Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (20)
Raspunsuri - Pagina 13
sorina_goga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carla_2008 multumesc Puiutz,Rodyka,Crispro,Bumblebee,Iuliana de vorbele frumoase,chiar aveam nevoie.Pai la ora aia numai pe voi va puteam "deranja".Am si eu momente si momente.Probl e ca al meu e si foarte influentabil de catre prietenii "binevoitori",in sensul ca m-au prins de vreo 2 ori in ceva pasa proasta si de acolo m-au catalogat la al meu sot drept rautacioasa.Si imi pica rau stiind ca eu fac tot e pot de ex cand avem musafiri,sa se simta bine.El era obisnuit cu mine mereu vesela,binedispusa,iar acum sunt mai obosita si nu intelege ca nu mai pot zambi si zburda 24/24h.In fine.Ma iertati ca va stresez cu prostiile mele....... Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 http://community.webshots.com/user/denyssa_catana |
Asta imi reprosa si mie sotul... ca nu stiu sa mai zambesc.... pai sa zambeasca el dupa ce stai 24 din 24 cu bebeii si nu ai timp nici la wc sa te duci. comunicarea rezolva multe.
mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010
ooana spune:
citat din mesajul lui crispro Oana, tare scump e Matei! Si pare asa, mai maricel, nu la corp, ci are o privire patrunzatoare, de baietel serios, de parca ar intelege tot... |
stii ca si medicul de familie mi-a zis inca de la inceput ca are o mutrita de baietel si nu de bebelus
Tre sa incerc si ceaiul de soc, sa vedem... Deocamdata nu ma plang, am cantarit azi de 4 ori copilul la mese - si a papat cate 180 ( de 3 ori) si o masa de 210... Mai are masa de la 5 dimi, cand nu il cantaresc, dar nu mananca mai mult de 100... Bine, seara ii dau pe langa san ce mulg noaptea, cam 80 ml... Ca altfel nu i-ar ajunge, ca pe seara imi seaca si mie productia... Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze |
buna poductie !!!
m-am mai uitat inca o data la pozele voastre de la botez ...ai un par foarte frumos...si noi am avut prosop la fel
si acum 2 zile am pus mana pe foarfeca si am desfacut triunghiul ala cu panglici/funde albastre...m-am gandit ca practic e sa il mai folosesc decat sa il pun in dulap nu de alta dar ducem lipsa de spatiu de depozitare
Oana mamica lui Matei 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
rodyka spune:
crispro, poate ca asa e cum zici tu... si la chestia cu pompa subscriu, ma trezesc vorbind singura ca nu iese nimic cu ea cateodata, dar daca strang intre degete tasneste... e prea tarziu sa iau acuma alta, ce-o fi o fi ...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada
racusor2010 spune:
denisa iubita cel mai bine e sa incerci sa discuti cu el calm si sa delimitati putin atributiile, in fiecare seara musai sa fie la baita, cum zicea si sorina, in fiecare seara musai sa stea cu ei....nu soacra, ci el! sa se joace cu ei, sa ii distreze...si tu incearca sa nu te superi prea tare, stiu ca e greu acum si ca de la oboseala acumulata suntem mai sensibile! eu nu cred in amenintari, pentru ca daca si el e tensionat si tu, poate face mai mult relatiei! iar cat despre prietenii binevoitori, sa stea la ei acasa daca asa stiu ei sa fie prieteni, sa te faca rautacioasa!
capul sus ca voi sunteti frumosi, aveti doi copii frumosi care abia asteapta sa creasca alaturi de voi!!
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
ooana spune:
citat din mesajul lui carla_2008 fetelor,eu sunt foarte trista,foarte suparata pe sot!se comporta urat cu mine de cand cu copiii ,nu stiu ce are.Zice ca eu sunt rautacioasa,dar nu e asa,sunt de fapt repezita pt ca sunt obosita, si-l deranjeaza .Nu intelege ca nu am dormit o noapte de 3 luni jumate ca lumea.Si acum plang in loc sa dorm,ca bebeii dorm dusi.Si uite asa ma face sa ma stresez si poate pierd lapticul,pt ca nu e prima cearta.Avem si divergente,eu vreau mai mult de la el,el nu considera ca trebuie sa faca mai mult,sa stea mai mult cu copiii.Nu ca nu-i iubeste dar el "trebuie" sa mearga si la laptenis(tenis cu piciorul) de 3 ori pe sapt si daca pica cerul,plus o gramada de alte iesiri fara sens. nu ma pot calma...sunt trista..... Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 http://community.webshots.com/user/denyssa_catana |
offf Denisa trebuie sa dai dovada de multa intelepciune si rabdare in a-l face sa inteleaga ca acum, in primul rand TREBUIE sa aiba grija de voi 3
Noi 2
crispro spune:
Oana, .
