Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (20)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna dimineata mamici! Multumim pentru urari si le intoarcem si noi!!

Denisa daca imi permiti sa iti dau un sfat!, in primul rand barbatii nu sunt obositi asa ca noi cand vine bb/bbi, si in acuzele lor isi gasesc cumva "dreptatea lor" care din punt de vedere masculin e si logica daca stai sa te gandesti, el simte ca e acuzat, incoltit, pus sa faca altceva decat ceea ce facea, tot universul lui se schimba brusc, in loc sa stea cu perechea lui la un film, la povesti, la glume , la un pahar de vin intra intr-o rutina ca martor .. bibe, alaptat, scutece, kk, plans, plimbat, si o partenera surmenata, de la viata linistita de pana atunci, planuri cu iesiri sunt aproape imposibil de facut ( noi o mai luam si pe leti cand mergem la o cina dar e una), pentru mame e mai usor sa renunte la toate astea, ei daca renunta si nu au nici momente frumoase cu partenera in schimb e mult mai greu, eu am foarte multi prieteni barbati si parerea e cam aceeasi! pana la un an pentru ei copiii onseamna altceva decat pentru noi pentru ca ei comunica altfel...

de ce am scris toata pledoaria asta in favoarea barbatilor ? Eu as face asa;
as chema soacra sa stea cu copiii, as pregati o cina frumoasa, mi-as cere scuze ca nu l-am inteles (atunci de fapt el m-ar intelege si si-ar da seama ca e neansemnata plangerea lui), si as sta cu el in brate cateva ore) asa s-ar simti din nou integrat!
Certurile si reprosurile care apar acum sa stii ca raman, si e pacat sa aveti asa ceva intre voi!

pe viitor sa vezi cum te va ajuta, si va veni de la el, trebuie sa invete si usor usor nu se va gandi la evadari de 3 ori pe sapt si altele, dar ei daca renunta la tot odata se simt impinsi frustrati, va renunta ulterior la tot si va fi ideea lui. tu poti organiza cu prietenii in gradina un gratar, copiii sa doarma in carut el sa fie mandru, o data sa va duceti toti la tenis sa il vedei pe tati cum joaca si de acolo sa plecati la un suc cu familia.. usor usor tu sa-l integrezi in viata ta si a copiilor. Barbatii altor femei sunt altfel, mai buni sau mai rai, nimeni nu este perfect si nu conteaza ce fac alti barbati. tu stii de ce te-ai indragostit si de ce l-ai ales pe el sa fie tatal copiilor tai! Adu-ti aminte motivele si va fi bine!
Cu SIGURANTA nu se lasa influentat de prieteni, tu esti mama copiilor lui si indiferent ce spune orice prieten el stie asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Paula eu incep diversificarea la 4 luni cu suc de morcovi si pe urma cu dovleac.. am inceput sa ma documentez deja si luna viitoare voi introduce deja sucul de morcovi! Pediatrul spune ca pot linistita la 4 luni!
Fetelor i-am facut tratament reiki lui Leti pt kk si face singura in fiecare dimineata la 7.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Paula, noua neonato din spital ne-a zis ca indiferent daca e hranit cu LP sau LM, diversificarea sa o incepem la 6 luni. Daca vrem de la 5 luni putem incepe cu suc de morcovi, dar nu mai mult de 20-30 ml. io asa am de gand sa fac...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

LA MULTI ANI Letizia!!
LA MULTI ANI Radu Gabriel!!

Multa sanatate si sa cresteti mari !!

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Am citit acum si in Capraru, ca tot in luna a3a se poate incepe diversificarea cu suculet de mere...dar cred ca mai astept si eu un pic, desi ard de nerabdare, ca si Bumblebee, sa-i mai dau si altceva, nu numai laptic...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Oana, eu il suspectez pe strumf de un puseu de crestere. Pb mea e ca el mananca mai mult in ritmul asta, si zau ca nu mai am de unde sa mai scot si nici LP n-as vrea, ultima cutie am aruncat-o aproape intreaga si eram asa bucuroasa. Sotul zice ca am cam luat-o pe aratura si fac o obsesie din chestia asta cu alaptatul, ca 30 ml nu conteaza, dar eu tot trag de tzitzi poate poate mai iese cate ceva! Plus ca el nu prea e de acord cu mulsul meu de noapte, ca el nu vrea sa ma termine alaptatul asta, dar daca scot mulsul de noapte scade semnificativ productia, asa ca, am sa dansez cat ma tine.

