Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (20)
Raspunsuri - Pagina 12
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carla_2008 fetelor,eu sunt foarte trista,foarte suparata pe sot!se comporta urat cu mine de cand cu copiii ,nu stiu ce are.Zice ca eu sunt rautacioasa,dar nu e asa,sunt de fapt repezita pt ca sunt obosita, si-l deranjeaza .Nu intelege ca nu am dormit o noapte de 3 luni jumate ca lumea.Si acum plang in loc sa dorm,ca bebeii dorm dusi.Si uite asa ma face sa ma stresez si poate pierd lapticul,pt ca nu e prima cearta.Avem si divergente,eu vreau mai mult de la el,el nu considera ca trebuie sa faca mai mult,sa stea mai mult cu copiii.Nu ca nu-i iubeste dar el "trebuie" sa mearga si la laptenis(tenis cu piciorul) de 3 ori pe sapt si daca pica cerul,plus o gramada de alte iesiri fara sens. nu ma pot calma...sunt trista..... Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 http://community.webshots.com/user/denyssa_catana |
Off ..imi pare rau de situatia asta mai ales ca sunt atat de pretiosi copii vostrii...
Si al meu e stresat in timpul saptaminii ca munceste mult si vine destul de tarziu acasa..si e obosit...dar baita si masajul il facem impreuna iar sambata si duminica eu am stabilit un program "tata si copilul" si plec de acasa ( la mama) 1-2 ore ...I-am spus ca fac asta pentru linistea mea psihica si pentru el sa se apropie de copil caci altfel va creste si nu va stii cine e nene asta care vrea sa il ia in brate si sa il pupe......Are indicatii clare sa nu ma sune decat daca e o situatie disperata si nu se mai descurca....I-am spus ca asa cum stau eu cu copilul zi de zi ora de ora..sa stea si el macar in weekenduri 2 ore cu baiatul lui si sa il alinte sa il iubeasca si sa il tina in brate...Asta o fac pentru ca in ultimul timp venea acasa il lua putin in brate il pupa si mi-l pasa mie ...El se ducea la calculator sa isi faca treaba dar l-am prins de cateva ori ca se uita pe site-uri de hainute...de stiri si am spus ca asa nu se poate..Pentru copil nu ai timp dar pt internet ai?...Lasa ca intoarcem foaia...ca pana la urma e si copilul lui. Si acum e mult mai bine...Si in fiecare seara sta cu copilul macar 1 ora sa il dragaleasca..sa il plimbe prin casa....
De ce nu incerci si tu metoda asta?...
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
carla_2008 spune:
multumesc Puiutz,Rodyka,Crispro,Bumblebee,Iuliana de vorbele frumoase,chiar aveam nevoie.Pai la ora aia numai pe voi va puteam "deranja".Am si eu momente si momente.Probl e ca al meu e si foarte influentabil de catre prietenii "binevoitori",in sensul ca m-au prins de vreo 2 ori in ceva pasa proasta si de acolo m-au catalogat la al meu sot drept rautacioasa.Si imi pica rau stiind ca eu fac tot e pot de ex cand avem musafiri,sa se simta bine.El era obisnuit cu mine mereu vesela,binedispusa,iar acum sunt mai obosita si nu intelege ca nu mai pot zambi si zburda 24/24h.In fine.Ma iertati ca va stresez cu prostiile mele.......
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
racusor2010 spune:
offf, nu stiu ce sa ma fac cu Andrei de azi dimineata de la 4 jumate nu a mancat nimic ii este foame, dar cand il apropii de san, incepe sa tipe efectiv! i-am facut masaj la gingii, i-am dat pastilute, nimic de biberon nici nu se pune problema,ca il molfaie intre dinti si atat...
si eu sunt foarte obosita, azi noapte nu am avut putere sa mai pun pompa si de la oboseala si de la faptul ca andrei nu mananca, nu imi mai simt sanii asa plini dupa ce mananca sa imi mai pun pompa, sa stimulez, dar inainte nu pot,ca cine stie cand il apuca foamea si biberon nu mai vrea...
acum simt doar ca as dormi cateva zile incontinuu si sa stau intinsa sa nu ma mai doara spatele
hai ca l-a apucat foamea, poate chiar isi fac efectul pastilutele alea
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
baby78 spune:
citat din mesajul lui bumblebee Letizia, de CarmenAlbu Radu Gabriel , de matusa77 Sanatate si crestere usoara frumosi delfinasi! Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 3 |
La muti ani si de la noi!
baby78 spune:
citat din mesajul lui carla_2008 multumesc Puiutz,Rodyka,Crispro,Bumblebee,Iuliana de vorbele frumoase,chiar aveam nevoie.Pai la ora aia numai pe voi va puteam "deranja".Am si eu momente si momente.Probl e ca al meu e si foarte influentabil de catre prietenii "binevoitori",in sensul ca m-au prins de vreo 2 ori in ceva pasa proasta si de acolo m-au catalogat la al meu sot drept rautacioasa.Si imi pica rau stiind ca eu fac tot e pot de ex cand avem musafiri,sa se simta bine.El era obisnuit cu mine mereu vesela,binedispusa,iar acum sunt mai obosita si nu intelege ca nu mai pot zambi si zburda 24/24h.In fine.Ma iertati ca va stresez cu prostiile mele....... Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 http://community.webshots.com/user/denyssa_catana |
Nu sunt prostii ...Si noi suntem aici sa ne descarcam ofurile si sa ne sustinem una pe alta..Suntem o familie mare si fericita...
mirela2 spune:
citat din mesajul lui rodyka mirela, sa nu uit de tine: esti superba!!! _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) Sierra Nevada |
sunt din ce in ce mai mult orice
+25 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)
michelle1981 spune:
diana, oana - asa face si a mea cand are aer. O pun sa scoata aerul apoi o pun din nou la san.
Azi dimineata am gasit-o si eu intoarsa la 90 de grade in patut fata de cum o lasasem eu si sotul meu cica o mai intorsese o data.
Azi noapte am facut si eu procedura cu mulsul si am pus deoparte 170g pt diseara sa ii dea sotul cat eu ma duc la filarmonica
LM la frigider - eu l-am folosit si dupa 48h.
crispro - Bianca mea are programul asta mereu daca ii dau ultima masa la 10 si nu mai devreme. Asta inseamna ca baita i-o fac pe la 21.30.
Daca ii fac baita mai devreme se decaleaza cu mesele si se trezeste inca o data noaptea pe la 2.
corina - asa gandim toate cu siguranta! Eu ma topesc toata cand ii vad fetisoara si ma gandesc ca e o minune mica.
camera de filmat - noi folosim un aparat foto nikon ce are si functie de filmat.
mirela - ai o burtica frumoasa si foarte pretioasa!
alina, btz, oana - v-am vazut comorile
La multe lunite Letitia si Gabriel
Al meu tot asa doarme toata noaptea, v-am spus, cu dopuri si in weekend doarme pana tarziu, asta e programul lui dintotdeauna si nu o sa i-l schimb. El are un somn foarte slab, aude orice fosnet.
Mie in schimb nu imi place sa dorm mult, sa dorm pana tarziu. In schimb m-as culca mai devreme, insa nu reusesc mai devreme de 12 niciodata ca dupa ce adoarme pitica, mancam, fac dus, ne mai uitam la filme .. sau umplem cumva timpul doar pentru noi.
Cu iesirile, si noi avem fiecare programul lui de dinainte, el la tenis, eu la filarmonica si shopping
De cele mai multe ori mergem toti 3 la cumparaturi, insa unul din noi plimba carutul prin parcare sau afara.. Apropos, voi ii luati cu voi in supermarket (Kauf, Carref.)?
Sau ramane el cu bebelina acasa si eu ma duc cu o prietena.
La plimbare mergem impreuna daca e vreme buna dupa ce vine el acasa de la serviciu. Bine eu ies si peste zi prin zona.
Si baita tot impreuna o facem, chiar daca o fac eu, el e in zona si ma asista.
Mami de Bianca Maria (04.08.2010)
sorina_goga spune:
citat din mesajul lui carla_2008 fetelor,eu sunt foarte trista,foarte suparata pe sot!se comporta urat cu mine de cand cu copiii ,nu stiu ce are.Zice ca eu sunt rautacioasa,dar nu e asa,sunt de fapt repezita pt ca sunt obosita, si-l deranjeaza .Nu intelege ca nu am dormit o noapte de 3 luni jumate ca lumea.Si acum plang in loc sa dorm,ca bebeii dorm dusi.Si uite asa ma face sa ma stresez si poate pierd lapticul,pt ca nu e prima cearta.Avem si divergente,eu vreau mai mult de la el,el nu considera ca trebuie sa faca mai mult,sa stea mai mult cu copiii.Nu ca nu-i iubeste dar el "trebuie" sa mearga si la laptenis(tenis cu piciorul) de 3 ori pe sapt si daca pica cerul,plus o gramada de alte iesiri fara sens. nu ma pot calma...sunt trista..... Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 http://community.webshots.com/user/denyssa_catana |
si eu am avut pb din astea pana pe la 2 luni cand nu am mai rabdat si am avut o discutie serioasa cu el si i-am spus ca eu pot trai si fara el daca nu vrea sa ma ajute si ca nici un tribunal din lumea asta nu o sa-i incredinteze lui custodia copilului. eu sunt mai directa si categorica. se pare ca a functionat discutia ca acum am un sot care ma ajuta, sta cu copilul si ma suna sa intrebe daca eu am avut timp sa ma odihnesc.
Se poate, doar ca trebuie sa-i facem sa realizeze ce inseamna sa ai un copil. Ei nu prea inteleg cat de obositor este si din cauza asta ne suparam mai des, mai si tipam mai les ca tu ai 2. Eu zic sa vb cu el.
mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010
crispro spune:
Rodi, stau si ma gandesc daca nu cumva nu sunt super satui seara, si de asta de trezesc in noapte??? Acum de dimineata, la 9 l-am dus la papa, ca mancase un pic pe la 6... Dar el nu dadea semne de foame nu urla, nu plangea, statea in fisher pe cale sa atipeasca... Am zis ca ii dau sa manance si apoi poate sa doarma... Si a mancat 220ml... Cel mai mult de pana acum... Si nici nu a regurgitat... Iar seara eu ii dau cam 80 din bibe (din ce mulg noaptea) si restul san, dar nu am mai mult de 100 la san, seara... Si nu cred ca e mega satul... Completare de LP inca nu i-am dat... Parca nu i-as da... Ca ma gandesc ca si daca se trezeste in noapte, stimuleaza mai mult sanul, care va produce mai mult... As incerca sa mulg mai mult noaptea, sa ii dau seara, dar nu iese cu pompa asta nenorocita...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
sorina_goga spune:
Letitia si Gabriel
La multe lunite!!! Sa cresteti mari si sanatosi, sa va bucurati parintii!!!!
mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010