Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (20)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Carmen nu am stat la discutii prea mult ca se terminase programul si oricum mi-a facut programare sa o urmareasca. Joia au 1,5 ore sa vina mamele stresate cu copii la masurat, nu e ceva din programul obligatoriu. Iar Iulia la 5.29 kg la 2 luni sta cat de cat bine. Cred ca eu nu stau cu rezervele bine.
Nu stiu insa despre ce analize sa intreb. Cred ca nu ai observat ca te intrebam intr-un mesaj anterior ce analize ai facut tu?

Racusor eram convinsa ca slabesti usor. Ai gena buna

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

eu in optimismul incepatorului ma gandeam ca fac la storcator suc din cateva mere(sau morcovi sau orice altceva),ii dau la bubu un pic si restul beau eu. Nu ma vad frecand jumate de bucatarie pt o lingurita de suc :).
apropo de diversificare doctorita mi-a zis sa incep dupa 4 luni cu suc de morcovi(cum zice si carmen),mere mai tarziu ca sunt acide,portocale mai incolo si diluat sucul...oricum incput cu o lingurita pe zi si crescut progresiv.Ma mai gandesc,a zis ca imi da la vremea respectiva schema detaliata...eu inca nu sunt convinsa cu 4 luni,as incepe mai tarziu dar va depinde mult si de bubu,de cat lapte am...s-au intamplat atatea schimbari in ultimele 2 luni ca sa planific ceva peste 2 luni mi se pare mai complicat ca un plan cincinal :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Paula cum i-ai preparat lingurita miraculoasa?Caci si eu ca Pufescu ma gandesc sa fac la un storcator.

Mai nou am observat ca Paul e un pofticios si jumatate.Am mancat de cateva ori ceva in fata lui,ba o clatita,ba un biscuite,ba un mar si i-am observat reactiile.Sta si se uita atent in gura mea,deschide gura si saliveaza extrem iar sunetele sunt ceva de genul "uuuuu".
Mi s-a rupt inima.Si de atunci ce mananc in fata lui ii dau pe limbuta sa guste:ii plac bobitele de struguri:le lipaie asa comic,marul la fel si nu suporta bananele.

Iar acum are o noua pozitie:cu mana stanga ridicata in sus de parca ar fi Statuia Libertatii.Toata ziua sta cu ea ridicata si o admira.Cateodata mai si doarme asa.Ma intreb:oare nu il doare la un momentdat?

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Motanelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Neata
La multi ani Letizia si Radu Gabriel!!!
Eu acum vin de la medicul de familie, care mi-a zis ca daca tot nu-i mai dau LM, pot sa incep diversificarea...si mi-a recomandat sa-i dau cate o lingurita de suc de mere. Chiar nu stiu ce sa fac, nu sunt convinsa ca stomacelul lui e pregatit.
Carmen, stiu ca voi mai sunteti doar pe LP...tie ce ti-ai zis dr? Cand poti sa incepi diversificarea?
Iar despre soti, si eu sunt de parere ca ei nu prea sunt constienti prin ce trecem noi...eu imi tot propun sa-l las o zi intreaga doar pe el cu Raul, ca asa va intelege pe deplin de ce sunt si eu irascibila si nervoasa.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze

paula, sincer mi se pare prea repede sa incepi acum diversificarea...la copilul care bea LP diversificarea incepe la 4-4.5 luni...acu tu faci cum crezi, dar eu zic sa citesti putin prin aritcolele pe care le gasesti peste tot pe net si o sa vezi ce zic...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Vai Paula da cat e de scump Raul cu freza .Iti vine sa-l mananci

Fetelor voi aveti incredere sa-i lasati pe bebei cu alte persoane?Eu mor numai cand vine cineva in vizita.
Nu stiu ce am,parca as fi geloasa insa cand il ia cineva in brate turbez nu alta.La ai mei nu fac urat sincer,insa la socru sau alte rude iau foc.Sotul spune ca e din cauza faptului ca am trecut prin atatea cu el,ba Terapie Intensiva,ba Prematuri,stat in spitale mai mult,griji,probleme de sanatate si de asta simt nevoia sa il protejez.
Insa eu ma simt ca o leoaica in cusca cand se apropie careva de dansul.
Nu mai zic ce scandal am avut cu socru acum cateva zile cand a venit si el sa isi vada nepotu (odata pe sapt se sinchiseste sa urce 3 etaje ),l-a luat in brate nespalat pe maini,l-a tras de falci (urasc chestia asta si nu ii inteleg scopul),incerca sa il dea in brate lu fica-sa de 6 ani.CUm pana mea sa te duca mintea la o asemenea tampenie?Pui un copil de aproape 8kg la un copil mic care nu e in stare sa tina in brate nici o papusa?PLus ca era racita bocna.Mama ce show am avut.Nici nu indrazneste sa mai urce ca stie ca dau cu el de pereti.
M-am saturat pana peste cap de el si de sfaturile lui tampite si de 2 lei,de suspiciunile lui.Mai nou mi-a zis sa ii fac program lui Paul de masa ,iar daca plange de foame sa il las pana la o ora respectiva,sa se invete.Doamneee.Am tampit.Si mi-a adus o sticla de Nectar "sa-i dau baiatului".Baii e nebun omu,nu altceva.Si o punga de lapte de consum ca na"laptele tau nu e bun si sa-i dai de asta"
M-am enervat si i-am zis sa il guste sa vada el daca sigur nu e bun.Nu vreau sa risc sa devin violenta in vorbe,eu de felul meu sunt cea mai calma nervoasa persoana,nu urlu,nu is scandalagioaica,prefer diplomatia,insa cand vine vorba de comoara mea si stiind prin cate am trecut cu el,cate nopti am plans,cate griji am avut si inca cate imi mai fac ca nu am siguranta ca e un copil perfect sanatos,ma crizez si sunt in stare de aproape orice sa il ocrotesc.

Motanelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

pufescule, sunt de aceeasi parere ca si tine ref la barbatii in rol de tata, care se trezesc peste noapte ca tre sa schimbe macazu' cu 180 de grade si sa ne inteleaga toate reactiile, emotiile si starile prin care trecem...pt asta, cel mai important lucru e comunicarea, vorba aia: copilul care nu plange nu primeste de mancare...
proba de foc a casatoriei e cea din momentul nasterii primului copil...atunci e momentul in care cuplul isi testeaza rezistenta...si nu radeti, chiar asa e...

mai dragelor, eu una nu astept deloc diversificarea..fiind trecuta prin asta, stiu ce vorbesc... pe langa tot tam-tam-ul cu vase murdarite pt o lingurita de papa, te mai trezesti si ca faci papa degeaba ca nu vrea cupchilu' sa pape...alti nervi, alta distractie... cel putin asa a fost la noi...anyway, eu deja m-am pregatit si mi-am luat u robotel super destept, care fierbe la abur, mixeaza, dezgheata, sterilizeaza si nu mai stiu ce face...ne va fi mai de ajutor decat toate vasele care-mi umplu dulapul din bucatarie...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

hello mamicute si delfinasi,

Semnam si noi condica pe azi, ca vad ca de cand cu problemele de sanatate, abia reusesc sa intru o data pe zi. Multumesc lui Dumnezeu ca Victor e putin mai bine, a inceput sa pape iar la san, e drept ca nu mult, vreo 70-80 ml si dupa multe tertipuri, dar tot e ceva. De cand e bolnavior cedez in fiecare noapte si il iau cu noi in pat la prima trezire, si eu dorm foarte rau dupa asta. Ma tot trezesc si ma uit la el sa vad daca si cum respira, daca poate ii e foame, incerc sa strecor titi in gurita si tot asa Cred ca nu e nimic mai rau decat sa-ti vezi puiul bolnavior

Racusoru, asa a inceput si la noi cu refuzul sanului - tipa ca din gura de sarpe cand i-l apropiam de gurita, dar eu sunt martor al faptului ca pana la urma trece. sa scapati repede. Am luat si eu chamomila CH9, mai imi spui te rog inca o data cum se administreaza?

eladea nu ne spui si noua ce marca/model e robotelul minune?

Merg sa vad si eu pozele noi cu delfinasii. Va pup!

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Mai fetelor al meu si-a bagat aproape tot pumnul in gura si roade la el ca un catel la os.E groaznic ce sunete scoate,cum se incrunta el,se enerveaza ca nu ii incape tot,isi provoaca voma,plange.Oare e de la gingie?Vad ca pe zi ce trece e tot mai alba

Motanelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Mai nou am observat ca Paul e un pofticios si jumatate.Am mancat de cateva ori ceva in fata lui,ba o clatita,ba un biscuite,ba un mar si i-am observat reactiile.Sta si se uita atent in gura mea,deschide gura si saliveaza extrem iar sunetele sunt ceva de genul "uuuuu".
Mi s-a rupt inima.Si de atunci ce mananc in fata lui ii dau pe limbuta sa guste:ii plac bobitele de struguri:le lipaie asa comic,marul la fel si nu suporta bananele.

asta problema o avem si noi, nu pot manca in fata isabelei sau cu ea in brate ca incepe sa-si mestece limbuta de pofta si nu-si ia ochii de la gura mea...

dupa suc de morcovi si mar, bananele pisate cu branza slaba de vaca au fost primele si de baza in alimentatia mariei...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

eu astept diversificarea, sper de la 4 luni cu suc de morcovi, pentru ca ajuta la reflux, de ce sufera el. mai ales ca in 14 zilea luat doar 150 de g, la un moment si slabise ca da prea mult afara. la noi e cam obligatorie diversificarea.

bytz e normal sa fii mai protectoare. si eu sunt asa. si eu sunt trecuta prin sectiile alea nasoale si cu intubarea lui bebe mi-e teama de vreo problema.totusi, cu familia si prietenii sunt ingaduitoare.dar dau sfaturi, spalat pe maini obligatoriu si tinut capul(era inainte) si alte alea..

----------------------------------------------
my somebody....

a sosit minunea!

Doamne Ajuta in continuare!

Mergi la inceput