Denisa, orice discutie vei purta cu sotul tau, incearca sa lasi nervii la o parte si fii sincera intru totul cu el. La unele fete a mers cu amenintarea, dar dupa ce am aruncat vorba cu divortul de 2 ori in ograda lui s-au schimbat lucrurile rau intre noi si s-a lasat cu multe cuvinte nemeritate. La noi tot o discutie omeneasca, cu sentimente si lacrimi(dar nu de nervi) au detensionat atmosfera. Acum ne-am revenit, multumesc lui Dumnezeu, incepuse sa ma afecteze tare situatia.
Iti doresc si tie sa treci peste momentele astea grele, ca acum au si 2 bbi nevoie atat de mami cat si de tati, chiar daca de mami mai mult, mai incolo o sa-i ia pe strumfi la o joaca, o mingiuca ceva.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Hello gagici .Am revenit iarasi pe metereze dupa o saptamana petrecuta mai mult in pat cu Paul:giugiuleala,iubire,imbratisari,zambete,draganit,pupiceli si mult somnnnnnnnn

Va multumesc pt aprecieri,intr-adevar Paul creste frumos.Sunt innebunita dupa el,toata ziua il pup si ii multumesc lui DD pt acest pretios si minunat dar :acela de a fi MAMA.

Bumble nu am inceput inca diversificarea si nici nu am de gand pana cand Paul nu imi va "spune" ca are nevoie si de altceva in afara de lapticul meu.Eu imi doresc sa incepem cat mai tarziu posibil,pe la 5-6 luni,insa sunt multumita ca am ajuns la aproape 3 luni cu LM.Cum spunea Racusoru,la gurita e murdar de fier .Multi pt tine si Victor cel adorabil

Racusorile ,tu cum ii dai lui Andrei fierul?Noi avem 5 pic/3 ori pe zi.Am incercat combinat cu laptic de-al meu in lingurita,cu ceiut dar il scuipa.Acum il dau simplu cu 3 pic de Vitamina C,se pare ca asa ii place cel mai mult.

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Motanelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu
[Fetelor i-am facut tratament reiki lui Leti pt kk si face singura in fiecare dimineata la 7.

FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA
Doamne Ajuta-ne!!!

Ce e tratamentul reiki ?

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Hello mamici!

LA MULTE LUNITE SI ANISORI LETI SI RADU!!! sa fiti sanatosi sa cresteti mari si frumosi

fetelor oare la toate ne va cadea parul tare? eu inca nu vad semne dar tare mie teama ca acus voi incepe si eu sa am probleme

Crispro a deci asa cu placa, nu slabeste ....eu anume pt asta voiam. inseamna ca tre sa fac in asa fel incat sa ma duc la sala. daca nu ar fi fost sa scada productia de lapte din cauza efortului eram inscrisa deja si ma duceam cu tot cu delfinasa, imi faceam programul dupa ea si o tineam cu carutul dupa mine. off oare ce treaba are sporul cu productia de lapte, ca de mancat nu m-as lasa

Denisa si eu tot ca Lala si Sorina am fost directa cu al meu sot. i-am spus ca imi fac bagajelul si plec in tara ca acolo voi avea ajutor si intelege si atunci va vedea ce inseamna sa aiba timp liber si fara noi 2 .

Carmen sunt de acord cu tine numai ca unii barbati nu inteleg cu frumosul ce si cum sta treaba.

Paula si aici tot de la 6 luni se recomanda incepea diversificarii.

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

[b]btz-ule [/] eu ii dau cu lingurita direct in gurita. ii dau ferrum hausmann. am inceput cu 5 picaturi, dar la fiecare 3 zile marim cu 2 picaturi, pana ajungem la 14. 6 sapt tre sa ii fac tratament. a zis pediatra fara vit c. in schimb ii dau acid folic de 1 gram, 1/4 pastiluta pe zi

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput