland... a trebuit sa il iau in brate... de cateva zile e foart marait ziua, nu vrea numai in brate, urla... ca nu mai stiu ce sa ii fac... dar am descoperit problema - vom avea 2 dintisori- se vad bine, inca nu au rupt gingia, dar nu cred ca mai au mult...asa ca am luat gengigel baby... sper sa il ajute... Acum doarme la mine in brate...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
bratafel spune:
Buna fetelor.
am vazut ca vorbeati de diversificare. eu am inceput la prima fetita la 3 luni cu suc de morcovi, dar am alaptat doar o luna jumate. acum daca da Dumnezeu si voi avea lapte, pana la 6 luni nici nu ma gandesc la diversificare.
mami de fetita Bianca Maria 10.06.2008 si Otilia Ioana 10.08.2010
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ilinca79 eladea nu ne spui si noua ce marca/model e robotelul minune? Merg sa vad si eu pozele noi cu delfinasii. Va pup! Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010) |
ilinca, e vorba de robotul multifunctional de la Petit Terrallion:
http://reclama/products/3395-petit_terraillon_procesor_multifunctional_de_hrana.mbs
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui btz_ovi Mai fetelor al meu si-a bagat aproape tot pumnul in gura si roade la el ca un catel la os.E groaznic ce sunete scoate,cum se incrunta el,se enerveaza ca nu ii incape tot,isi provoaca voma,plange.Oare e de la gingie?Vad ca pe zi ce trece e tot mai alba Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010 Motanelul |
exact asta face si Filip acum...eu cred ca gingiile sunt baiu'...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
carla_2008 spune:
Carmen,Sorina,Racusor,Bumblebee,Oana multumesc de sustinere.Aveti dreptate,teoria o stiu si eu,Pufescu sunt de acord cu tine ca si cu Carmen de altfel,ideea e sa gasim un echilibru.am trecut prin atatea incat pot trece si peste asta.
Otilia ma sperii!pai eu iau Galafor si Cezarette de 2 luni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!inseamna ca nu am protectie?(nu ca ne-am "intalni" de n ori pe sapt dar oricum)
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
rodyka spune:
citat din mesajul lui crispro dar am descoperit problema - vom avea 2 dintisori- se vad bine, inca nu au rupt gingia, dar nu cred ca mai au mult...asa ca am luat gengigel baby... sper sa il ajute... |
macar daca ar iesi odata, sa scapati de maraiala asta -deocamdata. cu cat mai repede ies dintisorii, cu atat e mai putin dureros ptr ei, dar nu toti copiii reactioneaza la fel... nu are febra?
m-am tot gandit la ce-ai zis tu dimineata, ca nu se satura pana seara si de aia se mai trezesc peste noapte... si cred ca ai dreptate, seara e deja obosita si cum e burtica mai in regula, cum adoarme, dar catre dimineata vine foamea mare... de aia papa si isa intre 4 si 10 de 3 ori!!! dimineata facem fata cu titi, ca e mai bine dupa odihna de peste noapte, dar dupa-amiaza nu e totdeauna la fel... azi la amiaza de ex se tot agita la san, dar curgea inca bine, o tot mutam de la unul la altul, ii era si somn si nu mai stiam ce sa-i fac sa papa linistita. a durat vreo 40 minute, dupa care imi pica mie fisa si ii fac lp 150 ml, pe care i-a sorbit in 10 min, si-apoi a dormit o ora... dar n-a mai papat de atunci, ca nu mai vrea... asa ca o sa iesim la o plimbarica mica, poate ii vine pofta...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada
Alina2005 spune:
Salutare!
Cristinica (crispro), multam de intrebare. Trebuie sa mai stea cu mana in gips inca 3 sapt. Eu nu mai pot de oboseala si din cauza asta sunt si nervoasa, nu mai am chef de nimeni si nimic. Felicitari pt dintisori!
Btz, si Aida mea la fel face cu pumnisorii, dar nu ii dau dintii. Nu stiu de unde slabiciunea asta pt degete si pumni la ei. L-am vazut pe Paulica grasunelul, e un dulce!
I-am vazut si pe Victoras si pe Matei, dragalasi foc. Imi vine sa-i iau din monitor sa-i pupacesc.
Intrebare pt mamicile care dau bebelusilor exclusiv LP: cat va costa laptele pe luna si in cate zile se duce o cutie?
btz_ovi spune:
Crispo ce fain...o sa aveti un iepuras .Pup la Vladut sa treaca repede starile de maraiala
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
Motanelul
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui btz_ovi Crispo ce fain...o sa aveti un iepuras .Pup la Vladut sa treaca repede starile de maraiala Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010 Motanelul |
ofof...sa scapati usor si repede de durerile astea si sa iasa odata dintisorii...
si eu m-am uitat in gurita lui Filip, pe arcada superioara se vad amprentele dintisorilor, insa mai dureaza pana sa si iasa...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...