Rodi, nici eu nu as mai lua acum alta pompa... Doar ca in fiecare noapte cand ma mulg zic ca a doua zi cumpar alta mai buna, si in fiecare dimineata renunt la idee...
Ma astept sa scada productia, cum zicea si dr Oanei, ca se mai si termina... Acuma, ce sa zic, e bine ca 3 luni a papat exclusiv LM, iar la titi nu se termina dintr-o data, pana la 6 luni tot va mai fi lapric, poate nu pentru toate mesele, dar macar de un alint...
Sorina, asa e, uneori trebuie sa fim mai taioase, mai transante cu ei ca sa inteleaga... Ideea e sa le spunem ce ne doare, ca altfel nu prea au ei cum sa stie... Si apoi fiecare isi alege felul de a-i spune...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
lalala13 spune:
LA MULTI ANI LETI
LA MULTI ANI RADU
denisa, te cred. si eu care credeam ca la mine e situatai mai nasoala. dar sincer, ar trebui sa discuti cu el. la mine se ducea la fotbal o data pe saptamana, dar de cand s-a nascut copilul nu s-a mai dus. in plus vine si foarte obosit acasa, si doar se joaca cu copilul. seara baita si masajul si noi il facem impreuna iar de saptamana trecuta sambata va dormi cu el noaptea. trebuie usor sa-l introduci in antributii. si eu i-am zis ca decat sa contez pe cineva care nu e langa mine cand trebuie, divortez macar sa stiu o treaba..si s-a cam speriat. si eu eram vesela, dar de cand cu oboseala( bine eu mai am si alte probleme) sunt cam ciufuta. plus ca mi-a mai spus lumea sa mai iau un distonocalm ca intru in depresie postanatala. si la mine e doar unu'
incearca sa te mai linistesti, stiu insa ca e greu
----------------------------------------------
my somebody....
a sosit minunea!
Doamne Ajuta in continuare!
ooana spune:
citat din mesajul lui bumblebee Neata! Pe cand unii delfinasi isi scot masa de noapte, smecherul meu si-o reintroduce, pb mea e ca iar o sa ma depaseasca nevoile si ma lasa sa ma cu productia mea. Multumim ca v-ati uitat la pozici si pt aprecieri! Am terminat si pompatul, ma bag inapoi in pat, poate ma mai pasuieste cu somnul. Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 3 |
vazut pozici
si voi tot in cada mare faceti baita
noi tot 2 mese pe noapte oare cand renuntam macar la una cum vrea mami?!
doar daca papa tarziu pe la 23 atunci se trezeste o singura data noaptea...dar regula e ultima masa la ora 20-21
multumim pentru cuvintele de lauda primite Matei trimite un pupic la fiecare delfinas
Noi 2
ooana spune:
citat din mesajul lui bumblebee Letizia, de CarmenAlbu Radu Gabriel , de matusa77 Sanatate si crestere usoara frumosi delfinasi! Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 3 |
si de la noi, si de la noi
Noi 2
paula_m spune:
Neata
La multi ani Letizia si Radu Gabriel!!!
Eu acum vin de la medicul de familie, care mi-a zis ca daca tot nu-i mai dau LM, pot sa incep diversificarea...si mi-a recomandat sa-i dau cate o lingurita de suc de mere. Chiar nu stiu ce sa fac, nu sunt convinsa ca stomacelul lui e pregatit.
Carmen, stiu ca voi mai sunteti doar pe LP...tie ce ti-ai zis dr? Cand poti sa incepi diversificarea?
Iar despre soti, si eu sunt de parere ca ei nu prea sunt constienti prin ce trecem noi...eu imi tot propun sa-l las o zi intreaga doar pe el cu Raul, ca asa va intelege pe deplin de ce sunt si eu irascibila si nervoasa.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze