Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (20)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Baby acum am inteles
deci papa normal gaza mea,e bun ca sa ma stresez cu asta, ca vazand la fete cat le papa bebeii lor si facand comparatie oricum nu pot trage concluzii abia de la o masa. mai tre sa stau pe cantar putintel.

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Bebeii nostrii sunt cam de aceeasi varsta asa ca stai linistita ca bebelina ta manaca super bine..mai ales ca e fetita si se stie ca ele manaca mai putin....Eu as fi tare fericita sa manace si Tudor o masa de la san cu asa cantitate.....Cat dureaza masa la bebelina ta? Si ...ea se satura si lasa sanul?...Al meu nici cand doarme nu l-ar lasa...tot il mai tocaie....

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Mai nou am observat ca Paul e un pofticios si jumatate.Am mancat de cateva ori ceva in fata lui,ba o clatita,ba un biscuite,ba un mar si i-am observat reactiile.Sta si se uita atent in gura mea,deschide gura si saliveaza extrem iar sunetele sunt ceva de genul "uuuuu".

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Motanelul

asa am patit si noi
de atunci pun balansoarul intr-o pozitie din care sa nu ma vada cand mananc

Paula sa vezi cum o sa aratam

atunci o sa ma uit sa cumpar masina de spalat vase

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby78

Bebeii nostrii sunt cam de aceeasi varsta asa ca stai linistita ca bebelina ta manaca super bine..mai ales ca e fetita si se stie ca ele manaca mai putin....Eu as fi tare fericita sa manace si Tudor o masa de la san cu asa cantitate.....Cat dureaza masa la bebelina ta? Si ...ea se satura si lasa sanul?...Al meu nici cand doarme nu l-ar lasa...tot il mai tocaie....

papa cam 10 minute, 5 dintr-unul si 5 din celalalt si da lasa sanul, eu mai insist dar ea il baga in gurita toncane cu el de vreo 2 ori dar nu trage laptic ca nu o aud inghitind si iar il lasa, si cand mai apas ei tasneste din toate canalele si daca ma mulg mai ies vreo 20 ml. daca insist mai tare incepe sa planga ca se enerveaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Dragaica offf imi pare rau sa aud de asemenea pobleme

Citat:
citat din mesajul lui paula_m
...tot timpul ii curat manutele si suzetele de parut. Oare pot sa-l tund?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze

hai ma Paula...freza aia e sic...si e farmecul lui cum sa-l tunzi?!?

Cris asa e ...seara bebe-ii sunt si obositi, lapticul e mai putin...ma gandesc dese ori ca daca as reusi sa ii dau aceeasi cantitate de laptic seara ca si dimineata cred ca ar dormi toata noaptea

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Citat:
citat din mesajul lui baby78

papa cam 10 minute, 5 dintr-unul si 5 din celalalt si da lasa sanul, eu mai insist dar ea il baga in gurita toncane cu el de vreo 2 ori dar nu trage laptic ca nu o aud inghitind si iar il lasa, si cand mai apas ei tasneste din toate canalele si daca ma mulg mai ies vreo 20 ml. daca insist mai tare incepe sa planga ca se enerveaza

of...te invidiez...
Eu in afara de noapte care e sfanta pt el (seamana cu mine la pofta de somn)...el ar sta toata ziulica la san.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Rodi, Alina, BTZ, Eladea, merci... Sper si io sa iasa cat mai repede, ca e greu asa marait, tot in brate... Inca nu are febra, sper sa nici nu faca... Poate de asta are in schimb tot 3 scaune pe zi... El care avea doar unul pe zi... Se simt tari cand pun mana...

Dragaica, draga de tine... Stiu ca probabil trebuie sa iti spun sa nu iti faci griji, ca e o operatie minora... Dar cand esti mama, nu prea poti... Si pt o injectie ma ingrijorez, si pt o raceala... Ma gandesc la voi, si ma rog sa treceti cu bine... Nu exista alta varianta? Gen masaj, sau ceva tratament? Macar bine ca au descoperit acum, si nu mai tarziu... Fii tare, mamico!

Eladea, te-am mai intrebat o data, dar probabil nu ai vazut... Tu nu esti in Cluj?

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

http://picasaweb.google.com/114113026492227213912/BotezVlad#Poze

scuze, cris...n-am vazut...acu sunt la turda, de miercuri, maine ne intoarcem la cluj pana duminica, si venim apoi iar la ai mei...suntem ca tiganu' cu cortu'...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

ANdreea, draga mea, eu stiam ca acel canal inghinal nu se inchide pana pe la 1 an, cam asa...si ac pana atunci testiculele urca si coboara ins crot, ideea e ca dupa 1 an sau pana la 2 ani sa fie acolo, jos...gresesc??? nu cred ca e cazul de oepratie acum, trebuie urmarit cum evolueaza...asa stiu...

oricum, sanatosi sa fie, chestiile de genul asta sunt chestii de rutina, gen operatie de amigdale, polipi...stiu insa ca pt o mama nu e usor sa treaca prin asa ceva, chit ca pt copilas nu e o trauma la \varstele astea oricum , va fi bine, o s avezi...asta in cazul in care chiar trebuie facuta acum operatia....

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Dragaica O sa fie bine, eu sunt operata de hernie, dar eram mai mare, 4 ani (parca), intelege-te cu o copchila parlita de 4 ani sa nu faca efort. Intr-adevar, anestezia ma strange si pe mine-n spate. Dar va fi bine!

Cristinica, vorba lui Rody, sa iasa ca sa treaca maraiala.

Denisa, Carla cum mai e cu luatul in greutatate?
Lalique? Strumful tau? Ca parca spuneai ca stagnase

Oana, al meu mananca aproape la fel pe parcursul unei zile, adica si seara, asa ca la noi nu tine ca-i e lene sa pape seara

Baby, asa-s baietii astia, nu se satura de tzitzi.

Racusoru', da Andrei ce mai face? cum l-ai convins sa pape?

Creatza, funducul piciului?

Puiutz, vezi vreo diferenta acum ca ai inceput trat?

Cam asta a fost interogatoriul daca am omis pe careva, sorry

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Alina stiti cum papa Andrei? azi inainte sa iesim afara ma plimbam prin casa in tzitzi goale si asteptam sa termine de tipat ca sa il mufez cand s-a linistit si a prins de gust, a mancat pana a adormit

apoi am iesit afara sa ii cunoasca pe prietenii lui (adica copilasii scumpi ai prietenelor mele)

si in seara asta...gimnastica la baita (e deja obicei) sare cu totul in sus de imi e frica sa nu sara din cadita

si cand sa ii dau in seara biberonul cu lapticul meu, a inceput circul...am zis ca ii dau cu seringa, ca mai erau 15 ml...si el credea ca ne jucam radea cu gura pana la urechi si ii curgea lapticul pe langa gurita macar la san a papat fara comentarii, pana a adormit!

dar ce ma fac eu daca copilul meu nu mai mananca la biberon? ca nu pot sustine cerintele lui decat acum, cat nu vrea sa manance

gata fug, ca e seara de gagici in seara asta din 4, 3 suntem cu delfinas acasa

noapte buna delfinariu! ne vedem la pompatul de noapte care mai rezista

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

ANdreea, draga mea, eu stiam ca acel canal inghinal nu se inchide pana pe la 1 an, cam asa...si ac pana atunci testiculele urca si coboara ins crot, ideea e ca dupa 1 an sau pana la 2 ani sa fie acolo, jos...gresesc??? nu cred ca e cazul de oepratie acum, trebuie urmarit cum evolueaza...asa stiu...

oricum, sanatosi sa fie, chestiile de genul asta sunt chestii de rutina, gen operatie de amigdale, polipi...stiu insa ca pt o mama nu e usor sa treaca prin asa ceva, chit ca pt copilas nu e o trauma la \varstele astea oricum , va fi bine, o s avezi...asta in cazul in care chiar trebuie facuta acum operatia....

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Si eu stiam ca operatia asta se face dupa 1 an la baietei,,,,Dar probabil ca stiu canadienii ce fac acolo....

Mergi la inceput